مهمترین عناوین خبری
شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۴
۱۱:۴۵ - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۵۹۰۲
انتخابات ریاست جمهوری

سخنان مهم روحانی:

به دنیا فحاشی نکردم/در مذاکرات بیانیه خواندید وتحریم گرفتید/دوم خرداد را تکرار کنید

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,تبریز
حسن روحانی در جمع پرشور مردم تبریز، گفت: می توانید کسی را انتخاب کنید که جان میلیون ها انسان را به خطر می اندازد و می توانید کسی را انتخاب کنید که حیات میلیون ها نفر را حفظ کند.

به گزارش خبرآنلاين، حسن روحاني در جمع مردم تبريز با بيان اين جمله كه « ترکی یک زبان نیست؛ یک روحیه استوار است؛ درود من به مردم بلندآوازه تبریز»، گفت: سلام بر شما مردم که در ۲۹ اردیبهشت ۹۶، دوم خرداد ۷۶ را تکرار خواهید کرد.

 

اين كانديداي دوازدهمين انتخابات رياست جمهوري، در ادامه صحبت‌هايش گريزي به نجات درياچه اروميه زد و گفت: اگر دریاچه ارومیه خشک شده، طوفان نمک همه ی منطقه را فرا می گرفت و مردم ناچار به مهاجرت می شدند.

 

روحاني تاکید کرد:از اول کار این دولت هرکس می خواست در آذربایجان بیاید و سرمایه گذاری کند، منتظر دو چیز بود. دیشب از آقای استاندار موکدا پرسیدم او گفت دقیقا همین جور است: اول منتظر تحقق برجام و شکسته شدن تحریم ها بودند و دوم اینکه می خواستند ببینند دریاچه ارومیه می ماند یا نه. اگر دریاچه روز به روز به سمت خشکی مطلق می رفت هیچ سرمایه گذار داخلی و خارجی و حتی سرمایه گذارانی که در تبریز و ارومیه بودند، مجبور بودند کار خود را جمع کنند.

 

وی گفت: من از شما مي پرسم آيا ملت ايران،‌مردم ايران هر روز بايد در فكر باشند كه چه زمانی قطعنامه تحريم جديد ديگر عليه مردم ايران وضع مي شود يا آنكه منتظر باشند كه هر روز چه گشايش جديدي در زندگي آنها ايجاد مي شود؟

 

روحانی اظهار داشت: رهبري فرمودند،‌سايه جنگ را ملت ايران از سر اين كشور برداشت،‌اين كاملا سخن دقيقي است اما اين كدام دولت بود كه توانست قدرت ملي مردم را نقد كند؟ اين ملت ايران كه هميشه بود،‌قدرت ملت ايران همه هميشه بود،‌ پس چرا آنچنان ما را تهديد مي كردند،‌يك نفر نبود كه اين قدرت را در سطح جهاني نقد كند.

 

این نامزد ریاست جمهوری ادامه داد: شما ميخواهيد روز جمعه فردي را انتخاب كنيد كه بتواند با رهبران دنيا حرف بزند، به خداي احد و واحد! سوگند به خون همه شهيدان اين استان و ايران و اسلام! اگر روحاني يك ذره هوس براي رياست داشته باشد. آنچه روحاني ميخواهد آن است كه جانش و آبرويش را فداي شما كند.

 

این نامزد ریاست جمهوری تاکید کرد: ما ايران بزرگ و متقدري داريم و ميتوانيم قدرت ايران به بيش از گذشته به رخ جهانيان بكشانيم،‌روحاني البته به دنيا فحاشي نمي كرد. اما روحاني در مقام عمل قدرت دفاعي ايران و صلاح هاي راهبردي ايران را در اين سه سال و نيم به بيش از آنچه در ۱۰ سال قبل بود فرستاد. شما اگر قدرتمند باشيد و در خيابان راه برويد كسي به شما كاری ندارد و مرتب نميخواهد بگوييد كه من قدرتمندم،‌شعار نياز ندارد،‌ما بايد قدرت پيدا كنيم و بايد بازار دنيا را بگيريم.

 

وی گفت: شما بازار نفت ما را به كشور عربستان داديد و بعد اظهار قدرت كرديد؟ شما منابع مشترك نفتي و گازي را نتوانستيد استفاده كنيد و در اختيار ديگران گذاشتيد و بعد اظهار قدرت كرديد. شما در مذاكره بيانيه خوانديد و سخنراني كرديد و تحريم جديد گرفتتيد و برگشتيد. اين دولت كاري كه كرد از طرف شما،‌مرد كارزار ديپلماسي را درست انتخاب كرد. مردم شما مگر نمي خواستيد در كشاورزي بيشتر روي پاي خود بايستيم؟ آنها شعار انقلابي گري ميدانند اما در سال آخر ۶ ميليون تن گندم به كشور وارد كردند ما در سال گذشته سه ميليون تن گندم اضافه براي صادرات داشتيم،‌كساني ميتوانند از آينده ايران حرف بزنند كه گذشته آنها شهادت دهد.مردم دنبال شاهد باشيد،‌هر كه هر چه ميگويد دنبال شاهد باشيد،‌شاهد پرونده گذشته است.

 

روحانی گفت: مردم بگذاريد درد و دلي هم با شما بكنم. ما هر استاني كه ميرويم با مهرباني مردم مواجه ميشويم و شرمنده آنها مي شويم،‌ اما آدم در خيابان هاي تبريز كه راه ميرود،‌حالت ديگري است. من در خرداد ۹۲ به شما قول هايي دادم،‌گفتم در زمينه هسته اي گره را باز ميكنم،‌گفتم ديوار تحريم هسته اي را خراب خواهم كرد،‌گفتم تعامل با جهان را بهتر خواهم كرد،‌گفتم در زمينه كشاورزي قدم خوبي خواهيم برداشت،‌در زمينه اقتصاد مشكل را حل خواهم كرد،‌ گفتم در بهداشت و درمان شرايط بهتري براي كشور ايجاد خواهم كرد،‌گفتم در صنعت برق و نيرو كارهاي بهتري خواهم كرد.

 

روحاني در حالي كه لحنش را آرام كرده بود گفت: اما بعضي چيزها هم قدرت بازوي من نتوانست. من نميخواستم اين كلام را بگويم اما اينجا ميخواهم به شما مردم تبريز بگويم،‌بعضي كارها است كه با راي ۵۱ درصد نميشود. اما راي بالاتر كارساز آن خواهد بود.

 

او تصریح کرد: چرا اين همه عليه روحاني و دولتش تهمت مي زنند،‌چرا صدا و سيما ضد اين دولت حركت ميكند؟ دعوا سر چيست؟ مردم عزيز! يك راه بيشتر نداريم و آن اينكه همه مردم را پاي صندوق آراء ببريم. مردم درخواست من از شما اين است كه هر نفر روز جمعه به همراه ۱۱ نفر بيايد. ما دولت دوازدهم را درست مي كنيم. ما اگر همه پاي صندوق آراء رفتيم در اينجا دربسته و سربسته به شما قول ميدهم آنچه مي خواهيد شدني است.

 

 

  • 18
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش