
به گزارش ایسنا، باشگاه پرسپولیس رسما از دنیل گرا و فرزین معاملهگری دو بازیکن جدید خود رونمایی کرد.
دنیل گرا مدافع راست مجارستانی پس از مذاکرات با باشگاه پرسپولیس و پشت سر گذاشتن تست های پزشکی با قراردادی یک و نیم ساله به پرسپولیس پیوست.
فرزین معامله گری مدافع چپ تیم شمس آذر قزوین نیز قرارداد خود را به مدت دو و نیم سال با پرسپولیس منعقد کرد.
ITC این دو بازیکن صادر شده و آن ها مشکلی برای همراهی پرسپولیس در لیگ برتر ندارند.
***
مهاجم چادرملو به سپاهان پیوست
«علی خدادادی» مهاجم ستبق تیم فوتبال چادرملو اردکان باتوجه به درخواست محرم نویدکیا و پیگیریهای هیئتمدیره و مدیرعامل باشگاه سپاهان، با عقد قراردادی بهصورت رسمی و به مدت ۲.۵ فصل به تیم فوتبال سپاهان پیوست.

خدادادی سابقه بازی در تیمهای چادرملو اردکان، ذوبآهن، پارس جنوبی جم و نیرویزمینی را دارد و در نیمفصل نخست موفق به ثبت آمار سه گل و دو پاسگل شده است.
گفتنی است در آخرین ساعات نقلوانتقالات زمستانی، سپاهانیها توانستند رضایت مسئولان چادرملو اردکان را جلب کرده و علی خدادادی را به خدمت بگیرند.
***
بازیکن پاراگوئهای به چادرملو اردکان پیوست
با اعلام رسانه باشگاه چادرملو، دیهگو تورس هافبک ۲۳ ساله اهل پاراگوئه با عقد قراردادی قرضی به عضویت این تیم درآمد.
جذب این بازیکن به درخواست محمدسعید اخباری سرمربی چادرملو اردکان و طی فرایندی خاص توسط باشگاه و با همکاری وزارت امور خارجه میسر شد.
گفتنی است باشگاه چادرملو در ابتدای فصل جاری بر اساس بودجه خود و طبق نظر سعید اخباری لیست خود را برای رقابت تا پایان فصل مشخص نمود و صرفا به دلیل درخشش در نیم فصل اول و رضایت هواداران تیم در اردکان و استان یزد و ایجاد شور و نشاط اجتماعی، به منظور تقویت تیم برای نیم فصل دوم اقدام کرد.
- 16
- 6



































