پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
۱۳:۳۷ - ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۳۵۹۲
جهان

برنده‌ها و بازنده‌های فصل نقل‌و‌انتقالات؛ تابستان رویایی کونته کابوس زیدان و بارتومئو

زین الدین زیدان,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,نقل و انتقالات فوتبال

بعد از عقد قراردادهای بزرگ فراوان، شایعات و گمانه‌زنی‌های بسیار و بازگشت‌های ناگهانی، پنجره نقل‌و‌انتقالات فوتبال اروپا سرانجام بسته شد. در این میان برخی مانند زین‌الدین زیدان، سرمربی رئال‌مادرید که در جذب هموطنش پل پوگبا از منچستریونایتد ناکام ماند، جزو بازنده‌های بازار بودند و برخی دیگر هم مانند آنتونیو کونته، سرمربی اینتر که تقریباً به تمام خواسته‌هایش رسید، جزو برنده‌ها. با پایان مهلت خرید بازیکن در فوتبال اروپا، سایت گل نگاهی انداخته به برنده‌ها و بازنده‌های بازار تابستانی.

برنده‌هــــا

آنتونیو کونته

آنتونیو کونته و جوزپه ماروتا با یکدیگر همکاری کردند تا یوونتوسی که بعد از ماجرای کالچوپولی زمین خورده بود را دوباره به جایگاه یک مدعی برگردانند.

حالا اما آنها مأموریت دارند یوونتوس را دوباره زمین بزنند و اولین نشانه‌های کارشان هم امیدوارکننده است. اینتر فصل جدید سری A را خوب شروع کرده، لچه را در سن‌سیرو در هم کوبید و بعد از آن هم در خانه کالیاری دومین برد متوالی‌اش را کسب کرد. در این شروع خوب خریدهای تابستانی اینتر نقش مهمی داشته‌اند.

کونته یک مدافع میانی جدید می‌خواست تا بتواند سیستم مورد علاقه‌اش ۲-۵-۳ را پیاده کند، از این‌رو دیه‌گو گودین به‌عنوان بازیکن آزاد به اینتر پیوست.

او می‌خواست خط میانی تیمش را احیا کند به همین دلیل نیکولو بارلا و استفانو سنسی به‌ترتیب از تیم‌های کالیاری و ساسولو برایش خریداری شدند.

از همه مهم‌تر، کونته درخواست یک مهاجم نوک جدید کرد تا خط حمله تیمش را فرماندهی کند، پس باشگاه برای او روملو لوکاکو را از منچستریونایتد آورد. در مورد جذب قرضی الکسیس سانچس از منچستریونایتد هنوز به‌صورت قطعی نمی‌توان نظر داد و باید منتظر ماند.

 در کل اما اینتر بعد از سال‌ها در تابستان امسال تیمی ساخته و از کادر فنی برخوردار است که می‌تواند تا پایان فصل مدعی قهرمانی بماند.

 کونته همین حالا هم توانسته جو باشگاه را عوض کند. انتظار می‌رود بعد از این حس یکپارچگی و اتحاد میان بازیکنان هم بیش از پیش شود، بخصوص که بازیکن یاغی و تبعیدی تیم، مائورو ایکاردی هم از اینتر جدا شد و در آخرین روز بازار به‌صورت قرضی به پاری‌سن‌ژرمن پیوست.

اینتر کونته همین حالا هم شبیه یوونتوس تحت هدایت او به‌نظر می‌رسد.

اتلتیکومادرید

تابستان امسال، اتلتیکومادرید دیه‌گو گودین، آنتوان گریزمان، رودری، لوکاس هرناندس، خوانفران و فیلیپه لوئیز را از دست داد. اینها روی هم کوهی از تجربه و استعداد بودند. با این حال ما امسال باید از اتلتیکو به‌عنوان یکی از برنده‌های بازار یاد کنیم. چرا؟ چون این تیم توانست جای بازیکنان امتحان پس‌داده‌اش را با بازیکنان همتراز آنها پر کند و سه برد متوالی که در این فصل لالیگا کسب کرده هم این موضوع را به‌خوبی اثبات می‌کند.

 روخی‌بلانکو الآن با ۹ امتیاز سه بازی -رکوردی که هیچ تیم دیگری در این فصل لالیگا کسب نکرده- صدرنشین جدول است و این را به لطف تأثیرگذاری خریدهای تابستانی‌اش از جمله کایران تریپیه ۲۲میلیون یورویی از تاتنهام دارد، اما ماریو ارموسو که در خط دفاعی در کنار خوسه خیمنس زوجی نفوذ‌ناپذیر تشکیل داده‌اند را هم نباید از یاد برد.

رئال‌مادرید هم شاید خیلی زودتر از آنچه تصور می‌شد از فروش مارکوس یورنته به حریف همشهری پشیمان شده باشد.

 با این حال اگر بخواهیم یک بازیکن را نام ببریم که ارزش تک‌تک سنت‌های پرداخت‌شده برای خریدش توسط اتلتیکومادرید را داشته، او کسی نیست جز ژوائو فلیکس.

 قرمزوسفیدپوشان مادرید برای خرید او ۱۲۶میلیون یورو به بنفیکا دادند اما گلزنی‌های بی‌وقفه این نوجوان پرتغالی تا الآن هواداران را به کسب اولین قهرمانی در لالیگا از سال ۲۰۱۴ امیدوار کرده است.

بازنده‌هــــا

پوگبا و زیدان

زیدان ابتدای سال میلادی جاری درخواست فلورنتینوپرس برای نجات کشتی به گل نشسته رئال‌مادرید را قبول کرد، اما بابت قبول این درخواست از رئیس باشگاه قول‌هایی گرفت. یکی از آنها این بود که این مرد فرانسوی حرف اول و آخر را در حوزه نقل‌و‌انتقالات باشگاه بزند و در آن زمان پرس با خواسته‌اش موافقت کرد. الزاماً معنای توافق این بود که پرس خریدهایی که زیدان می‌خواست را برایش انجام دهد اما ماجرا اینگونه پیش نرفت و با وجود اینکه زیزو سه قهرمانی متوالی در لیگ قهرمانان اروپا برای کهکشانی‌ها کسب کرده است، اقدامات باشگاه در حوزه نقل‌و‌انتقالات شبیه آن چیزی نبود که در دوره اول مربیگی‌ زیدان در این تیم شاهد بودیم.

ادن آزار هدف اول باشگاه بود و او ۱۰ سال بعد از اولین باری که خریدش به پرس توصیه شده بود، به سفیدپوشان مادرید پیوست. این بال بلژیکی با قراردادی ۱۰۰میلیون یورویی از چلسی به کهکشانی‌ها ملحق شد. چند بازیکن دیگر هم تابستان امسال به رئال‌مادرید پیوستند که شامل ادر میلیتائو، رودریگو، لوکا یوویچ و فرلان مندی می‌شد و خریدشان بالغ بر ۳۰۰میلیون یورو هزینه روی دست باشگاه گذاشت. با این حال زیدان هنوز احساس می‌کرد و حق هم داشت احساس کند که رئال‌مادرید برای میانه میدان به یک بازیکن جوان، پویا و تأثیرگذارتر نیاز دارد.

پوگبا تمام فاکتورهای مورد نظر زیزو را داشت و از آن مهم‌تر اینکه خودش هم راغب بود رئالی شود. او حتی به منچستریونایتدی‌ها گفته بود دیگر نمی‌خواهد با آنها بماند و ترجیح می‌دهد در رئال‌مادرید به دوران بازیگری‌اش ادامه دهد، دلیلش هم مشخص بود، چون تیم تحت هدایت اوله‌گونار سولشر سال‌های نوری با قهرمانی در لیگ برتر انگلیس فاصله دارد چه برسد به قهرمانی در لیگ قهرمانان. با این وجود رئال‌مادرید نتوانست پوگبا را برای زیدان بخرد و دلیل اصلی‌اش ناتوانی از تأمین بودجه با فروش بازیکنان مازادش از جمله گرت بیل و خامس رودریگس بود. زیدان تمام تلاشش را برای بیرون کردن بیل از رئال‌مادرید انجام داد اما پرس با او همکاری نکرد.

پرس بعد از پاره شدن رباط صلیبی مارکو آسنسیو، نسبت به فروش بیل مردد شد چون می‌ترسید نتواند جانشینی مناسب برای او پیدا کند. البته مصدومیت جزئی ادن آزار هم در تصمیم او تأثیر گذار بود. در نهایت نتیجه این شد که پوگبا در منچستریونایتد ماندنی شد، آن هم در حالی که جماعت پرشماری از هواداران یونایتد اکنون به او به چشم یک بازیکن غیرمتعهد نگاه می‌کنند که تمایلی برای تلاش و کمک کردن به تیمش ندارد. کم‌کاری پرس در نهایت سبب شد نه زیدان به خواسته‌اش برسد نه پوگبا. حالا هم رئال‌مادرید بدون هافبک مورد نظر زیزو باید بازی کند، هم پوگبا در تیمی که شانسی برای موفقیتش در این فصل وجود ندارد.

یوونتوس

یوونتوس بابت شکست دادن بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن در کورس خرید ماتیس دلیخت از آژاکس شایسته احترام و تمجید است. هرچه نباشد، دلیخت پرطرفدارترین جوان فوتبال اروپا در بازار تابستانی امسال بود. علاوه بر این تیم خریدهای بی‌هزینه‌ای مانند آدرین رابیو از پاری‌سن‌ژرمن و آرون رمزی از آرسنال دارد که هر دوی آنها پتانسیل بالا بردن کیفیت بازی بانوی پیر را دارند.

با این حال قهرمان ایتالیا را باز هم باید جزو بازنده‌های بازار نقل‌و‌انتقالات دانست که دلیل اصلی‌اش معاوضه دفاع راست پرتغالی‌اش ژوائو کانسلو با دفاع راست برزیل نیمکت‌نشین منچسترسیتی، دانیلو است. حتی گل زودهنگامی که دانیلو بلافاصله پس از ورودش به میدان نبرد با ناپولی به ثمر رساند هم نمی‌تواند ارزش‌گذاری ۳۷میلیون یورویی منچسترسیتی روی این بازیکن را منطقی جلوه دهد. دیگر باخت یوونتوس در بازار نقل‌و‌انتقالات امسال، فروش مهاجم آینده‌دار ایتالیایی‌اش مویسه کین به اورتون بود که نتوانست حتی طرف انگلیسی را به قبول بند بازخرید این بازیکن راضی کند. یوونتوس کین را فروخت چون تصور می‌کرد از میان لوکاکو یا مائورو ایکاردی یکی را می‌‌خرد، اما در نهایت هیچ‌یک از آنها نیامدند و در نهایت مائوریتزیو ساری ماند و دو مهاجم پا به سن گذاشته مانند گونسالو ایگواین ۳۱ساله و ماریو مانژوکیچ ۳۳ساله و یک هافبک هجومی مازاد مانند پائولو دیبالا که احتمالاً اکثر هفته‌های این فصل نیمکت‌نشین خواهد بود.

بارتومئو

در یک مقطع در خلال مدتی که بارسلونا پیشنهادهایش برای پس گرفتن نیمار را یکی پس از دیگری به پاری‌سن‌ژرمن ارائه می‌کرد، نشریه اکیپ فرانسه مدعی شد آبی‌واناری‌ها موفق به جلب رضایت طرف فرانسوی نمی‌شوند چون خودشان نمی‌خواهند این اتفاق رخ دهد. طبق ادعای این نشریه فرانسوی، تلاش صوری بارسلونا برای خرید دوباره نیمار صرفاً برای جلب رضایت کاپیتان تیم، لیونل مسی بوده که رابطه بسیاری خوبی با نیمار دارد و از باشگاه درخواست کرده بود دوست برزیلی‌اش را به نوکمپ برگرداند.

حتی اگر این داستان صحت داشته باشد، ناتوانی بارسلونا برای عقد این قرارداد، سبب تمسخر رئیس باشگاه خوسپ ماریا بارتومئو شد، اما مردی در جایگاه بارتومئو نمی‌تواند و نباید مسخره به‌نظر برسد چون نتیجه‌اش تضعیف جایگاه او در نزد بازیکنان، هیأت‌مدیره و اعضای باشگاه است. تنها ۶ ماه پیش بود که او ادعا کرد عثمان دمبله را برای پر کردن جای خالی نیمار خریده و اینکه دمبله حتی از نیمار هم بهتر است. امسال اما او داشت از همان دمبله به‌عنوان ابزاری برای کم کردن قیمت خرید مجدد نیمار استفاده می‌کرد و این ماجرا هم واقعاً برایش گران تمام شد.

بارسلونا داشت بازیکنانی را به پاری‌سن‌ژرمن برای معاوضه با نیمار پیشنهاد می‌کرد که هیچ‌کدام‌شان نمی‌خواستند پارک‌دو‌پرنس را ترک کنند. در میان آنها ایوان راکیتیچ به این جابه‌جایی راضی شد اما در نهایت امتناع دمبله نگذاشت بازگشت نیمار به بارسلونا محقق شود. البته این را هم نباید فراموش کرد که اگر بارسلونا غرامت فسخ آنتوان گریزمان با اتلتیکومادرید (۱۲۰میلیون یورو) را نپرداخته بود، مجبور نبود بازیکنانش را برای معاوضه با نیمار به PSG‌ پیشنهاد کند.

newspaper.iran-varzeshi.com
  • 17
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۳۰ فروردين
    فوتسال جام ملت‌های آسیا
    تاجیکستان - کره جنوبی
    ۱۰:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    ایران - افغانستان
    ۱۲:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    ژاپن - قرقیزستان
    ۱۴:۳۰
  • لیگ برتر هندبال
    زغال سنگ طبس - سپاهان
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    مس کرمان - نفت و گاز گچساران
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    پیکان سبزوار - پرواز هوانیروز
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    گیتی پسند - آلومینیوم اراک
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    پلیمر خرم آباد - شهید شاملی کازرون
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    پیکان - هوادار
    ۱۶:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    کویت - بحرین
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    گل گهرسیرجان - استقلال خوزستان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ برتر هندبال
    فراز بام دهدشت - سپاهان نوین
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    صنعت نفت آبادان - پرسپولیس
    ۱۹:۰۰
  • لیگ کنفرانس اروپا
    فیورنتینا - ویکتوریا پلژن
    ۲۰:۱۵
  • لیگ کنفرانس اروپا
    لیل - استون ویلا
    ۲۰:۱۵
  • لیگ اروپا
    آتالانتا - لیورپول
    ۲۲:۳۰
  • لیگ اروپا
    مارسی - بنفیکا
    ۲۲:۳۰
  • لیگ اروپا
    آاس رم - آث میلان
    ۲۲:۳۰
  • لیگ اروپا
    وستهم - بایرلورکوزن
    ۲۲:۳۰
  • لیگ کنفرانس اروپا
    فنرباغچه - المپیاکوس
    ۲۲:۳۰
  • جمعه ۳۱ فروردين
    فوتسال جام ملت‌های آسیا
    چین - ویتنام
    ۱۰:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    استرالیا - عربستان
    ۱۲:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    میانمار - تایلند
    ۱۴:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    نساجی مازندران - تراکتور
    ۱۶:۳۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    شهرداری گرگان - مهرام
    ۱۶:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    عراق - ازبکستان
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال - شمس آذر قزوین
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    فولاد - مس رفسنجان
    ۱۸:۱۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - الفیحا
    ۱۸:۳۰
  • لیگ ستارگان قطر
    شمال - السد
    ۱۹:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    جنوا - لاتزیو
    ۲۰:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاهلی عربستان - الهلال
    ۲۱:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    کالیاری - یوونتوس
    ۲۲:۱۵
  • لالیگا اسپانیا
    اتلتیک بیلبائو - گرانادا
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱ اردیبهشت
    فوتسال جام ملت‌های آسیا
    قرقیزستان - تاجیکستان
    ۱۰:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    افغانستان - کویت
    ۱۲:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    کره جنوبی - ژاپن
    ۱۴:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    بحرین - ایران
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی انگلیس
    منچسترسیتی - چلسی
    ۱۹:۴۵
  • بوندسلیگا آلمان
    یونیون برلین - بایرن مونیخ
    ۲۰:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    الوحده امارات - عجمان
    ۲۰:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الحزم - الاتحاد
    ۲۱:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    ولورهمپتون - آرسنال
    ۲۲:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    خیرونا - کادیز
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش