
به گزارش ایسنا به نقل از سیانبیسی، با بالا گرفتن اقبال عمومی به رمزارزها، نیاز به نظارت بر فعالیت ارزهای دیجیتالی بیش از پیش احساس می شود. وزرای دارایی کشورهای عضو گروه هفت در نشست اخیر خود بر سر ارزهای دیجیتالی بحث و نسبت به عواقب نظارت پایین نهادهای مرکزی بر روی معاملات ارزهای دیجیتالی ابراز نگرانی کرده اند. پیشتر نیز رییس بانک مرکزی سوید در سخنانی گفته بود بیتکوین بیش از آنی بزرگ است که از نظارت نهاد ناظر فرار کند.
اقبال شرکت ها و نهادهای بزرگ جهانی به ارزهای دیجیتالی رو به افزایش است: شرکت گوگل در یک تغییر موضع آشکار اعلام کرد از این پس تبلیغ صرافی ارزهای دیجیتالی در بستر گوگل بلامانع است تا بدین ترتیب ممنوعیت سه ساله تبلیغ صرافی های دیجیتالی سرانجام برداشته شود. در مرحله نخست و از روز سوم آگوست امسال قرار است صرافی های ارزهای دیجیتالی بتوانند تبلیغات خود را با استفاده از بستر گوگل به شهروندان آمریکایی منتقل کنند.
پس از انتشار اخبار گسترده ای از مقابله چین با ارزهای دیجیتالی، از دیگر نقاط خبرهای بهتری به گوش می رسد: بانک مرکزی هند در یک رویکرد کاملا متضاد با موضع گیری قبلی از انجام تراکنشات بر بستر ارزهای دیجیتالی حمایت رده و در اروپا نیز مقامات اتحادیه اعلام کرده اند برنامه راه اندازی یک کیف پول ارزهای دیجیتالی مشترک برای تامین راهی امن و نوین در دسترسی شهروندان به خدمات الکترونیک در حال انجام است.
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۱۶۲۰ میلیارد دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل ۰.۶۸ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۵۰ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۷ درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معاملهگران بر بستر بلاکچین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.

- 14
- 3