دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۹:۰۵ - ۰۱ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۰۰۲۸
اخبار فلزات، طلا و ارز

اخبار لحظه‌ای از بازار ارز و طلا/ قیمت روز دلار در بازار آزاد ۹۷/۰۶/۰۱

قیمت دلار و قیمت سکه (پنج شنبه ۰۱ شهرویور ۹۷) / سلطه دلار رو به پایان است؟

قیمت دلار و قیمت سکه 97/06/01,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

قیمت دلار رو قیمت سکه ۹۷/۰۶/۰۱؛ به گزارش سرپوش، قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار آسیا به دنبال ضعیف شدن ارزش دلار، به بالاترین رکورد یک هفته اخیر صعود کرد.

 

هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور پس از اینکه به ۱۱ ۹۷.۶۶ دلار صعود کرد، تغییر چندانی نداشت و در ۹۵.۶۸ ۱۱ دلار ایستاد.

 

در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۱۲۰۲ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز سه شنبه ۵.۴۰ دلار یا حدود ۰.۵ درصد افزایش یافت و در ۱۲۰۰ دلار بسته شد. 

 

طلا پس از اینکه در آوریل به رکورد ۱۳۶۵.۲۳ دلار صعود کرد، تحت تاثیر رشد ارزش دلار و دورنمای افزایش نرخ های بهره آمریکا بیش از ۱۲ درصد ریزش قیمت داشته است.

 

ابراز ناخشنودی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا نسبت به افزایش نرخ های بهره از سوی بانک مرکزی این کشور، دلار را با فشارهای کاهشی  مواجه کرده است.

 

دانیل هاینس، تحلیلگر گروه بانکی ANZ در این باره گفت: اظهارات ترامپ به ارزش دلار ضربه زده است و این امر در آستانه سمپوزیوم جکسون هال یقینا یک مسئله قابل توجه محسوب می شود که سرمایه گذاران به دقت به آن توجه دارند.

 

طلا به افزایش نرخ های بهره آمریکا فوق العاده حساس است، زیرا افزایش نرخ های بهره هزینه نگهداری طلا که بازدهی ندارد را افزایش می دهد و در مقابل از ارزش دلار پشتیبانی م یکند.

 

اما رشد ارزش دلار در آستانه مذاکرات تجاری هفته جاری میان مقامات چینی و آمریکایی در واشنگتن آهسته شده و پس از اظهارات انتقادآمیز ترامپ که نسبت به سیاست پولی بانک مرکزی ابراز نارضایتی کرد، ضعیف‌تر شد.

 

ضعیف شدن دلار که طلا با آن قیمت گذاری می شود، کمک کرده این فلز ارزشمند که به پایین مرز ۱۲۰۰ دلار سقوط کرده بود، از پایینترین قیمت یک سال و نیم اخیر بهبود پیدا کند.

 

شاخص دلار آمریکا در برابر سبدی از شش ارز بزرگ در معاملات روز چهارشنبه حدود ۰.۱ درصد کاهش یافت. این شاخص روز گذشته به ۹۵.۰۸ واحد افت کرده بود که پایینترین رکورد از ۹ اوت بود.

 

بر اساس گزارش رویترز، بانک مرکزی آمریکا از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون نرخ های بهره را دو دور افزایش داده و دو دور دیگر افزایش نر خها را هدف قرار گرفته که انتظار م یرود یکی از آنها در سپتامبر باشد.

 

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۳ درصد افزایش یافت و به ۱۴.۷۹ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰.۳ درصد رشد کرد و ۷۹۵.۷۰ دلار بود. هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری با ۰.۶ درصد کاهش ۹۱۱ دلار معامله شد.

 

سلطه دلار رو به پایان است؟

خبرگزاری آلمان در گزارشی نوشت: استفاده ابزاری از دلار برای مقاصد سیاسی بسیاری از کشورها را به فکر یافتن جایگزین برای دلار انداخته است.

به گزارش راه مردم به نقل از دویچه وله، اگر ثبات در یک ارز کاملا بستگی به اعتماد داشتن به کشور منتشرکننده باشد، دلار وضعیت خوبی نخواهد داشت. در واشنگتن دولت دونالد ترامپ سرگرم جنگ با سایر نقاط جهان است. در هفته های اخیر ترامپ منازعات با ترکیه و روسیه را در سطح کم سابقه ای افزایش داده است.

 

تحری مهای آمریکا باعث شده است تا مسکو و آنکارا به نقش جهانی دلار در مبادلات تجاری شک کنند. از فوریه ۱۹۴۵ که عربستان قبول کرد بهای فروش نفت خود را به دلار دریافت کند، دلار به عنوان ارز جهانی به رسمیت شناخته شد و به نفت پیوند خورد و کم کم استفاده از ارز آمریکایی در مبادلات جهانی افزایش یافت.

 

به گفته صندوق بین المللی پول، در حال حاضر ۶۲ درصد ذخایر ارزی جهان را دلار تشکیل م یدهد در حالی که یورو ۲۰ درصد و ین و پوند هر کدام کمتر از ۵ درصد این ذخایر را تشکیل م یدهند. نقش دلار در تراکنش های ارزی مشهودتر است و ۸۵ درصد تراکنش های ارزی جهان به دلار صورت م یگیرد.با این حال جنگ ارزی وارد مرحله تاز های شده است و ترامپ علنا چین و اتحادیه اروپا را به راه انداختن جنگ ارزی بر ضد واشنگتن و دستکاری عمدی در نرخ ارز برای کاهش رقابت پذیری محصولات آمریکایی متهم م یکند. هر چند بانک مرکزی آمریکا تاکنون سیاست معقولی داشته اما دستورات و خواست ههای کاخ سفید از آن در خصوص نرخ بهره و نرخ ارز، باعث افزایش نگرانی ها در خصوص ماهیت مستقل فدرال رزرو و آینده دلار شده است.

 

علاوه بر آن دیگر هیچ کشوری علاق های به همکاری با دولت ترامپ ندارد. او از قراردادهای بزرگ تجاری و اقتصادی حرف م یزند، اما در عمل از آن ها خارج م یشود. منازعات تجاری با چین و اتحادیه اروپا، تحریم ها علیه روسیه و جنگ ارزی با ترکیه همگی باعث شد هاند دیگر دلار یک دارایی امن به نظر نیاید.اکنون سوالی که مطرح است این است که کدام ارز دلار را از میدان به در خواهد کرد؟ ترکیه و روسیه گفت هاند خواهان کنار گذاشتن دلار و استفاده از ارزهای یکدیگر در مبادلات و روابط مالی خود هستند و به گفته بسیاری از ناظران، بسیاری از کشورهای دیگر نیز به این نتیجه رسیده اند که سلطه دلار رو به کاهش است هر چند هنوز دلار نیرومندترین واحد پولی یک کشور است که مورد قبول دیگر کشورها نیز قرار دارد.

 

۱۶:۴۰ ۰۱ شهریور ۹۷

قیمت سکه و دلار در بازار روز پنج شنبه (۰۱ شهریور۹۷)

امروز پنج شنبه اول شهریورماه هر سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با نرخ... کلیک کنید.

۱۶:۰۰ ۰۱ شهریور ۹۷

طرح ممنوعیت تحویل سکه در صورت تبدیل شدن به قانون عطف به ما سبق نمی‌شود

زهرا سعیدی مبارکه در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به اعلام وصول طرح عادی ممنوعیت واگذاری سکه در صحن علنی مجلس، اظهار داشت:چندین طرح دیگر نیز در خصوص مدیریت تحویل سکه به متقاضیان خرید، تهیه شده است. سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص ممنوعیت واگذاری سکه به مردم و اینکه آیا تصویب این طرح و تبدیل شدن آن به قانون شامل افرادی که پیشتر اقدام به پیش خرید سکه کرده‌اند، می‌شود یا خیر، بیان کرد: در صورت تصویب این طرح، طبیعتا چنین قانونی باید برای افرادی که در آینده اقدام به خرید سکه می‌کنند، اجرا شود و شامل افرادی که قبلا سکه پیش خرید کرده‌اند، نمی‌شود. وی افزود: در صورت تصویب این طرح و وضع قانون در زمینه ایجاد محدودیت در فروش سکه، اثر این قانون در صورتی به گذشته معطوف خواهد شد که منبع پولی که صرف خرید سکه شده، مشکلاتی داشته باشد؛ یعنی فردی با دریافت وام اقدام به خرید سکه کرده باشد که در این صورت مشمول این قانون می‌شود. طرح ممنوعیت تحویل سکه نباید به امنیت سرمایه گذاری در کشور لطمه بزند سعیدی ادامه داد: افرادی که با پول خود و به قصد سرمایه گذاری اقدام به پیش خرید سکه کرده‌اند، نباید مشمول قانون احتمالی در زمینه ممنوعیت خرید سکه شوند، زیرا امنیت سرمایه گذاری در کشور را در دراز مدت، تحت الشعاع قرار می‌دهد. نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی گفت: افرادی که مسکن خود را فروخته‌اند و سرمایه خود را به بازار سکه آورده‌اند یا کسانی که شغل آن‌ها فعالیت در بازار سکه و طلا بوده، مشمول این قانون احتمالی نمی‌شوند. سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در آینده اگر قرار بر اتخاذ تصمیمی در این زمینه باشد، باید به دور از احساس تصمیم‌گیری شود و نظرات کارشناسان نیز لحاظ شود زیرا ممکن است منجر به سرمایه گریزی شود، جذب سرمایه یکی از موضوعات اهمیت دار است و باید در اولویت قرار گیرد.

۱۰:۲۰ ۰۱ شهریور ۹۷

آیا رویکرد بانک مرکزی در سامانه سنا پاک کردن صورت مساله است؟

امروز بانک مرکزی نحوه اطلاع رسانی در سامانه سنا را مجددا تغییر داد. به گزارش نرخ آنلاین، تا پیش از این، نرخ فروش و خرید سه ارز شامل یورو، دلار و درهم در هر ساعت در این سامانه نمایش داده می شد. هفته گذشته به شکل ناگهانی نمایش نرخ دلار از سامانه حذف شد و یوان چین با آن جایگزین شد. اما امروز در بخش دیگری از سامانه که مربوط به ارزهای کم اهمیت بوده و به عنوان «سایر اسعار» نمایش داده می شود، نرخ فروش و خرید دلار مجددا به نمایش در آمده است: **نرخ فروش دلار سنا ۱۰۴۸۰تومان ** نرخ خرید دلار سنا ۸۴۱۱ تومان *نکته حائز اهمیت در این تغییر چیست؟ در بخش «سایر اسعار» صرفا میانگینی وزنی نرخ فروش روزانه نمایش داده می شود و بانک مرکزی دغدغه توجیه نرخ های فروش اسکناس بالاتر و واقعی را نخواهد داشت. به این معنا که اگر درساعت های میانی روز دلار به قیمت ۱۰۶۰۰ تومان فروش رسد این عدد نمایش داده نمی شود و به جای آن میانگین وزنی فروش در کل ساعت های روز مثلا ۱۰۲۰۰ تومان مشاهده می شود که برای کاربران و فعالین فاقد اهمیت بوده و مغایر با شفاف سازی نرخ است. *هفته گذشته پس از حذف نرخ دلار از سنا، مطلبی با عنوان فلسفه نرخ سنا "شفاف سازی " یا "لاپوشانی" منتشر شد که در آن، نگارنده اشاره کرده بود شاید امروز زود باشد که قضاوت کنیم اما زمان مشخص خواهد کرد که بانک مرکزی به سمت شفافیت پیش خواهد رفت یا خیر. *به نظر می رسد تصمیم گیرندگان بانک مرکزی و کارشناسانی که این تغییرات را پیشنهاد و اجرا می کنند، فعالان بازار و تحلیلگران را به حساب نمی آوردند و از توجه آن ها به جزییات بی خبر هستند. امیدواریم که شاهد جوابیه مناسب و اقدامات اصلاحی جهت شفاف سازی سامانه سنا از بانک مرکزی و مسئولین مربوطه باشیم.

۱۰:۱۵ ۰۱ شهریور ۹۷

نرخ ارز دولتی/ افزایش نرخ رسمی ۱۷ ارز ( پنج شنبه ۰۱ شهریور۹۷)

بانک مرکزی نرخ ۳۹ ارز را برای امروز اعلام کرد که طی آن نرخ ۱۷ ارز از جمله یورو و پوند نسبت به روز سه شنبه افزایش و قیمت ۱۵ واحد پولی کاهش یافت؛ نرخ ۷ ارز از جمله دلار نیز ثابت ماند. (برای مشاهده نرخ سایر ارزها کلیک کنید)

۰۹:۵۵ ۰۱ شهریور ۹۷

چین از آمریکا به سازمان تجارت جهانی شکایت می‌کند

وزارت بازرگانی چین امروز پنجشنبه اعلام کرد که پکن به مبارزه علیه تعرفه‌های اخیر آمریکا بر ۱۶میلیارد دلار کالای چینی ادامه خواهد داد.

۰۹:۴۰ ۳۱ مرداد ۹۷

بانک‌های ورشکسته ایتالیایی برای همکاری با ایران احیا می‌‌شود

احمد پورفلاح، رئیس اتاق مشترک ایران و ایتالیا گفت: *در ایتالیا بانک‌هایی داریم که وابستگی زیادی به دلار ندارند. *در ایتالیا این تصمیم گرفته شده است که این بانک‌ها و حتی بانک‌های ورشکسته را تنها برای همکاری با ایران با یورو کار کنند. *با مدیران سیستم بانکی ایتالیا صحبت و توافق شده است که چند بانک را احیا کنند و فعالیتشان نیز با یورو باشد تا بتوانند با ایران همکاری داشته باشند.

۰۹:۰۰ ۰۱ شهریور ۹۷

ارز دولتی به داروهای وارداتی مشابه داخلی تعلق نمی‌گیرد

ابوالفضل سروش، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در واکنش به انتقاداتی پیرامون قرار نگرفتن داروهای درمان سرطان و دستگاه‌های پرتودرمانی در لیست ارز دولتی، گفت: *اغلب داروهایی که داریم جزءداروهای ژنریک هستند، اما بر اساس پروتکلی که تعیین شده است حتی داروهای خارجی و تجهیزات مورد نیاز درمان سرطان هم قطعا در لیست ارز دولتی قرار دارد. *البته در برخی موارد برغم اینکه برای درمان این بیماری مشابه داخلی وجود دارد، پزشکان تاکید می‌کنند که خارج از چارچوب آن پروتکل تعیین شده، حتما باید مشابه خارجی آن تهیه شود که در این صورت نباید انتظار داشت آن دارو هم با ارز دولتی وارد شود.

۰۹:۲۰ ۰۱ شهریور ۹۷

واردکنندگان در انتظار لغو مصوبه پرداخت مابه التفاوت ارزی/ دولت عقب‌نشینی می‌کند؟

با آغاز التهابات ارزی در کشور دولت تصمیم گرفت برای سرو سامان دادن به این بازار نرخ ارز را تک نرخی کند و بر این اساس در فروردین ماه قیمت دلار ۴۲۰۰ تومان اعلام شد. پس از این تصمیم دولت اعلام کرد، آمادگی تامین ارز برای همه امور را دارد با تک نرخی شدن نرخ ارز اشتیاق برای واردات کالا به کشور زیاد شد و برای دریافت ارز صف تشکیل شد و ثبت سفارش کالا رشد چشمگیری به خود گرفت. با توجه به افزایش چشمگیر ثبت سفارش دولت پس مدتی با صدور بخشنامه‌های جدید پرداخت ارز به کالا‌های مختلف را اولویت بندی کرد تا جلوی واردات و ثبت سفارش زیادی که صورت گرفته بود را بگیرد. بر این اساس دولت اختصاص ارز دولتی را فقط به کالا‌های اساسی اختصاص داد و مابقی کالا‌ها باید ارز مورد نیاز خود را از بازار دریافت می‌کردند. اما داستان به همین جا ختم نشد و دولت پس از ابلاغ بسته جدید ارزی، مصوبه‌ای را ابلاغ کرد که کالا‌هایی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی ثبت سفارش شدند و جزو کالا‌های اساسی نبودند قبل از ترخیص از گمرک باید با مراجعه به سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مابه التفاوت را پرداخت کنند امری که موجب اعتراض واردکنندگان شد. این مصوبه که در ابتدا شامل تمام کالا‌های وارداتی به جز گروه یک می‌شد پس از مدتی اصلاح شد. محمد شریعتمداری وزیر صنعت در این باره گفت: این مصوبه برای برخی خطوط تولید و تجهیزات مرتبط با خطوط تولید مشکلاتی ایجاد کرده بود که با پیشنهادی که به هیات وزیران ارائه شد، کلیه افرادی که وارداتشان تجهیزات و ماشین آلات تولید است با اخذ گواهی از وزارتخانه تولیدی ذی ربط می‌توانند به گمرکات مراجعه و نسبت به ترخیص کالای خود اقدام کنند. وی گفت: همچنین مواد اولیه و ملزومات مورد نیاز خط تولید آن دسته از کالا‌هایی که کالای نهایی تولیدی آن‌ها با قیمت ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد بازار می‌شود و در گروه یک تحت نظارت دولت هستند مجاز هستند که با اخذ گواهی از وزارتخانه ذی ربط به گمرکات مراجعه و بدون پرداخت مابه التفاوت نسبت به ترخیص کالای خود اقدام کنند. اما، اینکار نتوانست واردکنندگان را آرام کند و آن‌ها برای اینکار دولت، به دیوان عدالت اداری شکایت کردند تا از پرداخت مابه التفاوت ارزی معاف شوند. واردکنندگان مدعی هستند؛ با این تصمیم دولت بسیاری از کالا‌ها در گمرک باقی مانده و فعالان اقتصادی دچار ضرر و زیان شده‌اند و از طرفی به دلیل اینکه نمی‌توانند به تعهدات خود به مشتریان داخلی نیز به موقع پاسخگو باشند دچار ضرر و زیان می‌شوند. به گفته واردکنندگان، مبلغ ارز اختصاص یافته طبق قیمت اعلامی بانک مرکزی به طور کامل پرداخت گردیده و ارز خریداری شده به صورت قیمت قطعی بوده است. در همین رابطه مجیدرضا حریری عضو اتاق بازرگانی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان اظهار کرد: فروردین ماه دولت تصمیم گرفت دلار تک نرخی بدهد و یک رانت چندین هزار میلیارد تومانی توزیع شد و دریافت کنندگان دلار دولتی کالا‌ها را با دلار آزاد در بازار فروختند و اینکه با آنها برخوردی نشود درست نیست. وی تاکید کرد: دولت به جای دریافت مابه به التفاوت ارزی می‌توانست مالیات بر درآمد اتفاقی بر این کالا‌ها وضع کند و بر اساس اینکه کالا‌ها چقدر در خدمت تولید هستند و چقدر در تولید موثرند دسته بندی شوند و از آن‌ها مالیات می‌گرفت و با سیستم مالیاتی این رانت را کنترل می‌کرد. اکنون باید منتظر ماند آیا واردکنندگان زیربار پرداخت مابه التفاوت ارزی می‌روند یا دولت در این باره کوتاه می‌آید و با صدور مصوبه‌ای جدید مابه التفاوت ارزی را ملغی می‌کند.

  • 20
  • 9
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
ویژه سرپوش