جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳
۲۰:۱۴ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۰۵۳۵
بین الملل

چرخش موضع مخالفان حزب‌الله پس از عملیات پیروزمندانه ارتفاعات عرسال

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,عملیات عرسال
همزمان با پیشروی نیروهای مقاومت در ارتفاعات عرسال و آزاد سازی منطقه وسیعی از اراضی تحت اشغال تروریست ها، بسیاری از رقیبان و مخالفان داخلی حزب الله چاره ای جز اعتراف به اهمیت و ارزش این عملیات نمی بینند.

به گزارش ایرنا،این مساله در تحلیل های مطبوعاتی تحلیلگران مختلف لبنانی به روشنی نمود پیدا کرده است.

 

**«الجمهوریه»: جنگ در ارتفاعات عرسال مانند جنگ مقاومت با دشمن اسرائیلی است/ عنادورزی بی فایده است

 

روزنامه الجمهوریه که موضع منفی آن در قبال اصل عملیات و نیز انجام آن از سوی مقاومت بر کسی پوشیده نیست در مطلبی نوشت: اتفاقاتی که در بلندی های عرسال در حال وقوع است جنگی است که صرفا بعد سوری یا لبنانی ندارد بلکه از بعد بین المللی برخوردار است. همه دنیا از آمریکایی ها گرفته تا روس ها و اروپایی ها و حتی عرب ها به ویژه آنهایی که در حکم صندوقچه حمایت مادی و معنوی از تروریست ها بودند و به یک اشاره در صندوق هایشان را بستند مشاهده می کنند که تروریسم از سوریه گرفته تا عراق و لبنان در حال فروپاشی است و به نظر می رسد چراغ سبز بسیار مهمی در پشت این قضایا وجود دارد. علاوه بر اینکه در لبنان هم دلایلی در تایید این جنگ وجود دارد چراکه باعث حمایت از لبنان در وضعیت کنونی و آینده می شود.

 

این روزنامه افزود: بخشی از خاک لبنان تحت اشغال تروریست ها بود و حزب الله همانطور که در جنوب لبنان مقابل رژیم اشغالگر صهیونیستی ایستاد امروز اقدام به آزاد سازی این منطقه اشغال شده کرده تا سلول های سرطانی تروریسم را از آن ریشه کن سازد. البته نباید نقش ارتش را به عنوان شریک در این عملیات نادیده گرفت.

الجمهوریه نتیجه گرفت: برای همین نیز نبرد ارتفاعات عرسال موجب حمایت از لبنان و مایه آسودگی خاطر مردم اعم از مسیحی و سنی و شیعه می شود. این نبرد خواسته همه لبنانی هاست و فرقی نمی کند عده ای بخواهند سر خود را در برف فرو کرده و همچنان بنای عنادورزی داشته باشند.

 

**«الاخبار»: عملیات ارتفاعات عرسال باعث انزوای دشمنان مقاومت شده است

 

روزنامه «الاخبار» نوشت: مناطقی که جبهه النصره در بلندی های عرسال اشغال کرده بود یکی پس از دیگری از سیطره این گروه خارج می شود. پیشروی چشمگیر نیروهای مقاومت (آزاد سازی حدود ۷۰ درصد از اراضی تحت اشغال جبهه النصره) مقدمه ای برای پاکسازی کامل گروه «ابومالک التلی» و پایان مرحله اول از جنگ است و بعد از آن نوبت به مرحله دوم یعنی آزاد سازی مناطق تحت اشغال داعش خواهد رسید.

 

الاخبار با اشاره به پیروزی مقاومت در سال ۲۰۰۰ میلادی و آزاد سازی جنوب لبنان از دست اشغالگرن صهیونیست و نیز پیروزی در جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ نوشت: یک بار دیگر مقاومت حزب الله نشان داد که با ایستادن در برابر گروه های تروریستی در سال ۲۰۱۲ و آزاد سازی ارتفاعات عرسال، خود را به عنوان حامی کشور و آزاد کننده خاک اراضی آن مطرح کرد.

 

این روزنامه افزود: در شرایطی که دولت از میدان انجام مسئولیت غایب است و دستگاه سیاسی کشور عاجز از آن است که در حمایت از تمامیت ارضی کشور تصمیم بگیرد، کشور پشت و پناهی جز مقاومت که با نثار خون رزمندگانش و با پشتوانه تجربه چند ده ساله به دفاع از آن برخیزد ندارد. اینها دیگر واقعیت هایی نیست که صرفا عده کمی از لبنانی های طرفدار مقاومت نسبت به آن باور داشته باشند، بلکه ابراز همبستگی ها با مقاومت، مرز بین گروه های سیاسی و صف بندی ها طائفه ای را در نوردیده و ملاحظه می کنیم که بسیاری از شخصیت های سیاسی و هنرمندان و فعالان فرهنگی و رسانه هایی که در درون علاقه ای هم به مقاومت ندارند از عملیات این روزها در ارتفاعات عرسال حمایت به عمل آورده اند.

 

به نوشته این روزنامه گروه هایی که با مقاومت دشمنی می ورزیدند به انزوا رفته اند و صدای دیروزشان به گوش کسی نرسید. حتی جریان المستقبل هم احساس کسی را دارد که در ورطه ای گرفتار شده باشد برای همین نیز از اعلام موضع در این خصوص طفره می رود و صرفا از ارتش حمایت کرده و سخن از «جنگ بی فایده» به میان می آورد و طرفداران آن در شبکه های اجتماعی آرزو می کنند نبرد طولانی شود تا هر دو طرف درگیر دچار ضرر و زیان شوند!

 

**«البناء»: عملیات ارتفاعات عرسال عاملی برای تقویت توان بازدارندگی در برابر اسرائیل و آمریکا

روزنامه البناء نیز در تحلیلی در این خصوص آورده است: زمانی که نیروهای حزب الله و ارتش سوریه کار آزاد سازی این مناطق را به پایان برسانند و موفق به نابودی کامل تروریست ها شوند معنایش این است که:

 

اولا ماموریت صدها رزمنده مقاومت که در داخل خاک لبنان وظیفه مراقبت شبانه روزی از مرزهای لبنان و سوریه را بر عهده داشتند به اتمام رسیده و این نیروها می توانند در مرزهای لبنان با فلسطین مستقر شوند تا مبادا سردمداران تل آویو به فکر ماجراجویی در این منطقه بیفتند. این خود باعث تقویت توان بازدارندگی مقاومت نه تنها در لبنان بلکه در سوریه و مناطق دیگر می شود. همچنین این احتمال وجود دارد که بخشی از این نیروها به مرزهای لبنان با فلسطین و برخی دیگر نیز برای مبارزه با باقیمانده گروه های تروریستی به داخل سوریه منتقل شوند و دست اسرائیل و آمریکا را از ارتش سوریه و نیروهای حزب الله در سوریه کوتاه سازند.

 

دوم اینکه بعد از سپردن منطقه به پلیس و نیروهای امنیتی، پاکسازی گروه های تروریستی در جبهه های داخل سوریه سرعت بیشتری خواهد گرفت و این مساله منجر به تقویت توان بازدارندگی در برابر تهدیدهای اسرائیل و آمریکا در داخل خاک سوریه خواهد شد.

 

**«النهار»: سکوت دولت هدفمند و حساب شده است

 

روزنامه النهار نیز نوشت: در محافل سیاسی داخل لبنان تلاش زیادی می شود تا از اهمیت نبرد حزب الله با گروه های تروریستی در ارتفاعات عرسال فروکاسته و آن را در راستای جنگ سوریه و امتداد جغرافیایی آن معرفی کنند. این مساله باعث شده دولت در برابر این عملیات سکوت کامل اختیار کند و چشم خود را بر رویدادهای جاری ببندد. عده ای بعید نمی دانند که این موضع مقامات رسمی کشور در قبال عملیات عرسال از روی هدف و هماهنگ شده باشد.

 

به نوشته النهار به باور این عده، موضع گیری یاد شده بیشتر برای این است که برخی تبعات داخلی ناشی از این عملیات را کنترل کرده و مانع از ترسیم چشم انداز سیاسی در مرحله بعد از عملیات نشود.

 

النهار در پایان نوشت: واقعیت آن است که نبرد ارتفاعات عرسال فقط به کار گروه های تروریستی مسلح در این منطقه پایان نمی دهد بلکه سرنوشت دو گروه تروریستی جبهه النصره و داعش را در چارچوب وسیعتری روشن می کند.

 

 

 

 

 

  • 16
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش