یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۲۹ - ۰۲ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۰۵۱۰
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

پزشکیان:

اگر گره‌ها برداشته شود قدرت اجتماعی افزایش می‌یابد و رفع حصر هم یک قسمت قضیه است

پزشکیان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی می گوید که امروز همه مسوولان در کشور با یکدیگر اختلاف دارنند اما رفع حصر و باز شدن گره ها قطعا قدرت اجتماعی را افزایش می دهد. مسعود پزشکیان گفت: تمام تلاش ما این است که مسلمانان با هم وحدت کنند و از اختلاف بپرهیزند، اما چیزی که امروز می‌بینیم این است که در کشور اختلاف داریم.

به گزارش خانه ملت، به گفته این نماینده مجلس، با وجود این اختلافات هیچکس نمی‌تواند بگوید من بی‌تقصیرم اما همین که این اختلافات را ادامه می دهیم بر اساس قرآن، سنت و دستورات دینی ما صحیح نیست.

 

 

به گفته پزشکیان، علت این اختلافات این است که هرکسی می‌گوید حق با من است و طرف دیگر را باطل می داند؛ مشکل اینست که در همه اختلافات هیچ طرفی نمی‌گوید که من مقصرم برای همین اختلافات ادامه پیدا می‌کند؛ ما پشت به هم، قطع رابطه کرده ایم و دعوا میکنیم، هر روز هم این دعواها را تشدید می‌کنیم و به هم فحش می‌دهیم. من معتقدم این اختلافات به نفع انقلاب نیست و به نفع آمریکا است؛ این سوال مطرح است که چرا باید مسلمانان اینقدر بینشان اختلاف باشد و چرا انقدر همدیگر را می‌کشند و بعد هم هر دو طرف معتقدند اگر همدیگر را بکشند به بهشت می‌روند!

 

 

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: به جای اینکه همدیگر را روشن کنیم و اجازه ندهیم آمریکا و اسرائیل از اختلافات سوء استفاده کنند به این اختلافات دامن می‌زنیم، برای اینکه بتوانیم در مقابل آمریکا بایستیم و بتوانیم اسلام و انقلاب را در جامعه تثبیت و حفظ کنیم قطعا باید از اختلافاتمان دست بکشیم و از اختلافات دست کشیدن هم به این معناست که هر دو طرف باید کوتاه بیایند و بپذیرند که خودشان هم اشکالاتی دارند. حضرت علی (ع) در نهج‌البلاغه می‌فرماید در خانه‌هایتان بنشینید و بین هم اصلاح کنید و اختلافات را کنار بگذارید؛ همه طرف‌ها باید عیب‌های خود را ببینند اما امروز می‌گویند طرف مقابل باید بیاید و بگوید ما غلط کردیم خب معلوم است آن طرف هم می گوید شما بگویید غلط کردیم! و این به این معنی است که هیچ وقت نباید با هم وحدت کنیم.

 

 

 پزشکیان با تاکید به اینکه برای اصلاح مملکت باید بیاییم و بنشینیم و اختلافات را کنار بگذاریم گفت: باید هر کس عیب خود را اصلاح کند و دست به دست هم دهیم و کشور را اصلاح کنیم؛ ما در کشور مشکل داریم، البته گفتن برخی صحبت‌ها خوب نیست؛ به عنوان مثال همین بانک‌ها که پول مردم را خوردند در همین نظام جمهوری اسلامی رشد کردند؛ همه ما مسئول بودیم، ما مقصر بودیم که خوب نظارت نکردیم، بانک مرکزی مقصر بود که خوب کنترل نکرد و قوه قضاییه مقصر بود که خوب اجرا نکرده؛ همه ما به نوعی مقصر هستیم ، حالا برای اینکه خود را انقلابی جلوه دهیم بیاییم همه تقصیرات را گردن یک نفر بیندازیم درست نیست، مگر می‌شود این همه مشکلات را کسی ندیده باشد و فقط یک نفر مقصر باشد؟

 

ما خودمان اجازه دادیم مردم بیایند سرمایه گذاری کنند، حالا زندگی شان بهم خورده، تازه با مردم هم بد برخورد می کنیم! راه درست این نیست، راه درست اینست که جوابگو باشیم و سعی کنیم خودمان را اصلاح کنیم، راه درست این نیست که در تریبون مجلس به یکدیگر فحاشی کنیم و هر روز همه گناه‌ها را به گردن طرف مقابل بیندازیم، باید بپذیریم همه ما مقصریم.

 

 

این نماینده مجلس؛ اختلاف بین آدم‌ها را تضعیف سرمایه‌ها دانست و افزود: دعوا باعث می‌شود قدرتمان از هم پاشیده شود و توانمان از بین برود. اینگونه نیست که حتما طرف مقابل خیلی بد است و ما خیلی خوب و یا برعکس بلکه همه عیب و اشکال داریم و باید این اشکالات را حل کنیم و با مردم نیز صادقانه صحبت کنیم.

 

پزشکیان درباره تاثیر رفع حصر بر شرایط جامعه گفت: بزرگانی مانند شورای امنیت و علما که این روند را مدیریت می‌کنند باید طبق مفاهیم دینی گره‌ها را از دل‌ها باز کنند. عدالت، کافر و مسلمان نمی‌شناسد؛ عدالت یعنی برخورد منصفانه با هر کسی در هر جایگاهی حتی کافر، چه کسی گفته از فلان قومیت نباید وزیر انتخاب کرد یا از فلان جناح نباید استاندار انتخاب کرد؟ این عدالت نیست.

 

نایب رییس مجلس ادامه داد: من احساس نمی‌کنم امروز در این جامعه با همه برخورد منصفانه وجود دارد؛ یعنی یک فرد هر چقدر هم که لیاقت داشته باشد اگر حرفی که فلان کس می‌پسندد را نگوید نمی تواند رشد کند؛ در حالی که در اسلام آمده است هر کسی باید بر اساس توانمندی و لیاقتش رشد کند. وقتی ما این روند را ادامه دهیم دیگرانی که رفتارمان را می‌بینند صحبت ما را نمی‌پذیرند و در این شرایط آیا ما واقعا می‌توانیم به دنیا بگوییم این راهی که ما می‌رویم درست است و شما نیز بیایید مسیر ما را طی کنید؟

 

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: من تصور می‌کنم اگر گره‌ها برداشته شود قدرت اجتماعی افزایش می‌یابد و رفع حصر هم یک قسمت قضیه است.  بحث یک موضوع خاص نیست و من کلان رفتارها را در جامعه نگاه می‌کنم که باعث اختلاف و شکاف و تکه تکه شدن جامعه ما می شود.

 

 

پزشکیان با طرح این سوال که آیا شما احساس می‌کنید امروز در این جامعه با همه بر اساس عدالت رفتار می‌شود؟ پاسخ داد: منی که با تمام وجود به این انقلاب معتقدم و حاضرم جان و زندگی خود را فدای آن کنم و تمام فکر و ذکرم برای انقلاب بوده امروز این احساس را ندارم حالا شما انتظار دارید کسی که از بیرون این روند را نگاه می‌کند این احساس را داشته باشد؟!

 

وی در پایان تاکید کرد که ما اگر خودمان را اصلاح نکنیم، نمی‌توانیم به زور به دیگران بگوییم بیایند ما را قبول کنند و اگر هم قبول نکنند  نمی توانیم به زور به مردم حکومت کنیم و این کار امکانپذیر نیست.

 

 

 

 

 

  • 17
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش