چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۱۴ - ۱۰ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۲۷۵۸
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

مصباحی مقدم: نمایندگان مجلس برای شنیدن سخنان معترضین به حوزه های انتخابیه خود بروند/ استانداران و فرمانداران به مردم اجازه دهند که در محلی بسته مثل مساجد، سالن ها، ورزشگاه ها و یا خود فرمانداری جمع شوند

غلامرضا مصباحی مقدم,,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
نباید فرافکنی کرد و اعتراضات مردمی را به گروه ها و جناح های سیاسی نسبت داد. نسبت دادن این اعتراضات به جناح سیاسی مقابل به معنای نوعی پاک کردن صورت مسأله است. چون مطالبات مردم روشن است و مطالباتی نیست که کسی تفسیر سیاسی کند و مبهم باشد و تفسیر سیاسی بردارد.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با تأکید بر اینکه نباید اعتراضات مردمی را به گروه ها و جناح های سیاسی نسبت داد، گفت: بهترین راه این است که نمایندگان ملت که بر اساس قانون اساسی خودشان را نماینده کل ملت ایران هم می دانند، به حوزه های انتخابیه خود بروند و بستری فراهم کنند که این مجموعه را از نزدیک ببینند و سخنان آنها را، ولو اعتراضاتشان به صورت داد و فریاد و کلمات نامناسب و ناهنجار باشد، با سعه صدر بشنوند و به دولت منتقل کنند.

 

حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا مقدم در گفت و گو با  جماران ، در مورد خاستگاه و دلیل تجمعات خیابانی اخیر در کشور اظهار کرد: از قبل انتخابات مشکلات مورد نظر مردم مثل گرانی ها، رکود، بیکاری و فشارهای اقتصادی که به آنها وارد شده زمینه را برای چنین مسائلی فراهم کرده بود. برگزاری انتخابات تا حدی فضا را به گونه ای رقم زد که مردم بتوانند به نحوی، از طریق انتخابات، خواسته های خود را به کرسی بنشانند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: بعد از انتخابات با توجه به اینکه وعده هایی داده شده و با گذشت زمان، هنوز تحقق عینی و عملی پیدا نکرده است؛ البته تحقق خیلی سریع برخی از خواسته ها ممکن نیست، این اعتراضات کم و بیش پیدا شده است. خصوصا منشأ این اعتراضات و نقطه آغاز آن مسأله مربوط به مؤسسات مالی و اعتباری است که بیشترین آنها و بیشترین منابع خرد مالی که مردم به مؤسسات مالی و اعتباری واریز کرده اند در شهر مشهد است. به نظر من ریشه اینها است و نباید تفسیرها و تحلیل های دیگری کرد.

وی تأکید کرد: طبعا باید سخن مردم شنیده شود و مسئولین محترم دولت اجازه دهند که نمایندگان اینها با آنها دیدار کنند و حرفشان را بزنند؛ خدای ناکرده این تصور دست ندهد که یک عده از روی بیکاری به میدان آمده اند و اعتراض می کنند. یقینا اگر این اعتراضات خیابانی هدایت و مدیریت شود می تواند اعتراضات به حقی باشد که نتیجه آن تغییر و اصلاح است. اما اگر خدای ناکرده کنترل و مدیریت نشود، موجی ایجاد می کند که دشمنان ملت ایران سوار بر آن موج می شوند و سعی می کنند مطالباتی را جایگزین و القاء کنند که مطالبات ملت نجیب و شریف ما نیست.

 

مصباحی مقدم در مورد نحوه کنترل این اعتراضات گفت: بهترین راه این است که نمایندگان ملت که بر اساس قانون اساسی خودشان را نماینده کل ملت ایران هم می دانند، به حوزه های انتخابیه خود بروند و بستری فراهم کنند که این مجموعه را از نزدیک ببینند و سخنان آنها را، ولو اعتراضاتشان به صورت داد و فریاد و کلمات نامناسب و ناهنجار باشد، با سعه صدر بشنوند و به دولت منتقل کنند. علاوه بر این نمایندگان رسمی دولت اعم از استانداران و فرمانداران اجازه دهند که اینها در محلی بسته مثل مساجد، سالن ها، ورزشگاه ها و یا خود فرمانداری جمع شوند و حرف های خودشان را مستقیم بزنند؛ و آنها با دل و جان گوش و یادداشت کنند و در جهت حل مشکلات آنها تلاش کنند.

 

وی با بیان اینکه یکی از نکات مهم در آرام کردن مردم این است که حرف آنها شنیده شود، تصریح کرد: اگر حرف مردم شنیده شود بخش عظیمی از هیجانات فروکش و آرامش پیدا می کند. شنیدن حرف مردم در مواردی منجر به حل می شود یا احیانا قابلیت حل ندارد که باید در بیان مسئولین مربوطه عذر و مشکلی که در حل نشدن پاره ای از مسائل به نظرشان می رسد را به آنها بیان کنند یا اگر راه حلی در نظر دارند که در حال تصمیم گیری و برنامه ریزی است برای آنها توضیح دهند تا اینکه آرامش برگردد.

 

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در واکنش به تحلیل هایی که منشا سیاسی برای آغاز این اعتراضات بیان می کنند، گفت: اولا نباید فرافکنی کرد و اعتراضات مردمی را به گروه ها و جناح های سیاسی نسبت داد. نسبت دادن این اعتراضات به جناح سیاسی مقابل به معنای نوعی پاک کردن صورت مسأله است. چون مطالبات مردم روشن است و مطالباتی نیست که کسی تفسیر سیاسی کند و مبهم باشد و تفسیر سیاسی بردارد. ثانیا، فرض می گیریم ما بگوییم یکی از دو جریان دارند این مسأله را تحریک می کنند، راه برای آرام کردن این تحریکات وجود دارد و آن راه پاسخگویی و گشودن راه گفت و گو به معترضین است. اگر این باب گشوده شود نقشه هر جناحی که بخواهد بازی را بر هم بزند نقش بر آب خواهد شد.

 

 

 

 

 

  • 19
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش