یکشنبه ۰۲ آذر ۱۴۰۴
۲۱:۴۲ - ۲۷ مهر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۷۰۱۵۴۸
شهری و روستایی

خودروهای تک‌سرنشین بدون ماسک جریمه نمی‌شوند

عدم جریمه خودروهای تک‌سرنشین بدون ماسک,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
دکتر زالی اعلام کرد که خودروهای تک‌سرنشین بدون ماسک جریمه نمی‌شوند.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران اظهار‌کرد: خودروهای تک سرنشین به علت نزدن ماسک جریمه نمی شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی امروز یک شنبه در حاشیه نشست تجلیل از مدافعان عرصه سلامت ناجا که با مسوولان نیروی انتظامی تهران بزرگ برگزار شد، گفت: استفاده از ماسک برای خودروی تک سرنشین نیاز نیست، ولی اگر افراد بخواهند از خودرو پیاده شده و وارد اجتماع شوند، باید ماسک بزنند.

او اظهار کرد: زدن ماسک برای سرنشینان و رانندگان تاکسی ها و مسافربرهای شخصی و تاکسی های اینترنتی و همچنین مترو و اتوبوس لازم و ضروری است و اگر ماسک نزنند خودرو جریمه می شود.

عدم جریمه خودروهای تک‌سرنشین بدون ماسک,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

زالی همچنین با تبریک هفته نیروی انتظامی گفت: نیروی انتظامی در این روزهای کرونایی همیشه در کنار کادر درمانی و پزشکی بوده است و در روزهای آغازین با کشفیاتی که در خصوص ماسک و دستکش و الکل حاصل شد کمک خیلی زيادي به وزارت بهداشت کرد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در پایان یادآور شد: در جلسه و کمیسیون هایی که با مسوولان نیروی انتظامی داریم درصدد آن هستیم که نقاط پرخطر و قرمز را در پایتخت شناسایی و برای آنها هدف گذاری کنیم.

***

توضیحات رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی راجع به جریمه عدم استفاده از ماسک در خودرو

سردار محمدحسین حمیدی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با حضور در برنامه تهران ۲۰ اظهار کرد: آلودگی هوا یکی از معضلات سالانه تمامی دستگاه‌های درگیر با آن در پایتخت است. امسال با وجود کرونا در کشورمان این موضوع اهمیت بیشتری دارد چرا که بنابر اعلام کارشناسان و متخصصان، آلودگی هوا می‌تواند ویروس کرونا را تشدید کند.

وی افزود: ما در مجموعه پلیس راهور بر کنترل معاینه فنی خودروها بویژه حمل و نقل عمومی بسیار دقت می‌کنیم و هم با دوربین‌ها و هم با کنترل‌های چشمی و میدانی موارد مرتبط با معاینه فنی را رصد می‌کنیم.

تمام خودروهایی که در پایتخت تردد می‌کنند دارای معاینه فنی هستند

رئیس پلیس راهور فاتب گفت: از ۱۰ روز گذشته همکاران من در جای جای شهر مستقر شدند و می‌توانم با قاطعیت بگویم که تقریباً تمامی خودروهایی که در شهر تردد می‌کنند دارای معاینه فنی هستند.

سردارحمیدی ادامه داد: بخشی از موتورسیکلت‌ها که فرسوده شده اند و بخشی دیگر از وسایل حمل و نقل عمومی که فرسوده هستند (ناوگان فرسوده) اینها آلودگی هوا را تشدید می‌کنند البته باید بگویم بخش عمده آلودگی هوای تهران مرتبط با صنایع و جانمایی این صنایع است.

وی گفت: ما معتقدیم که برای جلوگیری از آلودگی هوا بویژه در فصل زمستان باید محدودیت‌هایی را اعمال کنیم. (همان محدودیت‌های سال قبل) اما شورای ترافیک شهر تهران، استانداری و ستاد ملی مقابله با کرونا باید تصمیم لازم برای اجرا و یا عدم اجرای محدودیت‌های ترافیکی را بگیرند.

وجود ۶۰ هزار موتور سیکلت توقیفی در پارکینگ‌ها

وی افزود: در پایتخت حدود ۶۰ هزار موتور سیکلت که بعضاً آنها فرسوده هستند و رسماً از حیّزانتفاع ساقط اند، وجود دارد. البته ذکر این نکته هم ضروری است که پلیس تا قبل از پارکینگ مسئولیت وسیله نقلیه را دارد. بعد از پارکینگ مسئولیت با عوامل پارکینگ که مربوط به بخش خصوصی هستند، می‌شود.

رئیس پلیس راهور فاتب تصریح کرد: در تهران ۴ میلیون خودرو و ۳.۵ میلیون موتورسیکلت در حال فعالیت هستند. کنترل فرد به فرد این وسایل نقلیه از سوی پلیس اصلاً توجیهی ندارد. اما چگونه با جلوی تخلف وسایل نقلیه بویِژه موتورسیکلت سواران را گرفت.

سردار حمیدی ما در کشور دو گروه داریم. یک گروه مبتنی بر قانون هستند و می‌گویند پلیس باید طبق قانون، متخلف راجریمه کند. گروه دوم مردم و کارشناسانی هستند که می‌گویند این افراد شاغلند واز طریق همین وسیله نقلیه کسب روزی می‌کنند و پلیس نباید با آنها برخورد کند.

وی تصریح کرد: ما گروه دوم را در بیشتر در خیابان‌ها می‌بینیم. جریمه و توقیف موتورسیکلت‌ها سخت‌ترین کار پلیس است اما چه کنیم که باید به قانون عمل کنیم.

توضیحاتی در رابطه با جریمه عدم ماسک زدن در خودرو

رئیس پلیس راهور فاتب با اشاره به اظهار نظر رئیس پلیس تهران بزرگ مبنی بر حقیقی بودن جریمه عدم استفاده از ماسک برای راننده‌ای در پایتخت گفت: چند روز پلیس تصویر یک جریمه که با فتوشاپ دستکاری شده بود و مربوط به شهر شیراز بود در فضای مجازی منتشر شد که پلیس راهور ناجا این موضوع را تکذیب کرد. امروز سردار رحیمی رئیس پلیس تهران بزرگ به جریمه عدم استفاده از ماسک برای یک راننده در تهران اشاره کرده و توضیحاتی داده است که متأسفانه این دو موضوع با هم ترکیب شده و این گونه برداشت می‌شود که پلیس در صحبت‌هایش تناقض دارد که به هیچ عنوان این گونه نیست.

سردار حمیدی اظهار داشت: ما در ابتدا تذکر عام را به تمام رانندگانی که وسایل حمل و نقل عمومی دارند، می‌دهیم و در صورتی که این رانندگان به تذکرات ما اعتنایی نکنند طبق قانون با آنها رفتار می‌کنیم.

رئیس پلیس راهور فاتب ادامه داد: قانون به پلیس گفته است راننده وسیله نقلیه عمومی که از ماسک استفاده نمی‌کند را باید ۱۰۰ هزار تومان جریمه کنند و به ازای هر مسافر که از ماسک استفاده نمی‌کند هم باید ۲۰ هزار تومان راننده را جریمه کرد. البته این نکته را یادآوری کنم که جریمه عدم استفاده از ماسک فقط و فقط برای وسایل حمل و نقل عمومی است و خودروهای شخصی به هیچ عنوان جریمه نمی‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: پیامک طرح ناظر و جریمه کشف حجاب در خودرو مربوط به پلیس امنیت اخلاقی است اما اگر پلیس راهور موردی از کشف حجاب را در خودرو به صورت حضوری رصد کند طبق قانون اجازه دارد تا آن خودرو را جریمه کند.

سردار حمیدی در پایان گفت: سالهای قبل رسم بوده است که در هفته ناجا بخشودگی جرایم راهنمایی و رانندگی داشتیم ولی امسال بخشودگی جرایم نداریم و بهتر است مردم پرداخت خلافی‌های خود را مدیریت کنند.

عدم جریمه خودروهای تک‌سرنشین بدون ماسک,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

  • 10
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش