پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴
۰۹:۱۰ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۲۰۰۲۸۲
شهری و روستایی

درخواست فوری رؤسای بیمارستان های اهواز

احتمال تعطیلی دو هفته‌ای خوزستان/ادارات اهواز تعطیل شد

قرنطینه خوزستان, اقدامات انجام‌شده در خوزستان برای مقابله با شیوع ویروس کرونا
استاندار خوزستان در خصوص اعمال قرنطینه در خوزستان و طرح پیشنهاد تعطیلی دو هفته‌ای استان در ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: به احتمال زیاد تعطیلی دو هفته‌ای برای خوزستان اعمال می‌شود تا از روند شیوع کرونا در استان جلوگیری شود.

قاسم سلیمانی‌دشتکی در گفت‌وگو با ایسنا، با تشریح آخرین اقدامات انجام‌شده در خوزستان برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: در شرایط فعلی، ادارات و سازمان‌ها بر اساس آنچه برای آن‌ها تصمیم‌گیری شده است، باید حداکثر با یک‌سوم نیروهای خود فعال باشند و کارکنان نباید بیشتر از این حد در ادارات و سازمان‌ها حضور داشته باشند.

وی افزود: به ادارات و سازمان‌ها تکلیف شده به افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند و زنان باردار مرخصی بدهند یا با دورکاری، از ظرفیت آن‌ها استفاده کنند.

استاندار خوزستان تصریح کرد: از دیگر اقدامات انجام‌شده برای مهار کرونا در خوزستان، این است که تردد میان شهرهای با وضعیت قرمز ممنوع اعلام شده و امکان رفت و آمد وجود ندارد. در این زمینه ارتش نیز به کمک نیروهای انتظامی در ورودی شهرها آمده است تا ورودی‌های شهرها به خوبی کنترل شوند.

سلیمانی‌دشتکی ادامه داد: قرارگاهی در خوزستان با مسئولیت معاون امنیتی انتظامی استانداری تشکیل شده است و دستگاه‌های نظامی، انتظامی، تعزیرات، بازرسی صمت و بازرسی اصناف در این قرارگاه عضو هستند و بر مصوبات ستاد کرونا و اجرایی شدن این مصوبات در استان خوزستان نظارت خواهند کرد.

وی تصریح کرد: همه بازارها و اصناف به جز گروه شغلی یک در شهرهای قرمز خوزستان تعطیل شده‌اند و اجازه فعالیت به آن‌ها داده نمی‌شود.

استاندار خوزستان افزود: تا حد ممکن ارتباط میان شمال و جنوب استان خوزستان نیز محدود شده است و به افرادی اجازه تردد داده می‌شود که از وضعیت سلامت آن‌ها مطمئن باشیم زیرا وضعیت در جنوب استان بسیار بد است اما در شمال خوزستان مشکل چندانی در شیوع کرونا نداریم.

وی با اشاره به آخرین وضعیت استان خوزستان در شیوع کرونا گفت: در حال حاضر وضعیت خوزستان در شیوع کرونا مساعد نیست و نگران این وضعیت هستیم. مردم باید فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند، ماسک بزنند، تردد نداشته باشند، در مراسم‌ها حضور نیابند و به همه دستورهای ستاد کرونا توجه جدی داشته باشند زیرا اگر کرونا دامن‌گیر کسی شود قطعا کشنده و خطرناک خواهد بود و جوان و پیر نیز نمی‌شناسد.

سلیمانی‌دشتکی با اشاره به اجرای طرح غربالگری شهید سلیمانی در خوزستان گفت: با اجرای این طرح، به افراد آلوده به ویروس کرونا اجازه داده نمی‌شود در محافل عمومی حضور داشته باشند. وابستگان و افرادی که با این اشخاص مراوده داشته‌اند نیز مورد ارزیابی و تست قرار می‌گیرند تا در صورت ابتلا به کرونا، آن‌ها نیز قرنطینه شوند. یکی دیگر از اقدامات در این طرح غربالگری این است که افراد مسن، زمینه‌دار و زنان باردار شناسایی و از حضور آن‌ها در محافل خطرناک و پرجمعیت جلوگیری می‌شود.

وی در خصوص اعمال قرنطینه در خوزستان و طرح پیشنهاد تعطیلی دو هفته‌ای استان در ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: به احتمال زیاد تعطیلی دو هفته‌ای برای خوزستان اعمال می‌شود تا از روند شیوع کرونا در استان جلوگیری شود.

آغاز ممنوعیت تردد در ورودی‌ها و خروجی‌های خوزستان

رئیس پلیس راه خوزستان گفت: از سه‌شنبه در ورودی‌ها و خروجی‌های خوزستان ممنوعیت تردد ایجاد خواهد شد و هیچ مجوزی نیز جز در موارد خاص برای تردد صادر نمی‌شود.

قرنطینه خوزستان, اقدامات انجام‌شده در خوزستان برای مقابله با شیوع ویروس کرونا

سرهنگ رضا دولتشاهی با اشاره به آخرین وضعیت ورودی‌ها و خروجی‌های خوزستان اظهار کرد: از ۲۵ بهمن‌ماه طرح محدودیت‌های کرونایی در خوزستان آغاز شده است؛ به شکلی که پلاک‌های غیر بومی حق ورود به شهرهای قرمز و نارنجی را ندارند و پلاک‌های بومی خوزستان نیز اجازه خروج از استان را ندارند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: متخلفان در شهرهای با وضعیت نارنجی، ۵۰۰ هزار تومان و در شهرهای با وضعیت قرمز نیز خودروهایی که این قانون را رعایت نکنند، یک میلیون تومان جریمه می‌شوند.

رئیس پلیس راه خوزستان تصریح کرد: تاکنون بیشتر سعی شده با تذکر، خودروها را به مبدا بازگردانیم اما اکنون با توجه به حساسیت‌های به وجود آمده و شرایط وخیم، اعمال قانون با شدت بیشتری انجام خواهد شد.

دولتشاهی افزود: از سه‌شنبه، ۵ اسفندماه در ورودی‌ها و خروجی‌های خوزستان ممنوعیت تردد ایجاد خواهد شد و هیچ مجوزی نیز جز در موارد خاص برای تردد صادر نمی‌شود. این محدودیت‌ها به شدت اجرایی خواهد شد.

وی که در یک گفتگوی تلویزیونی صحبت می‌کرد، گفت: بر اساس آنچه ابلاغ شده، این محدودیت‌ها تا ۱۵ اسفندماه ادامه خواهد داشت و برای ادامه آن نیز ستاد مقابله با کرونا تصمیم‌گیری خواهد کرد.

ادارات اهواز تعطیل شد

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان:به دستور استاندار به دلیل قطعی آب در مناطق مختلف اهواز و با توجه به اهمیت رعایت مسائل بهداشتی در وضعیت قرمز کرونا ادارات دولتی و دستگاه‌های اجرایی در شهر اهواز امروز سه‌شنبه ( ۵ اسفندماه) تعطیل اعلام شدند

درخواست فوری رؤسای بیمارستان های اهواز برای قرنطینه دو هفته ای خوزستان با هدف کنترل شیوع کرونا

قرنطینه خوزستان, اقدامات انجام‌شده در خوزستان برای مقابله با شیوع ویروس کرونا

  • 17
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش