
به گزارش خراسان، بنابر اعلام سازمان پزشکی قانونی کشور، در بهار امسال ۱۵۳ هزار و ۸۸۵ مصدوم نزاع به مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور مراجعه کردند که این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار مراجعان نزاع ۱۴۷ هزار و ۳۲۴ نفر بود، ۴.۴ درصد افزایش یافته است.از کل مراجعان نزاع در سه ماه نخست امسال ۱۰۴ هزار و ۲۸۸ نفر مرد و ۴۹هزار و ۵۹۷ نفر زن بودند.
تهران، خراسان رضوی و اصفهان در صدر
همچنین در این مدت استان های تهران با ۲۵ هزار و ۷۴۹، خراسان رضوی با ۱۲ هزار و ۹۷۳ و اصفهان با ۱۱ هزار و ۳۶۲ نفر بیشترین و استانهای ایلام با ۷۴۹، خراسان جنوبی با ۹۹۸ و بوشهر با هزار و ۱۴۸ نفر کمترین آمار مراجعان نزاع را داشته اند.
ظاهر خون آلود تاثیری در تعیین خسارت ندارد
بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی، در بسیاری موارد مشاهده می شود که افراد آسیب دیده در نزاع یا تصادفات جرحی با همان ظاهر خون آلود و پیش از مراجعه به مراکز درمانی، برای تعیین خسارت به پزشکی قانونی مراجعه و تصور میکنند با چنین وضعیت ظاهری خسارات بیشتری به آنان تعلق می گیرد.
حال آن که مراجعه به پزشکی قانونی پیش از دریافت خدمات اولیه درمانی هیچ تأثیری در تعیین خسارت ندارد و آن چه مبنای صدور نظریه کارشناسی قرار می گیرد نوع جراحت است.
همچنین باید افزود که دیگر چیزی به نام طول درمان در پزشکی قانونی تعیین نمیشود و این هم یکی دیگر از باورهای نادرست به یادگار مانده از گذشته است.
از تنگناهای اقتصادی تا بیکاری شاغلان
یک کارشناس مسائل اجتماعی در گفت و گو با خراسان اظهار کرد: بهطور قطع مسائل مختلفی همچون بیکار شدن برخی شاغل ها، تنگناها و مشکلات اقتصادی به ویژه نامشخص بودن اوضاع اقتصادی و ثبات نداشتن هزینه ها و این که افراد چندان نمی توانند برای امورشان برنامهریزی کنند از جمله مواردی به شمار میآید که ممکن است افراد به رفتار خشونت آمیز دست بزنند. به گفته این کارشناس کمبود نشاط در جامعه نیز در افزایش این آسیب موثر است.
- 17
- 6