جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۲۰ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۵۱۸۵
حقوقی، قضایی و انتظامی

معاون دادستان کل کشور: یکی از سرنخ‌های عوامل فسادزا کشور در بانک‌هاست

معاون دادستان کل کشور,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
معاون قضایی دادستان کشور گفت: نمی‌توان در یک جلسه نشست و مدام بانک‌ها را محکوم کرد ولی یکی از سرنخ‌های عوامل فسادزا در کشور در بانک‌ها هستند .

به گزارش ایسنا، سعید عمرانی امروز در سی و دومین اجلاس سراسری خانه های صنعت، معدن و تجارت در نمایشگاه بین المللی مشهد اظهار کرد: در طول تاریخ هر گاه امام تنها مانده، ما صدمه خورده‌ایم. امروز روز مبادای جمهوری اسلامی است که هر کس هر ظرفیتی دارد باید به میدان آید. امروز به عاقل نیاز نداریم بلکه به مدیر عاشق نیاز داریم که وجود خود را وقف کاری کند که رهبر و ملت از او انتظار دارند. 

وی ادامه داد: امروز کار مردم دست ما افتاده و اگر در آن کوتاهی کنیم، سیدالشهدا(ع) را در عاشورا تنها گذاشته ایم، همه ما سرباز این نظام هستیم و هر کس در هر دستگاهی خوب کار کند، با ماست. امروز روز کار است و باید خود را وقف آن کنیم، باید به تولیدکننده خدمت کرد و کفش تولیدگر را جفت کرد، ما نیز آمادگی داریم گره‌های فعالان اقتصادی را باز کنیم. 

عمرانی عنوان کرد: باید عوامل فسادزا را بررسی کرد، لازم است حتما ستادها در خانه‌های صمت راه اندازی شود و کار کارشناسی صورت گیرد، کار کارشناسی مهم است ولی نباید دچار افراط و تفریط شد. حکومت در این سال‌ها همه اختیارات را گرفته و این اختیارات باید بازگردد ولی نباید این کار به صورت افراطی صورت گیرد. 

معاون قضایی دادستان کل کشور با بیان اینکه خود بخش خصوصی باید کار را برعهده گیرد، گفت: کاری کرده ایم که بخش خصوصی احساس می کند نیاز به قیم دارد. حکومت نتوانسته نقدینگی را با تعریفی به سمت تولید ببرد. همین عدم تعریف موجب شده بنگاه‌های اقتصادی شکل گیرد. رونق اقتصادی انشالله تبدیل به یک قافیه شعر نشود که هر مسئولی آن را بیان کند. این رونق یعنی اینکه باید آن را عملیاتی کنیم. هر تولیدکننده که زندانی است، به من اعلام کنید. ما آمادگی داریم که انجام وظیفه کنیم.

در ادامه این نشست علی رسولیان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی، با بیان اینکه در اسلام علمای دینی فقر را نکوهش کرده‌اند و بر معیشت مردم و تامین آن تاکید داشته‌اند، گفت: آیا می‌توان بدون حمایت از تولید فقر را ریشه کن کرد، ما با موانع جدی در توسعه کشور مواجه هستیم. تمرکزگرایی، اختلافات سیاسی، بروکراسی و... نمونه‌هایی از این موانع است که ما برای عبور از آن مسیر دیگری را در این استان تعریف کرده‌ایم و آن، این بود که در قالب یک مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی، همه کارگزاران یک استان را کنار هم برای افزایش تولید و بهبود معیشت جمع کردیم.

وی ادامه داد: در این راستا استان به ۱۲ منطقه تقسیم شد و از بخش خصوصی خواهش کردیم استان ما و روستاهای ما را بسازند. ما همه زیرساخت‌ها را به روستاها برده‌ایم ولی این کار نتیجه عکس داده و جمعیت روستاییان ما از ۷۵ به ۲۵ درصد رسیده است، در این مسیر همه ائمه جماعات و نمایندگان و همچنین ۱۰۲ شرکت پای کار آمدند.  

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: هدف این کار این بود که بخش خصوصی محوریت توسعه در بخش‌های مختلف را بر عهده گیرد و خود بخش خصوصی پیگیری آن را نیز دنبال کند. اقدام دیگر استان نیز این بود که بدانیم چه کسانی کار سرمایه گذاری انجام می دهند. بر این اساس از هر کسی که سرمایه گذاری می کند، اعلام حمایت شد، در نتیجه این اقدام ۱۱۲۹ نفر و شرکت اعلام کردند که پروژه سرمایه گذاری برای این استان دارند. 

رسولیان خاطرنشان کرد: در استان ما ۱۲۸ هزار میلیارد تومان زمینه سرمایه گذاری فراهم شده که تاکنون به میزان ۱۰۸ هزار میلیارد تومان، آمادگی برای سرمایه گذاری اعلام شده که اسامی تک تک آن وجود دارد و نزدیک ۵۰ درصد از این متقاضیان اعلام کردند، شخصا سرمایه را می آورند و نیازی به تسهیلات ندارند. به اعتقاد من این ۱۰۸ هزار میلیارد تومان می تواند به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان نیز برسد. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه برای حمایت از تولید در استان ۳ اقدام صورت گرفت، اظهار کرد: در این استان یک کمیته تامین مالی با کمک بانک ها ایجاد شد چراکه در خراسان رضوی ۱۰۸ هزار میلیارد تومان در بانک‌ها وجود دارد. مساله دیگر این است که بروکراسی فرایندهای ما زیاد است، بخشی از این مساله به قوانین و دستورالعمل‌ها برمی‌گردد، همچنین نگاه‌های منفی به دستگاه‌ها وجود دارد. در همین راستا از ۳۰ فرایند مهم، ۸ مورد بررسی شد که با بهبود آن، ۴۵ درصد از هزینه‌ها کاهش یافت. 

وی خاطرنشان کرد: امسال علی‌رغم تحریم‌ها در خراسان رضوی در ۶ ماهه نخست، میزان مصرف گاز صنعتی ۹ و میزان مصرف برق ۸ درصد افزایش پیدا کرده است.

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش