شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۰۷:۳۲ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۵۷۱۸
سایر اخبار حوادث

ناگفته‌های مرگ مرموز دستفروش قمی

دستفروش قمی,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,حوادث امروز
خانواده مرد میوه فروش ماموران شهرداری را مسبب مرگ مظفر می‌دانند.

 ٣روز از مرگ مظفر می‌گذرد. مرد میوه‌فروشی که پس از درگیری با ماموران سد معبر شهرداری قم به طرز مشکوکی جان سپرد. هنوز علت دقیق مرگ این دستفروش اعلام نشده و تقصیر ماموران شهرداری در بروز این حادثه مشخص نیست، اما حالا زهرا زن جوان او باید به تنهایی مبینا و متین و میثم را بزرگ کند.

 

بدون مظفر که ٢سالی از دستفروشی‌اش می‌گذشت. درگیری ماموران شهرداری با مظفر لحظاتی قبل از مرگ او، باعث شده تا آشنایان و کسبه آن محل، ماموران سد معبر شهرداری را مقصر این حادثه بدانند، اما مسئولان شهرداری قم دخالت ماموران سد معبر را در مرگ این میوه‌فروش رد می‌کنند و مدعی‌اند که این دستفروش دوساعت بعد از حضور ماموران سد معبر شهرداری و درگیری با آنها حالش بد شده و در اثر برخورد سر با جدول جان باخته است، اما شهروندان قم روایت خودشان از حادثه را قبول دارند و همچنان به برخورد ماموران سد معبر شهرداری با دستفروشان این شهر معترض‌اند.

 

اعتراضاتی که به گفته محمود مسگری عضو شورای اسلامی شهر قم به ذهنیت منفی مردم از شغل مامور سد معبر، برمی‌گردد و همین مسأله باعث شده تا افراد تحصیلکرده تمایلی به حضور در این شغل نداشته باشند. این نماینده شورای شهر قم با اشاره تلویحی به برخوردهای نامناسب ماموران سد معبر شهرداری قم با دستفروشان در معابر عمومی شهر درباره مرگ مشکوک این دستفروش به ایسنا گفت:

 

«بارها فیلم درگیری میان میوه‌فروش و ماموران را مشاهده کردیم و در ارزیابی‌ها و نظر قطعی مشخص شد مرگ این میوه‌فروش عمدی نبوده است. در این راستا برای جلوگیری از درگیری علاوه بر بکارگیری نیروهای زبده و توانمند باید پشتوانه‌های قانونی نیز در برخورد با سد معبر اتخاذ شود.» او ریشه و علت این حوادث را در نبود آموزش‌های لازم برای ماموران سد معبر شهرداری عنوان کرد و دراین‌باره گفت: «آموزش و کارآمدی و اخلاق‌مداری از ارکان مهم در جذب ماموران سد معبر است تا بتوان این معضل را به خوبی مدیریت کرد.

 

شهرداری باید متناسب با نیاز فعلی به تربیت و آموزش ماموران سد معبر بپردازد تا علاوه بر روش‌های استاندارد با استفاده از اخلاق و سعه‌صدر بتوانند این مشکلات را مدیریت کنند. در این راستا باید افرادی در برخورد با عاملان سد معبر انتخاب شوند که با استفاده روش‌های اخلاقی و کارآمدی با این معضل برخورد کنند.»

 

حمیدرضا عابدی خرسند، مدیرکل روابط عمومی شهرداری قم نیز دراین‌باره گفته بود: «ماموران ما هیچ دخالتی در مرگ این فرد نداشتند. حتی در فیلم‌ها هم کاملا مشخص است که هیچ‌یک از ماموران زد وخوردی با راننده وانت ندارند و تنها به خاطر انجام وظیفه به او تذکر معمولی دادند.» با این وجود پرونده قضائی درخصوص مرگ این دستفروش تشکیل شده و ٥نفر از ماموران سد معبر به دادسرا احضار شده‌اند، هرچند دادستان قم براساس مستندات و اظهارات شاهدان موضوع قتل عمد در این حادثه را رد کرده است.

 

با این همه خانواده مظفر همچنان ماموران شهرداری را در مرگ او مقصر می‌دانند. آنها مدعی‌اند که ماموران سد معبر قصد توقیف وانت او را داشتند که پس از درگیری و ضرب و شتم مظفر از سوی ماموران سد معبر او تعادلش را از دست می‌دهد و سرش به جدول کنار خیابان برخورد و قبل از رسیدن آمبولانس فوت می‌کند. اینها را محمد عباسی شوهرخواهر مظفر به «شهروند» می‌گوید. او در صحبت‌هایش به جزییات جدیدی از این حادثه اشاره می‌کند که در ادامه می‌خوانید:

 

شما درحالی از درگیری ماموران با مظفر صحبت می‌کنید که مسئولان شهرداری هرگونه ضرب و شتم توسط مامورهایشان را تکذیب می‌کنند.

 

شهرداری می‌خواهد از مرگ مظفر شانه خالی کند. درحالی‌ که همه کسبه و اهالی محل آن‌جا حضور داشتند. همه می‌گویند ماموران همان ابتدا سراغ خودرو مظفر رفتند. چندبار هم با او درگیر شدند. یکی از ماموران گلوی او را گرفته بود و محکم فشار می‌داد و با مشت به سر او ضربه می‌زد. بعد مردم دخالت می‌کنند و درگیری فیزیکی موقتا تمام می‌شود. یکی از آنها داخل وانت او می‌نشیند و منتظر جرثقیل می‌شوند تا خودروی او را به پارکینگ ببرند. مظفر از آنها خواهش کرد اما ماموران اصرار داشتند که خودرو به پارکینگ منتقل شود.

 

حتی مادرش و پدرش هم وساطت کردند، مردم هم جمع شده بودند و از ماموران درخواست کردند تا منصرف شوند. مظفر هم وقتی سماجت ماموران را می‌بیند، از آنها می‌خواهد تا بارش را از عقب وانت بردارد. ظاهرا آنها اجازه این کار را به او می‌دهند. او هم مشغول خارج‌کردن انگورها از وانت می‌شود که دوباره با ماموران درگیر می‌شود و سرش به کنار جدول برخورد و همان‌جا فوت می‌کند. وقتی آمبولانس رسید، جنازه او را برد.

 

ولی مسئولان شهرداری هرگونه درگیری با مظفر را رد می‌کنند و می‌گویند که او ٢ساعت پس از حضور ماموران سرش به جدول خورده و در بیمارستان فوت می‌کند.

 

در این مدت حرف‌های نادرست زیادی مطرح شده است. همه اینها دروغ است. آقای شهردار در مصاحبه‌ای اعلام کرده، ما منتظر مراسم تشییع‌جنازه این دستفروش هستیم تا با حضور در این مراسم با آنها همدردی کنیم. ما مظفر را به خاک سپردیم، اما حتی یک کارمند شهرداری هم در مراسم شرکت نکرد. در این مدت یک‌نفر از شهرداری هم سراغی از این خانواده نگرفت.

ما از شهرداری قم گله‌مندیم. صداوسیمای قم حدود ٤٠ دقیقه، برنامه از منزل پسرعمویم تهیه کرد، اما یک ثانیه آن را هم پخش نکرد. تنها صحبتی که درخصوص این حادثه از صداوسیما مطرح شد، حرف‌های شهرداری بود. اما واقعیت این است که مظفر به علت درگیری با ماموران سد معبر شهرداری کشته شد.

 

پس شما از شهرداری شکایت دارید؟

ما در دادسرا شکایتمان را مطرح کردیم. از آن ٥ ماموری که آن روز جلوی درِ خانه مظفر این حادثه را رقم زدند. به‌خصوص از آن کسی که گردن او را گرفته بود و با مشت به او ضربه می‌زد.

 

برای این ادعا‌ها مدرکی هم دارید؟

بله فیلم، عکس و کلی شاهد داریم. همه کسبه بلوار شاهد قم شاهد همه این اتفاقات هستند.

 

بیمارستان علت مرگ را اعلام کرد؟

نه به ما چیزی اعلام نشده است.

 

پزشکی قانونی هم اعلام کرده؛ آثاری از ضرب و جرح روی بدن مظفر دیده نشده است و احتمالا او به علت سکته قلبی فوت کرده باشد؟

مظفر سالم بود چند ماه پیش برای بیمه کشاورزی چکاپ کامل شد، او هیچ مشکل قلبی نداشت.

 

مظفر کشاورز بود؟

نه او وقتی بچه بود، همراه خانواده از هشترود به قم مهاجرت کردند، اما مقداری زمین کشاورزی در هشترود داشتند و به همین دلیل بیمه کشاورزی شدند.

 

او قبل از دستفروشی چکار می‌کرد؟

مظفر دوسالی بود که با وانتش میوه می‌فروخت. جلوی خانه خودش. او مستأجر بود، قبل از این هم سیم‌کشی و کاشی‌کاری می‌کرد. وضع مالی خوبی نداشت، اما کار می‌کرد تا شرمنده زن و بچه‌اش نباشد.

 

چند تا بچه دارد؟

یک دختر و دو پسر. بچه بزرگش مبینا ١٠‌سال دارد. متین ٧ساله است و میثم تازه ٣سالش تمام شده. حالا زهرا باید به تنهایی این سه بچه را بزرگ کند. آنها ١٥‌سال بود که با هم ازدواج کرده بودند، این خانواده حامی و نان‌آور اصلی خودش را از دست داده و مظفر هم چیزی برای آنها باقی نگذاشته است. اصلا او به جز همان وانت و باری میوه‌ای که هر روز صبح قبل از طلوع آفتاب از میدان بارفروش‌ها می‌خرید، چیز دیگری از مال دنیا نداشت که بخواهد بعد از مرگش برای زن و سه فرزندش باقی بگذارد.

 

مرگ پیمانکار پس از اختلاف با شهرداری قم

پیمانکاری که روز شنبه در حیاط شهرداری قم با بنزین اقدام به خودسوزی کرده بود، به دلیل سوختگی شدید در بیمارستان موسی کاظم(ع) جان سپارد.

 

هرچند در ابتدا علت حادثه وصول‌نشدن طلب چندماه این پیمانکار از شهرداری قم عنوان شد، اما روز گذشته یکی از اعضای شورای شهر قم علت این حادثه را نه طلب مالی پیمانکار از شهرداری بلکه تأییدنشدن پروژه انجام‌شده این پیمانکار از سوی ناظر عنوان کرد. محمود مسگری عضو شورای اسلامی شهر قم درباره جزییات این حادثه گفت: «علت خودسوزی پیمانکاری که روز شنبه در شهرداری یکی از مناطق قم اقدام به خودسوزی کرده بود، به اشتباه طلب مالی او از شهرداری اعلام شده بود،

 

درحالی که مشکل این پیمانکار تأییدنشدن پروژه‌اش توسط ناظر بوده و او با توجه به مشکلات مالی که داشته، درخواست تأیید پروژه را از شهرداری داشته است، اما در هر پروژه‌ای ناظر باید آن را به تأیید برساند. اگر هر کس بخواهد با فشار روانی این تأیید را اخذ کند، دیگر پروژه‌ها با کیفیت انجام نمی‌شود، در صورتی که اگر ناظر بدون توجه به کیفیت و استانداردها آن را تأیید کند، باید پاسخگو باشد.»

 

 

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 11
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۲۴
غیر قابل انتشار: ۲۴
جدیدترین
قدیمی ترین
ای بابا یه روزم خبر فوت احتمالی ما از توی صفحات اینترنت درمیاد! منم دستفروشم ، دستفروشی جرم نیس! هنره! استقلال شخصیه! و محلیه برای کسایی که پول ندارن مغازه بخرن و آموزش هوش مالی ببینن و هزینه تبلیغ بدن دستفروشی با اجرای یک سری قوانین میتونه قانونی بشه مثل یکسری از کشورهای اروپایی که مجوز فروش سیار میدن و طرف هات داگ میفروشه اما متاسفانه خلاء های ناتمام قانونی همیشه پیشروی ماست تا به عنوان یه نقطه ضعف یا پیدا شدن بهانه برای شهرداری باشه تا جلوی کسب روزی حلال مارو بگیره چون تا پول ندیم رفیق نیست قربون بند کیف نیست و تازه اجناسو به نامردی میبرن دورهم استفاده میکنن و میخورن!! خوب سازو کارشو بده تا منم قانونی شم هم مالیات بدم و هم عوارض و هم بهداشتی تر کار کنم! و هم بتونم مثل یه مغازه سیار جابجا بشم تا شلوغی بوجود نیاد!
الهم عجل لولیک الفرج
اگه اینجاحق این بنده خداراضایع کنند چه جوابی برای اون دنیا دارند ماموران شهرداری مثل ساواک رفتار میکنند
اگه تونستن ثابت کنن اونا فقط مارا به زوز میخوان بفرستن بهشت
با درورد بر خون پاک شهدا...پارسال یکی رو کشتند امسال هم یکی دیگه چرا مراجع سکوت کردند نسبت به عمل کرد شهردار و شهرداری قم
قم!!همونجا که با مهر زدن تو سر رئیس مجلس!
باید قبول کنیم سد معبر اشتباه است تو اهواز خیلی باعث ترافیک و تصادف میشن ولی این بنده خدا در خونش بوده در ضمن باید قبول کنیم برخورد این مامورای سد معبر خیلی بد و وحشیانس چند بار همه هم دیدن ؛این آقای شهردار نفسش از جای گرم بلند میشه اگه خودش هم زن وبچه داشت وبیکار بود چه میکرد البته اینقدر خوردن پس انداز زیاد دارن ؛چی بگیم خسته شدیم تا کی بی عدالتی حق خوری یکی اونقدر میخوره یکی هم بسه دیگه نگیم بهتره تا هم سر مون رو زیر آب کنن بعدش میگن کار آمریکا بود یا امام زمان به دادمون برس
شهردار باید به سزای عملش بشه و به خانواده مقتول دیه پرداخت کنه چون مسبب اصلی مرگ دستفروش شهردار میباشد همان طور که کاری کردن که پیمانکاردر حیاط شهرداری دست به خودسوزی زد از مسئولین محترم خواهشن میکنم اگر به دستفروش رحم نکردند به این زن جوان که بیوه اش کردند و سه بچه یتیم ترحم کنند و نذارند حقشان پایمال بشه
خیلی سخته
چوبه خدابی صداست
ای بابا کدوم مسئول دولتی تا حالا اشتباهتشو گردن گرفته که این یکی دومیش باشه.
بله ميشه نه بزه يك نان آور خانه را ميكشند بعد شانه خالي ميكنند خدايا حق مضلوم را از ضالم بگير.چون فقير است ونميتوانست از حق خود دفاع كند اينطور شد پدر بي پولي بسوزد كه بعضي مليارد ميخورند بعضي هم نون شب برايشان مرگ است.اين است روزگاررررررر
لطفا مراجع درباره عملکرد آقای شهرداری که از اصفهان اخراج شد بعد اومد قم را آباد کنه توضیح دهند
توی شهر قم مگه داریم مگه میشه
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش