پنجشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۴
۱۶:۵۲ - ۰۱ آبان ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۸۰۰۰۵
لیگ برتر و جام حذفی

هاشمیان: نه هیات مدیره از نتایج راضی است، نه من | ۱۰ بار دیگر به ایران برگردم، سبکم همین است

وحید هاشمیان,سرمربی پرسپولیس
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه برای اولین بار تمامی بازیکنانش را در بازی فردا با ذوب‌آهن در اختیار دارد، نسبت به موفقیت تیمش در این دیدار ابراز امیدواری کرد.

به گزارش ایرنا، وحید هاشمیان، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از بازی فردا با ذوب‌آهن در هفته هشتم لیگ برتر فوتبال گفت: پس از مدت‌ها تقریبا تمام بازیکنان را در اختیار داریم و آنعا شرایط تمرین و بازی را پیدا کردند. این موضوع خبر خوبی برای ما است و دست‌مان بازتر می‌شود. در این میان البته رضا شکاری باید بیشتر استراحت کند تا به تیم اضافه شود. امتیازات خیلی زیادی در داخل خانه از دست داده‌ایم و هواداران ما هم در هر بازی ما را حمایت کردند. آنها سرمایه واقعی تیم ما هستند و امیدواریم بتوانیم با یک بازی خوب، آنها را خوشحال کنیم.

وی درباره جلسه با هیات مدیره پرسپولیس یادآور شد: طبیعتا هیات مدیره مانند من از نتایج راضی نیست و اگر نتایج خوبی می‌گرفتیم شاید هیچ کدام از این صحبت‌ها مطرح نمی‌شد. همانطور که گفتم به کارم و همکارانم اعتقاد دارم و تا آخرین روزی که هستم تلاشم را می‌کنم.

هاشمیان تاکید کرد: در ماندن من هیچ انگیزه مادی وجود ندارد، انگیزه من این است که تلاشی که انجام دادیم را به نتیجه برسانیم وگرنه هر مربی روزی خواهد آمد و روزی هم می‌رود. امیدوارم فردا اتفاقات خوبی برای ما بیفتد.

سرمربی پرسپولیس در واکنش به مذاکره مدیران پرسپولیس با گزینه‌های مختلف همزمان با حضور او، گفت: چیزی که به من ارتباط دارد تعهدم به تیم و مردم است. هیچ انگیزه مادی در پرسپولیس ندارم. اگر روزی بمانم و پرسپولیس قهرمان شود و قراردادم تمام شده باشد و بزرگترین قرارداد دنیا پیش روی من باشد، اول باشگاه پرسپولیس را می‌بینم. اگر اینجا هستم هیچ وابستگی ندارم که بگویم به خاطر قراردادم ماندم.طبیعتا همه ما اشتباه می‌کنیم و نمی‌توانیم بگوییم همه کارهای‌مان درست است. متاسفانه گریبانگیر یکسری مسائل حاشیه‌ای شدیم که روی تیم تاثیر گذاشت. 

وی افزود: خیلی از بازیکنان ما مصدوم شدند و مجبور به جابجایی پست آنها شدیم. خیلی از بازیکنان را نتوانستیم جذب کنیم، به هر حال مسئولیت شرایط حال حاضر پرسپولیس با من است و آدمی نیستم که بخواهم از داور، زمین و زمان ایراد بگیرم، فقط امیدوارم عدالت رعایت شود و بتوانیم نتایجی بگیریم که با بازی و تلاش‌مان هماهنگ باشد. باقی آن هر اتفاقی که بیفتد، من نگران نیستم.

سرمربی پرسپولیس با عنوان اینکه کادرفنی ما بسیار بیشتر از آن چیزی که باید، تلاش و کار می‌کند و از همه آنها راضی هستم. ادامه داد: همه آنها تخصص دارند و کارشان را به بهترین شکل انجام می‌دهند. همه جای دنیا مسئولیت فنی با سرمربی است و باید جوابگو باشد. همه ما به هم وفادار و با هم دوست هستیم. در فوتبال ایران اتفاقی می‌افتد که وقتی تیم نتیجه نمی‌گیرد، تاکتیک و تعویض‌ها بد می‌شوند و همه چیز بد نشان داده می‌شود. زمانی هم که شاید همه چیز درست نباشد ولی نتایج خوب می‌شود، به آن گروه و شخص پاداش می‌دهند. 

وی با اشاره به اینکه نتایج ما خوب نبوده ولی لیگ امسال هم لیگ عجیب و غریبی بوده، گفت:  از هفته پیش جدول یک مقدار تغییر کرده است و ما هم دیگر فرصت نداریم و اگر بخواهیم قهرمان شویم باید بازی‌هایمان را ببریم.کارمان را حرفه‌ای جلو می‌بریم. در همه جای دنیا تیم‌های بزرگ حاشیه‌های بزرگ هم دارند. بعضی مواقع باید با حاشیه‌هایی دست و پنجه نرم کنیم که از دست من کاری بر نمی‌آید. دنبال بهانه‌گیری نیستم و اگر کسی جای من بود بهانه می‌گرفت ولی باز هم می‌گویم فردا باید ببریم و وظیفه‌ام هم همین است. 

هاشمیان یادآور شد: مطمئن باشید اگر ۱۰ بار دیگر هم به ایران برگردم سبکم همین خواهد بود و هیچ تغییری نمی‌کند. باید وجدان خودمان را بگذاریم که فقط یک مربی مسئول تمام اتفاقاتی که می‌افتد نیست. حاشیه‌ها هم بعضی مواقع درست می‌شود و خود به خود وجود نداشته است. اگر در هر پستی که هستیم تعهد داشته باشیم و دنبال کار سالم باشیم این حاشیه‌ها خیلی کم می‌شود.

سرمربی پرسپولیس با اشاره به اینکه بازیکنانی که به پرسپولیس می‌آیند یا آنهایی که از قبل در تیم بودند به قهرمانی فکر می‌کنند و این شرایط در روحیه بازیکنان هست، خاطرنشان کرد: بازیکنان ما آنقدر با وجدان هستند که بعد از بازی با خیبر، دیدم چقدر شرایط سختی داشتند و به خاطر همین از اول هفته با یک اراده قوی در حال تمرین هستیم.

وی درباره اینکه چه نظری درباره دوران مدیریت رضا درویش در پرسپولیس دارد، گفت: وظیفه من فنی است و تمام تمرکزم روی بازی با ذوب‌آهن است. کار من مدیریتی نیست. مدیر تیم ما افشین پیروانی هست و هر کاری داشته باشیم به او می‌گوییم و پیروانی به اعضای هیئت مدیره ارجاع می‌دهد اما من هیچ وقت خودم را وارد مسائل مدیریتی نمی‌کنم.

هاشمیان در ادامه در واکنش به نقش دلال‌ها در نقل و انتقالات پرسپولیس، گفت: کارم گرفتن دلال نیست و مسئولانی که باید این کار را انجام دهند، باید اقدام کنند. اگر این افراد را آزاد می‌گذارند پس ورزش چه هدفی خواهد داشت؟ وقتی همه چیز مثل روز روشن مشخص است، باید با آنها برخورد کنیم.

وی تاکید کرد: به هواداران می‌گویم کم‌کاری از سوی ما در کار نیست. دانش و تخصص لازم را هم داریم اما یکسری حواشی و مصدومیت‌ها در کنار عوامل فنی باعث شد که نتیجه نگیریم. وظیفه من این است که شرایط را برگردانم اما در کارهایی که از قدرت من خارج است وارد نمی‌شوم. دلالی سال‌هاست در فوتبال ایران وجود دارد و مسئولان مربوطه باید این مسئله را دنبال کنند.

سرمربی پرسپولیس درباره بازی با ذوب‌آهن اظهار داشت: علاوه بر آنالیز تیم خودمان و حریف، بازیکنانم الان خودشان می‌خواهند به پیروزی برسند. من مربی و مسئول هستم ولی بازیکنان هم می‌دانند که در چه جایگاهی قرار دارند. فردا همه باید برای پرسپولیس همدل باشیم و یک نتیجه خوب کسب کنیم.

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
    ویژه سرپوش