سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴
۱۰:۴۷ - ۲۷ آبان ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۸۱۴۶۹
جرم و جنایت

افشای جزئیات قتل مرد ایرانی به دست جوان عربستانی | ماجرای ۱۰۰ دلار و درخواست بی‌شرمانه

قتل,افشای جزئیات قتل مرد ایرانی به دست جوان عربستانی
جوان تبعه عربستان که یک مرد ایرانی را در هتلی در تهران با ضربات چاقو به قتل رسانده بود و نیز اولیای دم و شاهدان ماجرا جزئیات این جنایت را در دادگاه بیان کردند.

به گزارش همشهری آنلاین، فروردین‌ماه ‌امسال بود که گزارش درگیری مرگبار منجر به قتل یک پیرمرد ۹۰ ساله از سوی کادر درمان یکی از بیمارستان‌های تهران روی میز بازپرس کشیک قتل پایتخت قرار گرفت.

در بررسی‌های ابتدایی مشخص شد که این مرد کهنسال به نام حبیب ساعاتی قبل از اینکه به کام مرگ فرو برود، در حالی که با ضربات مرگبار چاقو مجروح شده بود، از یک هتل واقع در خیابان ولیعصر تهران به بیمارستان منتقل شده و تحت مداوای پزشکی قرار گرفته بود.

بلافاصله اقدامات درمانی تیم پزشکی برای نجات جان او آغاز شده، اما شدت ضربات وارد شده به حدی مهلک بود که حبیب دوام نیاورده و جان باخته بود.

ماجرای ۱۰۰ دلار و درخواست بی‌شرمانه

در گام نخست از تحقیقات جنایی مشخص شد که حبیب در جریان درگیری با جوان ۳۱ ساله عربستانی به نام عابد مورد حمله ضربات ‌مرگبار چاقو قرار گرفته بود. درگیری آنها که هر دو مسافر هتل بودند، در یکی از اتاق‌های همان هتل محل سکونت‌شان رخ داده بود. این در حالی بود که مدیریت داخلی هتل متوجه این درگیری شده و با مداخله در موضوع مانع فرار عابد شده بود.

به این ترتیب مدیر داخلی که خانمی جوان بود، به عنوان اولین فرد تحت تحقیقات قرار گرفت و به ماموران جنایی گفت: عابد و حبیب هر دو از چند روز قبل مهمان هتل بودند. من حس کرده بودم که بین آنها درگیری وجود دارد و چند باری در قسمت لابی هتل دیده بودم که به زبان عربی با یکدیگر جر و بحث کرده و با تندی با همدیگر حرف می‌زدند.

وی ادامه داد: بالاخره یک روز از عابد علت این درگیری‌ها با حبیب را پرسیدم و او به من گفت ‌چند روز پیش حبیب از او مقداری پول گرفته و قرار بوده برایش تبدیل به ریال کند. عابد می‌گفت حبیب پولم را پس نمی‌داد و هر بار به او می‌گفتم بهانه می‌آورد و امروز و فردا می‌کرد.

این خانم جوان در ادامه گفت: آن روز من به عابد گفتم که دیگر با حبیب وارد جر و بحث نشود چون نمی‌خواستم درگیری آنها نظم هتل را برهم بریزد.به عابد قول دادم که با حبیب حرف می‌زنم. همان شب وقتی حبیب را دیدم. به او گفتم ماجرای پول عابد چیست و پرسیدم چرا این پول را پس نمی‌دهی تا قائله ختم شود؟ حبیب هم گفت اصلا بحث پول در میان نیست و عابد از من یک درخواست بی‌شرمانه داشته است.

خانم مدیر در ادامه گفت که فردای آن روز متوجه درگیری عابد و حبیب شده است: من روی رفتارهای عابد و حبیب حساس شده بودم و مراقب بودم که بار دیگر بین آنها درگیری رخ ندهد. تا اینکه شب حادثه در حالی که حواسم به تصاویر دوربین‌های مداربسته هتل بود، دیدم که عابد با عصبانیت از راهرو عبور کرد و به سمت اتاق حبیب رفت.

وی افزود: من بلافاصله از پشت میزم بلند شدم و به سمت اتاق حبیب دویدم تا جلوی درگیری احتمالی را بگیرم. اتاق حبیب در طبقه‌ای بود که منتهی به آشپزخانه هتل می‌شد. سر راه آشپز هتل را هم صدا زدم تا برای میانجیگری بین این دو مسافر به من کمک کند. به اتاق حبیب که نزدیک شدیم سر و صدای درگیری بالا گرفته بود و من در اتاق را باز کردم و دیدم که عابد در حال وارد کردن ضربه‌های چاقو به حبیب بود.

مدیر داخلی هتل بیان کرد: من و آشپزمان نمی‌توانستیم او را از حبیب جدا کنیم، اما با تقلای بسیار بالاخره او را سمت دیگر کشیدیم. حبیب غرق خون شده بود و عابد قصد داشت که فرار کند، اما من او را در یک اتاق نگه داشتم تا پلیس برسد و او را تحویل ماموران پلیس دادم. بعد هم نیروهای اورژانس از راه رسیدند و حبیب را به بیمارستان بردند.»

قاتل کارمند یک شرکت نفتی معتبر بود و مقتول یک تاجر

با اطلاعاتی که خانم مدیر در اختیار بازپرس جنایی قرار داد، نوبت به بازجویی متهم عربستانی رسید و او به وارد کردن ضربات کشنده به حبیب اقرار کرد. این در حالی بود که در مراحل ابتدایی دسترسی به مترجم عرب‌زبان به دلیل وقوع قتل در ایام تعطیلات نوروز میسر نبود ولی بازپرس جنایی با استمداد از گوگل ترنسلیت اقدام به بازجویی کرد تا مراحل قانونی به تعویق نیفتد.

در ادامه مشخص شد که عابد در یکی از شرکت‌های نفتی عربستان کار می‌کند که یکی از معتبرترین شرکت‌های جهان از لحاظ مالکیت ذخایر نفت و گاز است. همچنین حبیب نیز یک تاجر بوده که در یکی از شهرستان‌های نزدیک تهران ساکن بود و گاهی برای انجام کار و معاملات خود به تهران می‌آمد و علی‌رغم سن بالا از توان جسمی خوبی برخوردار بود و شخصا به امور شغلی‌اش رسیدگی می‌کرد.

با اعتراف متهم و تکمیل تحقیقات در مرحله دادسرا، بعد از صدور کیفرخواست از سوی بازپرس موسی رضازاده؛ پرونده برای رسیدگی به شعبه نهم دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شد و متهم عربستانی پای میز محاکمه رفت.

درخواست قصاص از سوی ۴ فرزند مقتول

در ابتدای جلسه رسیدگی ۴ فرزند حبیب به عنوان اولیای دم تقاضای قصاص قاتل پدرشان را کردند. سپس عابد به همراه مترجم دادگستری پشت تریبون حاضر شدند و متهم در دفاع از خود گفت: چند روز قبل از حادثه در هتل با حبیب آشنا شدم. او مسلط به زبان عربی بود و به من گفت که عراقی است. من هم باور کردم.

وی ادامه داد: حبیب از من صد دلار گرفته و گفته بود به زودی آن را تبدیل به ریال کرده و به من بازمی‌گرداند، اما پول من را نمی‌داد، برای همین از دستش عصبانی ‌و با او درگیر شدم. اما حالا پشیمانم و به خاطر فشار روحی که به اولیای دم وارد شده متاسفم و تقاضای بخشش دارم.

دعوا بر سر زن صیغه‌ای بود

سپس قاضی رو به اولیای دم گفت: متهم در کشور ما مهمان بوده و هرچند تقاضای قصاص حق شماست، اما بخشیدن مهمان هم در فرهنگ ما ایرانی‌ها مرسوم است. شما حاضر به گذشت از قصاص این جوان هستید؟

اولیای دم با ناراحتی گفتند که هرگز قاتل پدرشان را نمی‌بخشند و یکی از دخترهای حبیب با گریه گفت: پدر ما یک پیرمرد ۹۰ ساله بود که این جوان او را با ناجوانمردی کشت. ما هرگز او را نمی‌بخشیم. پدرم ثروتمند بود و ۱۰۰ دلار برایش ارزشی نداشت. متهم دروغ می‌گوید و درگیری آنها به خاطر مسائل مالی نبود.

سپس پسر حبیب گفت: پدرم به خاطر کارش اغلب در سفر بود. او به کشورهای عربی هم زیاد سفر کرده ‌و به زبان عربی مسلط بود. من از پیام‌هایی که بین او و متهم رد و بدل شده بود، متوجه شدم که عابد از پدرم خواسته بود به او یک همسر صیغه‌ای معرفی کند. پدرم هم گفته بود که امکان انجام این خواسته عابد وجود ندارد، برای همین با همدیگر درگیر شده بودند.

نمی‌توانم بگویم برای چه به ایران آمده‌ام

قاضی از متهم پرسید: علت سفر تو به ایران چه بود؟

متهم گفت: من به دلایل شخصی به سفر آمده بودم و نمی‌خواهم در مورد این موضوع توضیحی بدهم.

قضات دادگاه بعد از شنیدن دفاعیات متهم و وکیل ایرانی او که از سفارت عربستان آمده بود، برای صدور رای وارد شور شدند.

  • 14
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش