در بررسی اولیه ماموران مشخص شد مقتول جوانی ۱۹ساله بوده که با ضربات چاقو به قتل رسیده است.تحقیقات برای شناسایی قاتل یا قاتلان انجام و باتوجه به تحقیقات به عمل آمده از خانواده مقتول، اسامی کلیه افراد و دوستانی که با مقتول در ارتباط بودند، دریافت شد.
در ادامه تحقیقات مشخص شد مقتول با تعدادی از دوستانش روز قبل از قتل، بحث لفظی و درگیری داشته است که با حضور به موقع ماموران و شگردهای خاص پلیسی به صورت محسوس و نامحسوس، تعدادی از عاملان نزاع دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شدند.
فرمانده انتظامی رابر روز گذشته گفت: در پی تحقیقات جامع و کامل انجام شده و با تجزیه و تحلیل اظهارات دو طرف نزاع، سرانجام قاتل از بین مظنونان شناسایی شد.
سرهنگ میرافضلی افزود:قاتل ۲۸ساله در ابتدا منکر هرگونه اتهامی شد اما با توجه به دلایل و مستندات مستدل و محکم پلیس آگاهی، لب به اعتراف گشود و مصرف مشروبات الکلی و ناتوانی در تعادل جسمی و روانی را علت قتل بیان کرد.
این مقام انتظامی، اشراف اطلاعاتی کامل پلیس بر مجرمان و اراذل و اوباش و استفاده از معتمدان محلی را یکی از مهم ترین علل موفقیت پلیس در این پرونده ذکر کرد وگفت: متهم پس از تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی تحویل شد.
- 9
- 7