پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
۲۲:۲۱ - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۲۵۱۴
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

دسته‌بندی تب‌های بازشده به گوگل کروم اضافه می‌شود

دسته‌بندی تب‌های بازشده در گوگل کروم,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها
گوگل کروم میزبان قابلیت گروه‌بندی تب‌ها می‌شود.

بر اساس اعلام رسمی گوگل مرورگر کروم بزودی به کاربران امکان می دهد ازطریق روشی جالب تب های بازشده را دسته بندی کنند تا راحت تر بتوانند به آنها دسترسی داشته باشند.

گوگل دیشب با انتشار بیانیه ای مطبوعاتی اعلام‌کرد قابلیتی جدید به مرورگر کروم اضافه می کند. گوگل کروم بزودی میزبان قابلیتی می شود که با اتکا بر آن میتوان تب های بازشده را به شکلی بهتر مدیریت کرد. گوگل (Google) فعلاً قابلیت گروه بندی تب ها را بصورت آزمایشی برای کروم تائید کرده است؛ بدین ترتیب کاربران کروم خواهند توانست تب ها را مدیریت، برچسب گذاری یا حتی رنگ کنند و هریک از آنها را در گروهی خاص قرار دهند. بر اساس گفته ی گوگل (Google)، قابلیت گروه بندی تب ها از هفته ی آینده به نسخه ی پایدار کروم اضافه می شود.

به منظور استفاده از قابلیت جدید کروم میتوانید روی تب مورد نظر راست کلیک و سپس گزینه ی Add tab to group را انتخاب کنید. بعد از انتخاب گزینه ی یادشده میتوانید تب را به یکی از گروه هایی که پيشتر ایجاد کرده اید اضافه کنید. کاربر میتواند به سادگی گروه های جدید را برچسب گذاری کند و نامی خاص برای آنها برگزیند. گوگل چندین ماه است که قابلیت گروه بندی تب ها را موردآزمایش قرار می دهد و بعضی کاربران پیش تر به آن دسترسی پیدا کرده بودند. گوگل طی ماه های اخیر تلاش کرد ازطریق بازخوردهای کاربران بهبودهایی خاص روی قابلیت گروه بندی اعمال کند.

گوگل می گوید آزمایش های چندماهه اش نشان می‌دهند اکثر مردم تمایل دارند تب ها را طبق موضوع شان گروه بندی کنند؛ از بین این موضوع ها می توانیم به پروژه ای که کاربران در حال کار روی آن هستند اشاره کنیم. همینطور بعضی اشخاص تب های مربوط به فروشگاه های آنلاین و وب سایت های مختلف را دسته بندی می کنند تا راحت تر به آنها دسترسی داشته باشند. اهالی مانتین ویو همچنین می گویند شمار دیگری از کاربران عادت دارند که تب ها را براساس میزان ضروری بودن آنها دسته بندی کنند. بر اساس گفته های گوگل، این اشخاص از عناوینی نظیر «فوري باید انجام شود» ، «همین هفته انجام شود» یا «بعدا انجام شود» برای تب ها استفاده می کنند.

گوگل می گوید قابلیت طبقه بندی تب ها به کاربران کمک می کند بیش ازپیش روی نحوه ی پیشرفت کارهای مختلف نظارت داشته باشند. بدین ترتیب کاربران خواهند توانست تب های مربوط به پروژه هایی را که باید روی آنها کارهای اضافه صورت گیرد از تب هایی که تکمیل شده اند، جدا کنند. بطور کلی گروه بندی تب ها مزیت هایی متنوع ارائه می دهد؛ به خصوص برای افرادی که ازطریق مرورگر به انجام کار می پردازند و در طول روز به مدتی طولانی با کروم دست و پنجره نرم می کنند. کاربر میتواند در عنوان تب ها از ایموجی هم بهره بگیرد.

دسته‌بندی تب‌های بازشده در گوگل کروم,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

افرادی که زمان زيادي را به اینترنت اختصاص می‌دهند بی تردید به دفعات با مشکل باز شدن تب های زیاد و سردرگم شدن در بین آنها، مواجه شده اند. فرقی ندارد که هدف استفاده از اینترنت چه باشد؛ کاری، درسی، تحقیقاتی، خرید آنلاین یا حتی سرگرمی. تب ها به مرور زمان بسیار زیاد میشوند و امکان مدیریت ساده ی آنها وجود ندارد. با وجود شیوع بیش از حد این مشکل در بین کاربران کروم، گوگل تا به حال راهکار خاصی برای رفع کردن آن ارائه نداده بود. این موضوع سبب شد شرکت هاي دیگر دست بکار شوند و بعضی ابزارهای ویژه به منظور فراهم ساختن امکان مدیریت تب ها منتشر کنند. ابزارهایی که از بین آنها می توانیم به OneTab و Workona و Toby اشاره کنیم.

بعضی دیگر از تولیدکنندگان مرورگرهای وب تصمیم گرفتند به درخواست کاربران گوش فرا دهند و به اَشکال مختلف امکان مدیریت تب های بازشده را فراهم سازند. این شرکت ها تلاش کردند از قابلیت گروه بندی تب ها بعنوان نکته ی مثبت مرورگرشان نسبت به کروم یاد کنند و کاربران مرورگر محبوب گوگل را به سمت خود بکشانند. برای نمونه می توانیم به ویوالدی اشاره کنیم؛ این مرورگر قابلیتی خاص برای انباشت خودکار تب ها دارد تا از به هم ریختگی آن ها جلوگیری کند. اپرا در ابتدای سال جاری میلادی نسخه ی جدید مرورگر وب خود را منتشر کرد که امکان مدیریت تب ها و دسته بندی آنها را فراهم می کند.

دسته‌بندی تب‌های بازشده در گوگل کروم,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

گوگل تا همین چند وقت پیش نگرانی خاصی بابت کاهش احتمالی سهم کروم از بازار مرورگرهای وب نداشت؛ درواقع گوگل معتقد است مرورگر کروم آن قدر نکته ی مثبت دارد که کاربران بتوانند با نبود امکان مدیریت تب ها کنار بیایند. آمار نشان می دهد کروم امروزه تقریبا به شکلی قاطعانه بازار مرورگرهای وب دسکتاپ را قبضه کرده است. با‌این‌ وجود طبق بررسی ها ، سهم کروم از بازار مرورگرهای وب دسکتاپ از ۷۱/۱۵ درصد در ماه اوت ۲۰۱۹ به ۶۷/۱۵ درصد در ماه آوریل ۲۰۲۰ کاهش پیدا کرده است. این موضوع تا حد زيادي به عملکرد خوب بعضی مرورگرها به خصوص مایکروسافت (Microsoft) اج مبتنی بر کرومیوم مربوط می شود. احتمال میرود این اتفاق گوگل را بیش ازپیش برای اضافه کردن قابلیت مدیریت تب ها به کروم ترغیب کرده باشد.

قابلیت جدید کروم که گوگل از آن با نام Tab Groups یاد می کند از روز قبل برای کاربران نسخه ی بتای این مرورگر دردسترس قرار گرفته است. از هفته ی آینده، قابلیت موردبحث ازطریق به روزرسانی جدید به نسخه ی دسکتاپ گوگل کروم روی سیستم های عامل ویندوز، macOS، لینوکس و Chrome OS اضافه می شود. گوگل می گوید روند انتشار قابلیت Tab Groups به صورت مرحله ای انجام خواهد شد و احتمالا تمامی کاربران در روز اول آن را دریافت نمی کنند. اهالی مانتین ویو می گویند با این کار تصمیم دارند مطمئن شوند که قابلیت Tab Groups روی ثبات و نحوه ی عملکرد مرورگر کروم اثر نمی گذارد.

  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
عین القضات همدانی زندگینامه عین القضات همدانی عارف و شاعر قرن ششم هجری

تاریخ تولد: سال ۴۹۲ هجری قمری

محل تولد: همدان، ایران

حرفه: حکیم، نویسنده، شاعر، مفسر قرآن، محدث و فقیه

مدت عمر: ۳۳ سال

درگذشت: در ششم جمادی‌الثانی سال ۵۲۵ هجری قمری

ادامه
اسماعیل محرابی بیوگرافی اسماعیل محرابی؛ بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۵ فروردین ۱۳۲۳

محل تولد: تنکابن، مازندران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: ۱۳۴۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس تئاتر

ادامه
ویژه سرپوش