شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۷۰۴۰۰۰۴۵

مقایسه‌ OnePlus ۶ و گلکسی S۹

گلکسی S۹,موبایل,سامسونگ Galaxy S۹ Plus

بعضی از ما عاشق موبایل‌هایی با صفحه‌های بزرگ هستیم. OnePlus ۶ و سامسونگ Galaxy S۹ Plus یکی از بهترین گوشی‌های هوشمند با این مشخصات است که در بازار می‌توانید پیدا کنید. با وجود تکنولوژی‌های پیشرفته و عملکرد فوق‌العاده هر دوی این موبایل‌ها انتخاب‌های فوق‌العاده‌ای هستند. اما کدام یک از آنها بیشتر می‌ارزد؟ این دو گوشی را از نزدیک بررسی کردیم.

عملکرد، نگهداری شارژ و شارژ کردن

هردوی این موبایل‌ها عملکردی سریع دارند. هر دوی آنها تراشه ۸۴۵ اسنپ‌دراگون جدید کوالکام دارند که منجر به عملکرد سرعتی می‌شود. حافظه تصادفی Galaxy S۹ Plus همانند حافظه تصادفی ۶۴ گیگابایتی OnePlus ۶ است، البته حافظه تصادفی مدل‌های ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی OnePlus ۶ بیشتر است. این موضوع OnePlus ۶ را تاحدی جلو می‌اندازد، البته نه آنقدرها. مدت زمان نگهداری شارژ باتری این دو موبایل تفاوت زیادی با هم ندارد.

با اینکه Galax S۹ Plus باتری بزرگ‌تری دارد، وضوح تصویر پایین‌تر OnePlus ۶ تا حدی در ذخیره شارژ مفید واقع شده است. با اینکه درگاه شارژ Dash Charge موبایل OnePlus ۶ روی دست  QuickCharge ۲.۰ موبایل Galaxy زده است، اما در عوضGalaxy S۹ Plus قابلیت شارژ بی‌سیم دارد. تفاوت زیادی در این گروه بین این دو مدل وجود ندارد. حافظه تصادفی بزرگ‌تر OnePlus ۶ همانند باتری بزرگ‌تر S۹ Plus، تاثیر چندانی ندارد و فعلا نتیجه برابر است.

نتیجه: برابر

طراحی و مقاومت

۲۰۱۸ سال دوتا از زیباترین موبایل‌های موجود است. مهم نیست کدام یک از این دو را انتخاب می‌کنید، در هر صورت زیبایی این گوشی‌ها شما را مسحور خود خواهد کرد. OnePlus بالاخره از انتخاب بدنه فلزی منصرف شده و ساختاری کاملا شیشه‌ای به OnePlus ۶ داده است. این در حالی است که Galaxy S۹ Plus شباهت زیادی به مدل‌های قبلی سری اس ۸ دارد. از آنجا که طراحی S۹ Plus فوق‌العاده‌ است، اشکال زیادی ندارد. هردوی این انتخاب‌ها در بخش طراحی امتیاز کامل را می‌گیرند.

البته وقتی بخواهیم دوام این دو محصول را بررسی کنیم، اوضاع به همین خوبی پیش نمی‌رود. شیشه حتی اگر شیشه گوریلا هم باشد به هر حال شکننده است. در صورت خرید هر کدام از این دو گزینه مجبور هستید یک قاب محافظ هم بخرید. با این وجود در آزمایش IP۶۸، Galaxy S۹ Plus نشان داده می‌تواند در حد یک بار غرق شدن کوتاه در آب دوام بیاورد.  OnePlus ۶ هیچ‌گونه مقاومتی در برابر نفوذ آب ندارد، در نتیجه دور و بر حمام و دستشویی باید حسابی مراقب آن باشید. با اینکه هردوی این محصولات از نظر ظاهر و طراحی کاملا یکسان هستند، Galaxy S۹ Plus به خاطر قابلیت مقاومت در برابر نفوذ آب جلو می‌افتد و برنده این بخش است.

 برنده: Samsung Galaxy S۹ Plus

هر دوی این محصول‌ها با وجود صفحه نمایش آمولد AMOLED تصویرهای فوق‌العاده ارائه می‌کنند. در نگاه اول متوجه تفاوتی میان این دو نخواهید شد. البته وقتی به دنبال تفاوت‌ها بگردید کم‌کم پیدایشان خواهید کرد. صفحه نمایش ۶/ ۲۸ اینچی OnePlus ۶ کیفیت صفحه ۲‎/۲۸۰ x ۱/۰۸۰ دارد که به خوبی صفحه نمایش ۲‎/۹۶۰  x  ۱/۴۴۰ پیکسلی Galaxy S۹ Plus نیست. همچنین بالای صفحه نمایش OnePlus ۶ یک انحنا وجود دارد. با اینکه تفاوت ۱۰۸۰ پیکسل و ۱۴۴۰ پیکسل آن‌قدرها زیاد نیست، اما به هر حال باید موبایلی با صفحه نمایش بهتر را برنده اعلام کنیم.

برنده: Samsung Galaxy S۹ Plus

دوربین

برای موبایل‌های مدل بالا دوربین یکی از مهم‌ترین ملاک‌ها است، تازه‌ترین گوشی‌های هوشمند هم پیشرفت‌های جدی‌ در این زمینه داشته‌اند. با اینکه OnePlus ۶ لزوما روی دوربین خوب تمرکز نکرده است اما به این معنی نیست که باید از دور رقابت کنار گذاشته شود. پشت بدنه OnePlus ۶ دو لنز قرار داده شده‌اند که یکی از آنها ۱۶ مگاپیکسل و دیگری ۲۰ مگاپیکسل است. علاوه‌بر این یک دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی روی بدنه آن قرار دارد. هر دوی دوربین‌های جلو و عقب حالت پرتره و قابلیت محو دارند و چند عکسی که با آنها برای نمونه گرفتیم خوب بودند. هردو محصول قابلیت فیلمبرداری ۴K با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه دارند. S۹ Plus سوپر اسلوموشن با ۹۶۰ فریم بر ثانیه دارد، درحالی‌که اسلوموشن OnePlus ۶ تنها ۴۸۰ فریم بر ثانیه است. هنوز نمی‌توانیم برنده‌ای برای این بخش انتخاب کنیم.

برنده: برابر

 نرم‌افزار‌ها و آپدیت‌ها

به خاطر اینکه هر دوی این محصولات پرچم‌دار برند خود هستند بهترین نسخه اندروید را دارند. البته سخت‌افزار هر کدام از این دو متفاوت است. OnePlus به سرعت نسخه‌های تازه اندروید را روی موبایل‌هایش نصب می‌کند. در نوامبر سال گذشته OnePlus ۳ و ۳T آپدیت اورئوی ۸.۰ اندروید را دریافت کردند. در مقایسه کاربران Galaxy S۸ باید تا فوریه ۲۰۱۸ صبر می‌کردند تا این آپدیت را نصب کنند. این انتظار حتی از انتظار OnePlus ۵ و۵T برای گرفتن این آپدیت هم طولانی‌تر بود. با توجه به شواهد مطمئن هستیم آپدیت اندروید پی زودتر از سامسونگ در  OnePlus نصب خواهد شد.

برنده: OnePlus ۶

امکانات اضافی

OnePlus ۶ که در اصل موبایلی با قیمت و عملکرد خوب است، امکانات مخصوص به خود چندانی ندارد. این موبایل بیشتر از امکان باز شدن گوشی با تشخیص چهره و قفسه Shelf، اپلیکیشن‌هایی که به‌تازگی از آنها استفاده شده باشد در آنجا قرار می‌گیرد، حرفی برای گفتن ندارد. در مقایسه Galaxy S۹ Plus امکانات خاصی دارد. اگر به‌کار کردن روی گوشی هوشمندتان عادت دارید می‌توانید از Dex Pad یا  Dex Station استفاده کنید. اگر صداهای واقعیت مجازی را دوست دارید Gear VR را امتحان کنید. دستیار صوتی سامسونگ بیکسبی و شکلک‌های AR را هم فراموش نکنید. امکانات اضافی Galaxy S۹ Plus آنقدر زیاد است که برنده‌ مسلم این بخش است.

برنده: Samsung Galaxy S۹ Plus

قیمت

فروش OnePlus ۶ از ۲۲ مه شروع شده و مدل ۶۴ گیگابایتی آن ۵۳۰ دلار قیمت‌گذاری شده است و با سیم‌کارت‌های شرکت AT&T و T-Mobile کار می‌کند. The Galaxy S۹ Plus ۶۴ گیگابایتی ۸۴۰ دلار است و اکثر اپراتورهای آمریکا را پوشش می‌دهد.

برنده کلی: Samsung Galaxy S۹ Plus

با اینکه ممکن است با این نتیجه به نظر برسد که OnePlus۶ پرچمدار فوق‌‌العاده‌ای نیست، تحت‌تاثیر آن قرار نگیرید. با وجود آخرین سخت‌افزارها و نرم‌افزارها،  OnePlus ۶ گوشی بی‌نظیری است. این گوشی هوشمند قدرت و عملکردی خارق‌العاده را با قیمتی مناسب به شما ارائه می‌کند. ضعف این موبایل فقط در امکانات جانبی مثل ضد آب بودن، امکانات خاص و نداشتن وضوح صفحه ۴K است. اینها از جمله مواردی هستند که برای بیشتر افراد اهمیت زیادی ندارند و می‌توان از آن چشم‌پوشی کرد.

اگربودجه شما حدود ۵۰۰ دلار است، OnePlus ۶ بهترین گوشی هوشمندی است که می‌توانید انتخاب کنید. با این حال اگر هزینه برای شما مهم نیست، بهترین انتخاب شما Samsung Galaxy S۹ Plus خواهد بود. درست است که قیمت آن حدود ۳۰۰ دلار بیشتر است اما مطمئن باشید ارزشش را خواهد داشت. قدرت، عملکرد، صفحه، طراحی و دوربین عالی این گوشی آن را به یک انتخاب وسوسه‌انگیز تبدیل می‌کند.

donya-e-eqtesad.com
  • 12
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش