شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۳۰۰۰۱۲

نکاتی درمورد روش صحیح شارژ کردن باتری موبایل

شارژ کردن باتری موبایل,روش صحیح شارژ کردن باتری موبایل,روش صحیح شارژ باتری موبایلبهترین روش شارژ کردن باتری موبایل
شارژ کردن باتری موبایل یکی از دغدغه های افرادی هست که جدیدا گوشی هوشمند خریداری کرده اند و خیلی از ما آگاهی نداریم که گوشی های خود را چطور شارژ کنیم تا کم ترین آسیب به گوشی وارد شود.

باتری گوشی شما چگونه شارژ خود را نگه می دارد؟

امروزه اغلب کاربران با تکنولوژی باتری های لیتیوم یونی به خوبی آشنایی دارند ولی هنوز هم برخی از عادات قدیمی و افسانه ها پابرجا مانده اند. اگرچه اغلب این کارها در میان مدت تأثیر زیادی بر عمر باتری ندارند ولیکن از آنجایی که گوشی های مدرن از باتری های قابل تعویض بهره نمی برند، پس بهتر است با رعایت نکات ساده تا آنجایی که می توانیم از باتری های اصلی گوشی های خود بهره ببریم. باتری تلفن های هوشمند به رده ای تعلق داشته که آنرا باتری های لیتیوم - یونی (Li- ion) می نامند. باتری موبایل قابل شارژ بوده و از عنصری شیمیایی به نام لیتیوم در آنها استفاده می شود.

هر باتری تعدادی سلول به همراه پایانه های مثبت و منفی و همینطور محلولی شیمیایی را در خود جای می دهد. زمانی که گوشی خود را به برق متصل می کنید، مواد شیمیایی درون باتری آن واکنش نشان داده و همین مسأله سبب ذخیره الکتریسیته در قالب انرژی شیمیایی می شود.

چه زمانی گوشی را شارژ کنم؟

قانون طلایی این است که بیشتر اوقات شارژ باتری موبایل را بین ۵۰ تا ۹۰ درصد نگه دارید. پس هر گاه شارژ باتری موبایل به کمتر از ۵۰ درصد رسید آنرا شارژ کنید. البته تا ۲۰ درصد هم برای حداقل شارژ، پذیرفته است ولی نگذارید شارژ باتری موبایل از ۲۰ درصد کمتر شود.

همان طور که گفته شد شارژ ۱۰۰ درصد برای باتری های کنونی موبایل مضر نیست، اما راضی بودن به شارژ ۹۰ درصد نیز از افزایش دمای باتری جلوگیری می کند.

روش صحیح شارژ کردن باتری موبایل

گوشی های موبایل هوشمند امروزه بیشتر بعنوان مغز دوم ما انسانها شناخته میشوند و ما تمامی اطلاعات خود را داخل آن ها ذخیره می کنیم و در مواقع نیاز از آن ها استفاده می کنیم. درصورتی که مشتاق هستید شیوه صحیح شارژ باتری موبایل را یاد بگیرید، با موارد زیر آشنا شوید:

۱. در تمام مدت شب گوشی خود را به شارژ نگذارید

بحث های متعددی پیرامون اثرات شارژ کردن باتری موبایل در کل شب وجود دارد ولی از آنجا که شارژ ۱۰۰% سبب آسیب بیشتر به طول عمر باتری می شود، پس احیانا باید آنرا در کل شب به شارژ نگذارید و بعد از اتمام شارژ کردن باتری موبایل، گوشی را از پریز جدا کنید. در تمام مدت شب گوشی خود را به شارژ نگذارید.

باتری موبایل,شارژ کردن باتری موبایل,روش صحیح شارژ باتری موبایلاز شارژ کردن باتری موبایل در شب پرهیز کنید

۲. میزان شارژ باتری گوشی را بین ۶۵ تا ۷۵٪ نگهدارید

بر اساس تحقیقات انجام شده، باتری های لیتیوم یونی زمانیکه بین ۶۵% الی ۷۵% شارژ داشته باشند، میتوانند عمر طولانی تری داشته باشند. ولی همیشه لازم نیست گوشی خود را دائما شارژ کنید تا مقدار شارژ باتری موبایل شما به عدد ذکر شده در بالا برسد ولیکن مطلع باشید که گوشی شما می بایست بین این دو سطح جای گیرد.

۳. در زمان شارژ کردن موبایل آنرا در حالت پرواز قرار دهید 

یکی از راه های افزایش طول عمر باتری و همچنین سریعتر شارژ کردن باتری موبایل، قرار دادن گوشی بر روی حالت هواپیما در هنگام شارژ کردن است. حالت پرواز به صورت خودکار داده های همراه (اینترنت سیم کارت) شما را که یکی از بزرگترین علل افزایش دمای باتری است، خاموش می کند.

۴. از شارژ کردن طولانی مدت باتری موبایل خودداری کنید

شارژهای شبانه یا طولانی مدت، یکی از عادات رایج به حساب می آید ولی به علل متعددی انجام آن توصیه نمی شود. اول از همه شارژ کردن باتری موبایل در طولانی مدت، منجر به تشکیل ورقه های فلز لیتیوم در محل قطب مثبت باتری می شود که میتواند عملکرد باتری و کل سیستم را دچار اختلال کند. در ضمن باید به گرمای ایجاد شده هم اشاره کنیم که برای باتری موبایل بسیار مضر است. به صورت ایده آل، هنگامی که شارژ باتری موبایل به ۱۰۰ درصد میرسد، سیستم باید فرایند شارژ کردن باتری موبایل را بطور کامل قطع کند و صرفا گاهی اوقات میزان شارژ باتری موبایل را مجدداً بررسی کند تا در صورتیکه میزان شارژ باتری موبایل کاهش یافته بود، مجدداً به ۱۰۰ درصد برسد. اگر هم پس از رسیدن شارژ به ۱۰۰ درصد هنوز جریان برق روانه ی باتری می شود، این جریان باید بسیار کم و جزئی باشد.

۵. عدم استفاده زیاد از پاور بانک ها برای شارژ کردن باتری موبایل

یکی از وسایل جانبی که ما با استفاده از آنها گوشی خود را به شارژ مستقیم وصل می کنیم، پاور بانک ها هستند که سفارش می شود از آن ها زیاد استفاده نکنید به دلیل آنکه استفاده از پاوربانک برای شارژ کردن باتری موبایل سبب گرم شدن دمای گوشی میشوند که نتیجه آن کاهش عمر باتری موبایل خواهد بود.

روش صحیح شارژ باتری موبایل,شارژ کردن باتری موبایل,شارژ کردن باتری موبایلعدم استفاده زیاد از پاوربانک برای شارژ کردن باتری موبایل

۶. استفاده از گوشی حین شارژ کردن باتری موبایل

این بدترین عادت ما و بدترین کار برای از بین بردن باتری موبایل است. یکی از بهترین روش شارژ کردن باتری موبایل اینست که شما در یک مکان خنک گوشی را به شارژ وصل کنید و گوشی را زمان اتصال به شارژ خاموش کنید. توجه داشته باشید که هیچوقت پیش از شارژ ۵۰ درصدی از گوشی استفاده نکنید به دلیل آن که گرمای ناشی از شارژ کردن باتری موبایل سبب می شود که پردازنده ضعیف شود و درصورتی که حین شارژ از تلفنتان استفاده کنید کارایی آن تقلیل می یابد و باتری موبایل زودتر خراب می شود.

۷. گوشی خود را در محیطی که تهویه مناسب ندارد، شارژ نکنید

در زمان شارژ کردن باتری موبایل، جهت اجتناب از گرمای بیش ازحد، تلاش کنید که گوشی خود را در محیطی خشک و خنک نگهداری کنید. اتاقی که تهویه مناسب داشه باشد میتواند دمای شارژ را پایین نگه دارد.

۸. پس از شارژ کردن باتری موبایل، آنرا از پریز جدا کنید

به لطف اپلیکیشن های ذخیره باتری، اغلب مردم فکر می کنند که تریکل شارژینگ (شارژ آهسته باتری جهت فزونی طول عمر آن) منجر به افزایش طول عمر باتری موبایل می شود. به هر حال، تریکل شارژینگ بر عمر باتری تأثیری ندارد. متخصصان سفارش می کنند که باتری موبایل خود را به صورت جزئی و به دفعات زیاد شارژ کنید. بدین ترتیب چنانچه میخواهید که عمر باتری خود را فزونی دهید، آنرا در موقع خواب شبانه شارژ نکنید.

نکات کلی در مودر شارژ کردن باتری موبایل

- باتری یون لیتیوم را مدت زیادی در وضعیت صفر درصد یا کاملاً خالی نگه ندارید. اگر قرار است باتری موبایل مدتی بدون استفاده بماند، آنرا تا حدود ۵۰ درصد شارژ کنید.

شارژ کردن باتری موبایل,نحوه شارژ باتری موبایل,میزان شارژ باتری موبایلمدت زمان شارژ کردن باتری موبایل

- پس از اتمام شارژ کردن باتری موبایل آنرا از پریز برق بکشید.

- برای شارژ کردن باتری موبایل، گوشی خود را خاموش کنید.

- از شارژ کردن شبانه و دیر وقت باتری موبایل پرهیز کنید.

- وقتی باتری موبایل بی مصرف می ماند هر ماه حدود ۵ تا ۱۰ درصد شارژ خالی می کند. پس اگر بازه زمانی زیادی به طور کامل خالی رها شود، امکان دارد دیگر اصلاً نتواند شارژ نگه دارد.

- بهتر است به جای رساندن شارژ باتری موبایل به ۱۰۰ درصد، فرآیند شارژ کردن باتری موبایل را پس از رسیدن به ۸۰ درصد متوقف کنید.

روش صحیح شارژ کردن باتری موبایل,شارژ کردن باتری موبایل,باتری موبایلفرآیند شارژ کردن باتری موبایل

- در هنگام شارژ کردن باتری موبایل هرگز از آن استفاده نکنید، زیرا هم به باتری آسیب میزند و هم با توجه به تحقیقات گزارش شده برای سلامت انسان زیانبار می باشد.

گردآوری: بخش دیجیتال سرپوش

  • 9
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش