پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۵۶ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۵۰۱۴۵۶
فناوری اطلاعات و ارتباطات

سرعت دانلود نسخه آزمایشی اینترنت ماهواره ای استارلینک چقدر است؟

سرعت اینترنت ماهواره ای استارلینک,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات
این روزها اخبار مختلفی در خصوص اینترنت ماهواره ای استارلینک شرکت اسپیس ایکس به گوش می رسد ، فناوری که با هدف ارائه سرویس اینترنت آزاد و بدون سانسور به ساکنین کرده زمین راه اندازی شده است. جدیدا اسپیس ایکس نسخه آزمایشی استارلینک را در اختیار بعضی از کاربران قرار داده که در نهایت سرعت دانلود حدودی و مقدار تأخیر این سرویس مشخص کرده است.

سرانجام از انتظارهای زیاد شرکت SpaceX نسخه آزمایشی اینترنت ماهواره ای Starlink را در اختیار برخی از کاربران قرار داد. تسترهای این سرویس در زمان اخذ خدمات Starlink، موافقت نامه عدم افشای اطلاعات را امضا نموده اند به همین دلیل اطلاعات بیشتری نصیب ما نخواهد شد.

شرکت SpaceX در سال ۲۰۱۶ با ارسال نامه ای به کمیسیون ارتباطات فدرال اعلام کرده بود که پروژه اینترنت ماهواره ای استارلینک پس از بهینه سازی و در زمان عرضه عمومی به سرعت یک گیگابیت برای هر کاربر دست پیدا خواهد کرد و با تاخیر بسیار پایین در اختیار اشخاص و کسب وکارهای سراسر دنیا قرار خواهد گرفت. در حال حاضر اسپیس ایکس برای اجرایی کردن این پروژه ۶۰۰ ماهواره به فضا پرتاب کرده و کمیسیون ارتباطات فدرال مجوز پرتاب ۱۲ هزار ماهواره دیگر را نیز صادر کرده است.

در حال حاضر سرعت دانلود نسخه آزمایشی سرویس استارلینک چندان چشم گیر نبوده و در بهترین حالت به ۶۰ مگابیت در ثانیه می رسد و به نوعی از متوسط سرعت اینترنت کابلی در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه پایین تر است. به گفته بعضی از تسترهای سرویس استارلینک، سرعت دانلود آن ها از یک مگابیت در ثانیه بالاتر نمی رود که به نوعی از حداقل سرعت اینترنت در کشور ما هم پایین تر است.

سرعت اینترنت ماهواره ای استارلینک,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

به گزارش وب سایت Ookla، در ماه دسامبر سال ۲۰۱۸ متوسط سرعت دانلود خطوط ثابت اینترنت (Internet) کاربران آمریکایی ۹۶.۲۵ مگابیت در ثانیه و متوسط سرعت آپلود آن ها ۳۲.۸۸ مگابیت در ثانیه است. اینترنت استارلینک کمپانی SpaceX برای ارائه سرویس به ۵ میلیون خانوار آمریکایی برنامه ریزی شده است، اما به نظر می رسد که این سرویس نیاز به بهینه سازی بیشتری دارد، زیرا سرعت فعلی آن چندان قابل قبول به نظر نمی رسد.

در ماه مارس سال جاری ، ایلان ماسک به عنوان مدیر عامل شرکت SpaceX اعلام کرد که تاخیر اینترنت ماهواره ای استارلینک به منظور تجربه بهتر بازی های آنلاین به زیر ۲۰ میلی ثانیه کاهش خواهد یافت. بر اساس گزارش های منتشر شده از سوی تسترهای این سرویس، میزان پینگ استارلینک بین ۹۴ تا ۲۰ میلی ثانیه متغیر است؛ در نهایت انتظار می رود که نسخه نهایی این سرویس با پینگ ثابت ۲۰ میلی ثانیه در اختیار کاربران قرار داده شود.

ماهواره های SpaceX برای خدمات رسانی سرویس استارلینک در فاصله ۵۴۰ تا ۵۷۰ کیلومتری از سطح زمین قرار دارند، در آخر مقدار تأخیر آن ها در مقایسه با ماهواره های زمستانی که در فاصله ۳۵۰۰۰ کیلومتری از سطح زمین قرار دارند، بسیار کمتر است.

اسپیس ایکس هر ماه ۷۰ میلیون دلار صرف ساخت ۱۲۰ ماهواره استارلینک می‌کند

شرکت فضایی خصوصی اسپیس ایکس(SpaceX) اواخر ماه گذشته میلادی طرحی را برای تصویب به کمیسیون ارتباطات فدرال ارائه کرد که طی آن ماهیانه ۱۲۰ ماهواره برای تحقق برنامه استارلینک(Starlink) و فراهم کردن پوشش اینترنت در سراسر دنیا می‌سازد که میلیون‌ها دلار هزینه در بر دارد.

سرعت اینترنت ماهواره ای استارلینک,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، از آنجا که مأموریت استارلینک با پرتاب ماهواره‌های بیشتر و بیشتری به مدار زیرین زمین در حال انجام است، همچنان جزئیات بیشتری در مورد این ماموریت فاش می‌شود.

شرکت اسپیس ایکس در یک ارائه نظارتی به کمیسیون ارتباطات فدرال(FCC) در تاریخ ۳۱ ژوئیه، میزان سرمایه‌گذاری شرکت در این پروژه، ساخت ترمینال کاربری آینده و همچنین قابلیت‌های تولید خود را توضیح داده است.

نخستین مأموریت ماهواره‌ای استارلینک در ماه مه سال ۲۰۱۹ آغاز شد. اکنون پس از ۹ ماه پرتاب ماهیانه و مستقر کردن بیش از ۵۰۰ ماهواره در مدار زمین، این مأموریت بزرگترین صورت فلکی ماهواره‌ای را که تاکنون جهان به خود دیده، ایجاد کرده است.

البته این پروژه به هیچ وجه حتی نزدیک به پایان خود نیز نیست، زیرا تنها تا قبل از پایان سال جاری میلادی، اسپیس ایکس انتظار دارد ماهواره‌های بیشتری را طی پنج تا هشت ماموریت دیگر پرتاب کند.

اگرچه این پرتاب‌ها به طور گسترده‌ای در سطح عمومی به اشتراک گذاشته شده‌اند، این شرکت هنوز در مورد زیرساخت‌های تولید ماهواره خود که هنوز تکمیل نشده است، جزئیات چندانی اعلام نکرده است.

اکنون از اطلاعات ارائه شده به FCC مشخص شده است که اسپیس ایکس هر ماه ۱۲۰ ماهواره در کارخانه "ردموند" در واشنگتن می‌سازد. همچنین گویا این شرکت ماهیانه بیش از ۷۰ میلیون دلار صرف توسعه و تولید هزاران ترمینال کاربری می‌کند.

کارخانه "ردموند" دارای حدود ۱۴ هزار متر مربع فضای کار است که یک سوم آن به مونتاژ ماهواره‌ها اختصاص یافته است. طبق محاسبات، این بدان معنی است که اسپیس ایکس می تواند ظرف ۳ سال با ساخت ۴۴۰۰ ماهواره فاز اول برنامه خود را محقق کند. اما برای رسیدن به فاز دوم با حدود ۱۲ هزار ماهواره و به دنبال آن فاز سوم با حدود ۴۰ هزار ماهواره، اسپیس ایکس نیاز به ادامه فعالیت خود دارد.

shahrsakhtafzar.com
  • 16
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش