
به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، قیمت هر بشکه نفت برنت امروز با ۲۰ سنت، معادل ۰.۳ درصد افزایش به ۷۴ دلار و ۹۳ سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا نیز امروز با ۲۵ سنت، معادل ۰.۳ درصد رشد به ۶۸ دلار و ۸ سنت رسید.
تجار گفتند، به دلیل در پیش بودن تحریم های نفتی امریکا علیه ایران که از ماه نوامبر به اجرا گذاشته خواهد شد، انتظار می رود شکاف بین عرضه و تقاضا تا پایان سال محدود باشد.
ایران، سومین تولید کننده بزرگ عضو اوپک است که روزانه حدود ۲ میلیون بشکه، معادل حدود ۲ درصد کل مصرف جهانی نفت صادر می کند.
به رغم این وضعیت، با توجه ببه اینکه مذاکرات تجاری بین امریکا و چین با هدف حل اختلافات تجاری روز پنجشنبه بدون هیچ پیشرفت قابل توجهی پایان یافت، احساس حاکم بر بازار همراه با احتیاط است و خرید پندانی در بازار نفت در جریان نیست.
در عوض، دو کشور یک دو دیگر از دوئل تعرفه ای را علیه یکدیگر به جریان انداخته و ۱۶ میلیارد دلار از کالاهای یکدیگر را مشمول افزایش تعرفه ساخته اند.
بانک ای ان زد در یادداشتی نوشت: «سرمایه گذاران احتمالا احساس نگرانی می کنند، زیرا دو کشور آمریکا و چین وعده داده اند که فشار ها را علیه یکدیگر افزایش دهند.»
- 9
- 4