دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵
۱۰:۲۹ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۰۳۹۴
تاپ طنز

چیه این پیام‌رسان​ داخلی!؟ تمام تنم داره می‌لرزه!

پیام‌رسان‌های داخلی,طنز,مطالب طنز,طنز جدید

هفته گذشته دبیر شورای‌عالی فضای مجازی که از طرفداران اسطقوس‌دار فیلترینگ تلگرام هم هستن، فرمودن قراره براساس مصوبه‌ شورای‌عالی فضای مجازی به تمام پیام‌رسان‌های داخلی، وام بدون بهره، با شرایط آسون، تا سقف پنج میلیارد تومان اعطا بشه. همچنین این عزیز پیش‌بینی کرده با کمک بخش خصوصی در مدت یک سال انحصار پیام‌رسان‌ خارجی شکسته خواهد شد که البته انسان رو یاد پیش‌بینی‌های​ آب وهوا تو دهه ۶۰ میندازه.

 

اجازه بدید به خودمون بیایم و یه مقدار آدم باشیم و به جای سیاه‌نمایی، موضوع رو کمی باز کنیم. در واقع وعده وام میلیاردی باعث میشه صاحبان ژن‌های خوشگل، با همون احساس مسئولیتی که همیشه ازشون سراغ داریم، آستین همت رو بالا بزنن و وارد گود بشن. در نتیجه تعداد پیام‌رسان‌های داخلی به شدت افزایش پیدا میکنه. در پی اون تلگرام نابود میشه و در نهایت ما در جهان بعد از منچستر اول میشیم!

 

به راستی به تدبیر این عزیزان باید آفرین گفت. شاید دارین به این موضوع فکر میکنین که همین الان هم یه تعداد پیام‌رسان داخلی داریم که با وجود تبلیغات بسیار گسترده و همچنین فیلتر شدن پیام‌رسان رقیب به هیچ توفیقی دست پیدا نکردن. واقعا براتون متاسفم منحرف‌ها! مطمئن باشید به کوری چشم بدخواهان، این مشکل با افزایش تعداد پیام‌رسان‌های داخلی مرتفع خواهد شد. اگه یادتون باشه قبلا هم این سیاست رو به کار بردیم و خیلی هم موفق بودیم. چند سال پیش چند ۱۰۰ میلیارد خرج کردیم و موتور جست‌وجوی اینترنت ساختیم تا گوگل خانمان‌سوز رو از میدون خارج کنه. مردم ازش استقبال نکردن. مسئولان دستور دادن: «سریع دومی رو استارت بزنید عشقا». و ورق برگشت. الان بعد از گذشت چند سال سازنده‌های همون موتورهای جست‌وجو، وقتی میخوان وارد سایت خودشون بشن اول اسمش رو تو گوگل سرچ میکنن بعد وارد میشن. ولی به هر حال ما موفق شدیم.

 

از پشت صحنه اشاره میکنن یکی از هموطنان همین الان پیامی رو برامون ارسال کرده که براتون میخونم: «با عرض سلام. مدیر روابط عمومی یکی از پیام‌رسان‌های داخلی در مصاحبه‌ای گفته «صحبت مسئولان درباره پیام‌رسان‌های بومی، مساوی است با ریزش مخاطب آن‌ها و این‌ نشانه‌ای از عدم اعتماد مردم به بخش دولتی است». پیام فرستادم که بگم با وام میلیاردی نمیشه اعتماد خرید دوست عزیز».

 

از پشت صحنه تقاضا دارم این عزیز بی‌تربیت رو بلاک کنن.

 

بریم سراغ ادامه بحث. این مقوله پیام‌رسانی از دیرباز در بین ما ایرانی‌ها وجود داشته. یادمه در دوران خردسالی، جوانی در همسایگيمون بود به نام آقا سیاوش که عاشق دختری بود به نام فرنگیس خانم. از قضا فرنگیس دختر مستاجر طبقه بالای ما بود. سیاوش برای فرنگیس نامه می‌نوشت و از من می‌خواست که نامه‌ها رو بهش برسونم. من هم نامه‌ها رو می‌خوندم، اگه موردی بود اصلاح می‌کردم و بعد می‌دادم به فرنگیس. یه روز سیاوش تو نامه نوشته بود: «آخ که دیگه فرنگیس، عشق تو داغونم کرد». احساس کردم نکبت خیلی دیگه داره پررو میشه. تصمیم گرفتم موضوع رو با پدر فرنگیس درمیون بذارم. چند سال بعد فرنگیس رو به زور شوهر دادن و سیاوش هم معتاد شد و خدا رو شکر هر دو عاقبت به خیر شدن.

 

یه نوع پیام‌رسانی دیگه هم هست که در واقع به صورت کانال عمل میکنه و عموم مردم میتونن از محتواش استفاده کنن. این پیام‌رسانی بر روی قسمت داخلی درِ توالت عمومی انجام میشه. مثلا طرف شماره‌اش رو گذاشته و با خط زیبایی زیرش نوشته: «زنگ بزن». دوست دیگری نوشته...

 

از پشت صحنه با حرکات عجیبی به بنده اشاره میکنن که لال شو. خب در همین جا با شما خداحافظی می‌کنم. تا برنامه آینده خدا یار و نگهدارتان.

 

علیرضا مصلحی

 

 

ghanoondaily.ir
  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش