دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵
۰۹:۰۴ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۶۱۱۷
تاپ طنز

طنز/ ماجرای طلبکاری در جشنواره فجر!

نشسته بودم پشت در کاخ جشنواره تا اختتامیه تموم شه و بازیگر و کارگردان و هرچی که هست بیاند بیرون و فالشون رو بگیرم. بهترین موقعیت بود که تا میشه به هنرمندای مملکت فال بفروشم و کاسبی کنم. جشنواره رو از تلویزیون دنبال می‌کردم تا ببینم کی تموم میشه. صدا و سیما مثل همیشه یه جوری جشنواره رو پوشش داد که انگار داره مسابقات والیبال رو توی برزیل پخش می‌کنه.

 

هر جایی که بازیگر‌های خانم برای دریافت سیمرغ روی سن می‌رفتند بلافاصله تصاویر آهسته اسپک‌های دیدنی شهرام محمودی رو نشون می‌داد. به همین سیمرغ قسم. به هر حال اختتامیه تموم شد و در سالن باز شد. فوج فوج جمعیت بیرون میومد. داشتم شرایط رو برای یه شب فالگیری به یادماندنی برای خودم فراهم می‌کردم که دیدم رضا رشیدپور از سالن دوید بیرون و مدام می‌گفت « غلط کردم... غلط کردم...» صداش کردم و گفتم« بیا اینجا. بیا پشت من قایم شو. چی شده؟» با ترس و لرز گفت« حاتمی... حاتمی... حاتمی کیا...» یه لیوان آب دادم دستش و گفتم« نترس عزیزم... من اینجام. نمی‌ذارم بهت آسیب بزنه. نمی‌ذارم دست روت بلند کنه.

 

این جلیقه ضد گلوله رو تنت کن و برو اون پشت. تو رو از سر راه نیاوردیم که کسی بخواد خط و خشی روت بندازه. به علاوه ما سازمان‌ها و ارگان‌هایی داریم که ازت حمایت می‌کنند.» این‌رو که گفتم دیدم یه چیز محکم خورد توی گیجگاهم و خون فواره زد بیرون. تا اومدم به خودم بیام، دیدم ابراهیم حاتمی‌کیا بالای سرم وایساده و داره با ترکه منو می‌زنه. گفتم« چی کار می‌کنی؟ چرا می‌زنی؟» فکر کردم به خاطر قایم کردن رضا رشیدپور، داره من رو هم نوازش می‌کنه اما پشت سرم رو که نگاه کردم، دیدم رشیدپور داره همچون تیری که از چله کمان رها شده باشه، فرار می‌کنه. رو به حاتمی‌کیا کردم و گفتم« داداش یه دقیقه نزن بذار با هم گفت‌و‌گو کنیم.

 

شما آدم جنتلمنی بودی. ما شما رو با آژانس شیشه‌ای و ارتفاع پست می ­شناسیم. چی شد اینجوری شدی؟ چی به خودت مالیدی این‌طوری شدی؟» با صدای بلند گفت « ببند دهنت رو. منظورت از ارگان و سازمان چی بود؟ منظورت ارگان‌هایی هستند که برای ساخت فیلم به من بودجه می‌دهند؟» با تعجب جواب دادم« به اون چشای زاغت قسم نه. داشتم به رشیدپور قوت قلب می‌دادم فقط. زبونم نچرخید گفتم سازمان‌ها و ارگان‌های حمایتی. چرا اینقدر نگرانی عزیزم؟ مگه سازمان و ارگان خاصی از شما حمایت مالی می‌کنه؟» یه کم به من من افتاد و گفت « نه..نه... اصلاً به تو هیچ ربطی نداره، به‌هیچ‌کس هیچ ربطی نداره... لعنت به این سینما... لعنت به تو... لعنت به همه فیلمسازها...» همینجور داد می‌زد و نفس‌کش می‌طلبید.

 

دیدم حالش اصلاً  خوب نیست. با احتیاط یه قرص آرام‌بخش رو گذاشتم لای یکی از فال‌ها و یواشکی گذاشتم توی جیبش و بسرعت ازش دور شدم. شعر توی فالش این بود « به آخر چون طلبکاری ندیده‌ست/ به خود جز خود خریداری ندیده‌ست» فکر کنم اگه فال رو بخونه منو پیدا می‌کنه و از پاچه آویزونم می‌کنه.

 

وحید میرزایی

 

iran-newspaper.com
  • 10
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش