
سردار رمضان زیراهی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: با همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان بوشهر و نیروی دریایی منطقه دوم سپاه در بوشهر و با دستور مقام قضایی،در ساعت ۱۰ دقیقه بامداد سه شنبه چهارم تیرماه محموله مشروبات الکلی در آبهای شهرستان بوشهر توقیف شد.
وی در بیان جزئیات این خبر افزود: این محموله که شامل ۲۴۰ کارتن ۶ تایی که در مجموع هزار و ۴۵۰ شیشه و قوطی از انواع مشروبات الکلی بود، به شیوه ماهرانهای در مخزن سوخت یک فروند لنج باری جاسازی شده بود که قبل از رسیدن به مقصد و تخلیه توقیف شد.
فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه در این رابطه ۶ نفر دستگیر شدند، خاطرنشان کرد: شناور حامل این مشروبات الکلی توقیف و مشروبات الکلی نیز به قصد امحاء با دستور مقام قضایی از شناور خارج شد.
- 16
- 4









































