شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴
۱۴:۲۸ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۵۶۸۲
امنیتی و دفاعی

وزیر اطلاعات اعلام کرد

استفاده از پهپاد برای جابجایی مواد مخدر/انهدام آشپزخانه‌های تولید شیشه توسط سربازان گمنام

محمود علوی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت
وزیر اطلاعات گفت: تنوع تولید و قاچاق و ورود مواد مخدر قبلا منحصر به راه‌های خشکی و زمینی بود و الان راه‌های آبی هم اضافه شده است. گزارشی داشتیم که از پهپاد در جابه جایی مواد مخدر استفاده می‌کنند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی در سومین نشست تخصصی معاونان مدیران کل و دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور با بیان اینکه از نظر منطق قرآن کریم وقتی آتشی، دامن جامعه را می‌گیرد و به خرمن وجود جامعه می افتد همه انسانها در خاموش کردن آن مسئولیت دارند و باید از فراگیری و گسترش آن جلوگیری کنند؛ به ویژه آتشی که جان انسان‌ها را تهدید می‌کند، گفت: ضرورت مبارزه با آتش خانمان برانداز مواد مخدر امری است که می‌توان ریشه های آن را در قرآن جستجو کرد.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، گفت: منتظر نمانیم که مواد مخدر در جامعه بیاید و عده ای را آلوده و معتاد کند و بعد با معلول مبارزه کنیم. باید راه‌های پیشگیری را کشف و کار علمی انجام دهیم. هر چه تجربیات کاری را با روش های علمی در هم بیامیزیم، امکان توفیق را برای ما فراهم‌تر می‌کند.

علوی ادامه داد: باید از موسسات پژوهشی که در زمینه مسائل مختلف اجتماعی و حقوقی قضایی مطالعه می‌کنند کمک بگیریم تا بر روی روش‌های موثر مبارزه پیشگیرانه و مقابله‌ای کار کنند و بتوانیم با مدد انسان‌های نخبه و صاحب نظر در زمینه ریل‌گذاری مبارزه، ریل گذاری عالمانه ای داشته باشیم تا به بهره وری بیشتر منتهی شود.

وی با بیان اینکه گوشه ای از کار این وزارت پرداختن به این مسئله است، یادآور شد: در قانون تاسیس وزارت اطلاعات هیچ اشاره ای به مواد مخدر به آن معنا نشده است، اما زمانی که با پایشی که در جاده ها و... در جهت تامین امنیت انجام می‌دهیم به مواردی که در این تجارت خانمان سوز مواد مخدر مشغول‌اند مواجه می‌شویم. آنجاست که احساس مسئولیت می‌کنیم که باید در این زمینه ضربه وارد کنیم.

وی با بیان اینکه مساله مواد مخدر و تجارت مواد مخدر یکی از ریشه‌ها و خاستگاه‌های تروریسم است، گفت: اگر بخواهیم مبارزه ریشه ای با تروریسم و خاستگاه‌های تروریسم انجام دهیم باید با مواد مخدر به عنوان مبارزه ریشه‌ای با تروریسم مبارزه جدی انجام دهیم.

وزیر اطلاعات تاکید کرد: وزارت اطلاعات باید کاری کند که کار عزیزان در ناجا سبک شود. وقتی بتوانیم با راهکارهای اطلاعاتی در مبدا ضربه وارد کنیم و دانه درشت ها را از سر راه پاک کنیم طبیعی است که کار ناجا را هم می توانیم در مبادی ورودی سبک کنیم.

علوی تصریح کرد: مساله مواد مخدر مساله ای است که استمرار دارد و نمی‌توان فکر کرد که تا ۱۰ سال دیگر می‌توان آن را قلع و قمع کرد. چیزی است که مانند یک عارضه در طول زندگی ما وجود دارد و باید برنامه مستمر و همیشگی برای مقابله با آن و مقابله پیشگیرانه با آن را در این خصوص داشته باشیم و برای این کار به اراده فرا حاکمیتی نیاز داریم، اراده حاکمیتی یک ضرورت است.

وی یادآور شد: فرهنگ مردم باید تبدیل شود به مبارزه با مواد مخدر. مردم در خود احساس مسئولیت کنند که هر جایی دیدند حرکتی در زمینه مواد مخدر صورت می گیرد سریع آن را به اولین مراکز انتظامی گزارش کنند.

وی با اشاره به تنوع مواد مخدر بیان کرد: در گزارشی که دکتر مومنی ارایه دادند ۸۰ نوع مواد روان گردان اخیرا تولید می شود؛ از مواد سنتی تا صنعتی. مرتب آشپزخانه های شیشه شکل می گرفت که با ضربه های بی امانی که سربازان گمنام امام زمان در وزارت اطلاعات داشتند ریشه آنها کنده شد.

وزیر اطلاعات گفت: تنوع تولید و قاچاق و ورود قبلا منحصر به راه‌های خشکی و زمینی بود و الان راه‌های آبی هم اضافه شده است. گزارشی داشتیم که با پهپاد در جابه جایی مواد مخدر استفاده می‌کنند.

  • 17
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش