
حسین اللهکرم که در دولت احمدینژاد بهعنوان وابسته نظامی به زاگرب در کرواسی رفته بود و در آن هشت سال خبری از او نبود، با آمدن دولت روحانی دوباره فعال شده و هرازگاهی به هوای دهه ۷۰ و دولت اصلاحات یا بیانیه میدهد یا تجمع خیابانی برگزار میکند. پنجشنبه گذشته هم با انتشار تصویر طومار امضا توسط انصار حزبالله در صفحه خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام خواستار برکناری استاندار تهران شد. رئیس شورای هماهنگی نیروهای حزبالله در متنی با عنوان «دفاع از حریم اخلاقی و اجتماعی» نوشت: «امضاکنندگان معتقدند رقص، کشف حجاب، اختلاط و...
در ورزشگاه آزادی به هنگام تماشای تصویری مسابقه فوتبال ایران با اسپانيا و پرتغال زیرپاگذاشتن امنیت اخلاقی و اجتماعی جامعه بوده و با هدف زیرپاگذاشتن قانون «ماده ٢٤» منع ورود بانوان به سالنهای ورزشی آقایان و بالعکس تحت هر عنوان (تماشاگر و...) بوده است تا از این طریق قبحزدایی شکستن قانون فوقالذکر صورت گیرد لذا امضاکنندگان برای دفاع از حریم اخلاقی و اجتماعی، خواستار برکناری رئیس تأمین استان تهران به دلیل سوءتدبیر شدهاند. بیتردید بیتوجهی به حریم امنیت اخلاقی و اجتماعی میتواند آسیبهای اجتماعی فرهنگی زیادی به وجود آورد».
این چندمینبار است که اللهکرم و یارانش تجمعات اعتراضی برپا میکنند؛ تجمع در اعتراض به آنچه بدحجابی میخوانند، مخالفت با حضور زنان در ورزشگاه یا برگزاری بازی ایران و کره در سال ۹۵. آنها سال گذشته هم در اعتراض به حضور زنان در ورزشگاه بیانیه داده و گفته بودند که علیه مسئولان آتشبهاختیار عمل میکنیم. در بیانیه خود خطاب به رئیس قوه قضائیه اعلام کرده بودند اگر اقدام عملی در راستای جلوگیری از حضور زنان در ورزشگاهها نشود، خودشان «آتشبهاختیار» اقدام خواهند کرد. این آتشبهاختیاری آنها روز پنجشنبه، با تأخیر و سه هفته بعد از اینکه خانوادهها توانستند بازی ایران و پرتغال و ایران و اسپانیا را در ورزشگاه ببینند، عملی و به درخواست برکناری استاندار تهران منجر شد. همان زمان برگزاری مسابقات هم برخی مسئولان قوه قضائیه بابت صدور مجوز حضور خانوادهها در ورزشگاه به دولت انتقاد کردند.
حجتالاسلام منتظری دادستان کل کشور گفته بود: «شرمآور است تحت همین عنوان زن و مرد و دختر و پسر را در استادیوم جمع کنند و به هر مناسبتی خانمها روسری برداشته و به رقاصی مشغول شوند. سؤالی که مطرح میشود این است که آیا شما خانواده شهدا ایثار کردید که با ارزشهای ما اینگونه رفتار شود؟ شرمم میآید بگویم آن شب در آزادی چه اتفاقاتی افتاده است. فیلمهای اتفاقات آن شب وجود دارد. به برخی مدیران که میگویند از یک جا باید شروع کرد میگویم اگر فکر میکنید میتوانید به مقصود برسید اشتباه میکنید».
اللهکرم سال گذشته بعد از صدور بیانیه خود در مخالفت با حضور زنان در ورزشگاه گفته بود: «اصل حضور زنان در ورزشگاه مردان درصورتیکه عفاف جامعه حفظ شود مانعی ندارد. این هم حرف من نیست. حرف آیات عظامی همچون مکارمشیرازی و جعفر سبحانی است. آنها میگویند ورود زنان به ورزشگاهها جایز نیست به دلیل اینکه در زمان بازی مردان، عفت و عفاف زنان مورد اشکال واقع میشود... من فکر میکنم این وضعیت هیجانی مثبت و منفی در ورزشگاه میتواند سبب سرخوردگی شود.
این سرخوردگی بههیچوجه قابل جبران هم نیست چراکه زنان در این وضعیت آسیبپذیر خواهند بود و زمانی که جامعه به این آسیبپذیری بیتوجه باشد حتما زنان آسیبپذیرتر خواهند شد. تا اینکه به آنها بگوییم: ما معذرت میخواهیم که نمیتوانیم فرهنگ، قانون و اخلاق را در فضای ورزشگاههایمان ایجاد کنیم و شما بتوانید از مسابقه لذت ببرید، تشویق و حمایت کنید و در پیروزیها سهیم باشید!».
مهرماه ۹۵ هم با برگزاری بازی ایران و کره در شب عاشورا مخالفت کردند. حدود ۵۰ نفر از منتقدان برگزاری بازی ایران و کره در میدان فلسطین تجمع و به برگزاری بازی ایران و کرهجنوبی اعتراض کردند. اللهکرم در حاشیه این همایش گفت که نگران است حرمتشکنی عاشورای ۸۸ در این بازی تکرار شود. او گفت: «امیدوارم از سوی قوه قضائیه با افرادی که دچار بروز مشکل در بازی شوند برخورد کند». آنها پیشنهاد کرده بودند که چون برگزاری فوتبال در شب عاشوراست، بازی در کشور دیگری انجام شود یا مسابقه بدون تماشاگر برگزار شود تا در صورت گلزدن، بستر شادی احتمالی فراهم نشود». اگرچه در نهایت کسی به درخواست انصار حزبالله توجهی نکرد و بازی بدون مشکل و حرمتشکنی برگزار شد.
اردیبهشت ۹۳ هم یک تجمع در میدان فاطمی مقابل وزارت کشور در اعتراض به وضعیت حجاب برگزار کردند و در آخر هم بیانیه خواندند. حسین اللهکرم نیز در جمع حاضر بود. حاضران شعارهایی چون «حجاب همسرت کو، ای مرد غیرتت کو؟» و «حجاب هر جامعه، پیروی از فاطمه» سر میدادند. برخی نیز دستنوشتهها و پلاکاردهایی چون وزارت علوم چه کار میکند؟/ آموزشوپرورش چه کار میکند؟ /ساخت یک پویانمایی برای فرهنگ عفاف آرزوست/ پس از ۳۵ سال دریغ از یک فیلم درباره حجاب و عفاف، در دست داشتند. در یک پلاکارد نیز نوشته شده بود: ای کاش حجاب و عفاف به اندازه قوانین راهنمایی و رانندگی اهمیت داشت.
- 9
- 7