دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
۲۲:۳۹ - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۹۱۸۶
سیاست داخلی

جلیلی: هر تحریم آمریکا را رفتار جنگی تلقی می‌کنیم

سعید جلیلی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تحریم‌های آمریکا به مثابه جنگ نظامی علیه مردم ایران است، گفت: دشمن می‌داند توانایی اقدام نظامی علیه ایران را ندارد بنابراین دنبال ایجاد اختلال در تحلیل جامعه از انقلاب اسلامی است.

به گزارش ایسنا، سعید جلیلی عصر امروز در گردهمایی اساتید بسیجی در دانشگاه شهید بهشتی با طرح این پرسش که «آیا تلاش علمی اساتید دانشگاه‌ها فایده لازم را برای کشور دارد؟»، تصریح کرد: همه ما دغدغه مهم‌تری داریم که تلاش ما تا چه میزان انتظارات از ما را برآورده می‌کند. رهبر معظم انقلاب در دیدار کارگزاران نظام اشاره کردند که کارهای زیادی وجود دارد که آن را انجام نمی‌دهیم. باید دغدغه داشته باشیم که این اقدامات را هم انجام دهیم. نکند کاری را باید انجام دهیم ولی توجهی به آن نداشته باشیم.

 

وی ادامه داد: در تشکل بسیج، نگاه این است که حضور در بسیج برای تشخیص درست وظیفه و اجرای آن است. ما باید جایگاه خود را  در موضوعاتی مثل بیانیه گام دوم انقلاب، تعریف کنیم. آیا مجموعه فعالیت‌های ما در راستای گام دوم قرار دارد؟ به دنبال همایش امروز، برای ما چه عملیاتی تعریف می‌شود؟ این مسائل اهمیت زیادی دارد.

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با بیان اینکه ما برای انقلاب دغدغه‌مند هستیم، تصریح کرد: در دولت در سایه، ما روند مدیریت کشور را رصد، نقاط قوت را تقویت، اشتباهات را بیان و برای رفع آنها پیشنهاد ارائه می‌کنیم.

 

جلیلی افزود: اگر در هر بخشی از نظام  اقدام خوبی انجام می‌شود باید به ادامه آن کمک کنیم. اگر جایی هم خطایی انجام می‌شود، کمک کنیم که روند اشتباه تصحیح شود. دانشگاه فعال و بسیج اساتید باید سعی کنند از تخصص خود برای اداره بهتر کشور استفاده کنند تا به پیشرفت کشور کمک شود.

 

وی با بیان اینکه یکی از عوامل مهم موفقیت انقلاب اسلامی باور مردم به انقلاب است، گفت: تمام تلاش دشمن این است که این باور را از مردم بگیرد چون می‌داند اگر مردم تحلیل درستی از روند انقلاب داشته باشند، موفقیت‌های انقلاب ادامه می‌یابد. دانشگاه و اساتید می‌توانند نقش بسیار تعیین‌کننده‌ای در ارائه  تحلیل‌های صحیح به جامعه داشته باشند.

 

جلیلی خاطرنشان کرد: اگر تحلیل‌های غلط  به باور عمومی تبدیل شد، فلج‌شدگی واقعی صورت می‌گیرد. تحلیل فلج‌کننده از تحریم فلج‌کننده بدتر است. باید اساتید نقش خود در ارائه تحلیل درست را به‌‌موقع ایفا کنند.

 

وی با بیان اینکه دشمن می‌گوید دنبال جنگ نظامی با ایران نیست، تصریح کرد: با مقاومت هشت ساله مردم در جنگ تحمیلی، دشمن فهمیده است که جنگ نظامی علیه ایران جواب نمی‌دهد. این الگوی مقاومت باید در سایر عرصه‌ها از جمله عرصه اقتصادی دنبال شود.

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اکنون دشمن به دنبال ایجاد اخلال در تحلیل‌های ملت است تا باور غلط در جامعه ایجاد کند. آنها می‌گویند دنبال جنگ با ایران نیستیم و حتی حاضر به گفت‌وگو هستیم. کسی در آمریکا می‌گوید دنبال تحریم‌های فلج‌کننده هستیم و رسما می‌گوید راهبرد من فشار حداکثری است. آیا اینها جنگ علیه ملت ایران نیست؟ آمریکا باید بداند ملت ایران هر تحریم او را رفتار جنگی تلقی کرده و آن را بی‌پاسخ نمی‌گذارد.

 

وی با اشاره به اینکه تحریم‌ها رفتار جنگی است، افزود: بسیار مهم است که آنچه می‌گذرد را دقیق تحلیل کنیم و آن را به جامعه منتقل کنیم. آمریکا هرچه در توان داشته علیه کشورمان اعمال کرده است و هرچه در توان ندارد را می‌گوید انجام نمی‌دهم و بیان می‌کند دنبال جنگ نیست تا اینگونه از ایران امتیاز بگیرد.

 

جلیلی با تاکید بر اینکه ما دنبال تعامل سازنده هستیم نه تعامل بازنده، اظهار کرد: حرکت مردم ما در دفاع از حقوق، منافع و ارزش‌های خود تابعی از خواسته آمریکا نیست. خواسته‌های آمریکا حد یقف ندارد و ملت ما هم تابع خواسته‌های آمریکا نیست.

 

 

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش