چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۳:۵۳ - ۱۴ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۴۰۷۱
سیاست داخلی

علم الهدی: شما مردم مشکلات گرانی را حل کنید

احمد علم الهدی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
خطیب نماز جمعه حرم رضوی گفت: امروز کانون مرکزیت عظمت اسلام و قدرت اسلام و نقطه عظیم صف جبهه مقابله با استکبار و دشمنان دین، ایران اسلامی با مرکزیت مشهد است و در دهه کرامت این مساله محقق شده و این واقعیت را تثبیت می‌کند.

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام سید احمد علم الهدی در خطبه دوم نماز جمعه حرم رضوی با تبریک میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: امروز روز دوم دهه مبارکه کرامت است و شاید اینکه این دهه را کرامت نامیدند بخاطر این است که سرآغاز آن ولادت کریمه اهل بیت است. حدفاصل ولادت حضرت معصومه(س) و ولادت مولای ما امام هشتم به عنوان دهه کرامت نامیده شد. ماه دیقعده ماه امام رضا (ع) است. 

وی ادامه داد: این دهه کرامت از جمله سنت‌های حسنه سال‌های اخیر است و تثبیت شد. برخی افراد ناآگاه این را به عنوان نقطه ضد ارزشی مطرح می‌کنند و می‌گویند مناسک سازی می‌کنید. مناسک‌سازی حرکت عظیم و ابتکار بسیار موثری است که وجود پروردگار از زمان ابراهیم خلیل به عنوان قهرمان توحید و تضمین‌کننده جریان عبودیت آغاز کرد؛ این ابتکار اولین بار از سوی خود خداوند بود. 

وی افزود: مناسک را به وجود آوردند در جریان حج و مناسکی که توسط سنت ها ور وش ها وقوف به عرفات و منی و قربانی است ذات پروردگار توحید را با این مناسک تضمین کرد و بعد در سیره پیامبر و ائمه مناسک سازی به عنوان یک جریان مثبت مطرح بود. وجود امام هشتم در راستای همین مناسک‌سازی دهه محرم را ثبت کردند. 

خطیب نماز جمعه حرم رضوی گفت: برخی با تفکر روشنفکری می‌گویند این مناسک‌سازی چیست؛ این همان چیزی است که خدا کرد و در سیره اهل بیت است. ما به این مناسک سازی افتخار می‌کنیم. 

وی ادامه داد: امروز کانون مرکزیت عظمت اسلام و قدرت اسلام و نقطه عظیم صف جبهه مقابله با استکبار و دشمنان دین، ایران اسلامی با مرکزیت مشهد است. در دهه کرامت این مساله محقق می شود و این واقعیت را تثبیت می کند. مرحبا به آن فکری که دهه کرامت را به عنوان مناسک و جریان در زندگی شیعه تثبیت کرد و ما باید این حرکت را توسعه دهیم. 

وی افزود: این از عنایات خاصه ولایتمدارانه خود امام هشتم(ع) و اشراق رضوی است. بنده عرض می‌کنم که تحلیل های سیاسی، اقتصادی و اینکه کی بالا و پایین می رویم و دشمن چطور با ما مقابله می کند همه اینها در واقع براساس یک معادله بندی ظاهری است؛ مهم برای ما معادله‌بندی غیبی است. دشمن در مقابل آن معادله‌بندی غیبی صفر است. آمریکای بیچاره بخاطر شکست در منطقه در صدد برآمده ناوگان خود را از خلیج فارس بیرون ببرد. 

علم الهدی گفت: این معادله‌بندی غیبی ما را چهل سال عزیز و مقتدر نگه داشته است. دشمن بحران ایجاد می‌کند و بحران به خود دشمن برمی‌گردد و برای ما عزت و اقتدار می شود. این معادله بندی غیبی را توجه داشته باشید.

وی ادامه داد: امروز اگر مشکلی در عرصه معیشت وجود دارد بخاطر عدم مدیریت و بی‌تفاوتی مردم است. در این مساله گرانی را اگر مدیران نمی توانند مدیریت کنند؛ مردم، خودتان به میدان بیایید . نهادهای مردمی کجا رفته است. اتحادیه و انجمن های صنفی چه شده. شما مسلمان هستید؛ به میدان بیایید و مشکل را حل کنید. در گذشته اگر مشکلی پیش می آمد در دولت طاغوتی ریش سفیدان به میدان می آمدند. 

وی افزود: چهل سال انقلاب ما روی دوش مردم بوده و امروز هم شما مردم بیایید مشکلات گرانی را حل کنید.

  • 11
  • 7
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش