مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴
۱۹:۴۱ - ۰۸ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۲۳۶۱
سیاست خارجی

مکرون: اروپا برنامه‌ای فوری برای پیروی از مواضع ضدایرانی آمریکا ندارد/ احتمال سفر رئیس جمهور فرانسه به تهران

امانوئل مکرون,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی
رئیس جمهور فرانسه گفته است ایران حتی اگر برجام را نقض کند اروپا قصد ندارد فورا تحریم‌ها علیه تهران را بازگرداند.

به گزارش صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، مکرون ابراز امیدواری کرد همان گونه که در موضوع کره شمالی گفتگوها به کاهش تنش منتهی شده است، فرانسه با ایفای نقش خود در موضوع توافق هسته ای ایران (برجام) نیز بتواند آغازگر کاهش تنش ها باشد.

مکرون ادامه داد: اروپا هیچگونه برنامه‌های فوری برای پیروزی از آمریکا و اعمال تحریم علیه ایران ندارد حتی اگر تهران تهدیدات خود درباره نقض توافق هسته‌ای را عملی کند.

رئیس جمهور فرانسه گفت: ما در این اجلاس بر چندجانبه گرایی قوی تأکید کردیم. از آنجا که در شرایط پرتنشی زندگی می کنیم، باید نگران اتفاقات بدتری نیز باشیم ؛ حال چه این اتفاق به ایران مربوط باشد و چه به تجارت. ما از اتفاق بدتر جلوگیری کردیم اما این کافی نیست. باید توافق های مفید و موفقیت آمیزی منعقد کنیم که ثبات ایجاد کند و منافع عمومی و مشترک داشته باشد. باید بپذیریم که برخی کشورها با داشتن حسن نیت، سریع‌تر از دیگر کشورها پیشرفت نمی کنند.

در خصوص امنیت جمعی در خصوص هر یک از موضوعاتی که مطرح شد، چه در مورد کره شمالی و سوریه و چه در مورد ایران، من فکر می کنم هدف نهایی کسانی که من در این اجلاس با آنها گفتگوی دو جانبه داشتم، ایجاد امنیت جمعی و ثبات است. مشکل اینجاست که اغلب شرایط حساس به ایجاد تنش منتهی می شود که در کوتاه مدت می تواند نتیجه بدست آمده آن را تهدید کند. بنابراین نقش فرانسه در چنین شرایطی دقیقاً ایجاد شرایطی برای کاهش تنش است. امیدوارم همان گونه که در موضوع کره شمالی گفتگو کردیم، بتوانیم در موضوع توافق هسته ای ایران نیز کاهش تنش ها را آغاز کنیم. 

در این راستا، با افراد بسیاری گفتگو کردیم. من با شی جینپینگ رئیس جمهور چین مدت طولانی در مورد کره شمالی و ایران گفتگو کردم و امیدوارم بتوانیم با یکدیگر در مورد این دو موضوع همکاری کنیم.

من روزهای پنجم و ششم نوامبر به شانگهای و پکن خواهم رفت و نقشه راه دو جانبه ای را که با هم ترسیم کردیم، پیش خواهم برد. امیدوارم در این سفر در مورد تعهدات مشترک آب و هوایی و تنوع زیستی نیز وارد مرحله تازه ای شویم.

رئیس جمهور فرانسه در بخش دیگری از سخنان خود به دیدارهای دوجانبه ای که در طول برگزاری این نشست با سران دیگر کشورها داشت، اشاره کرد و افزود: من با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه نیز درباره بحران هایی که پیشتر مطرح کردم و نیز درباره اوضاع اوکراین گفتگو کردم. امیدوارم در هفته های آینده بتوانیم در سطح رؤسای جمهور و نخست وزیران نشستی را در نورماندی آغاز کنیم.

ترامپ از احتمال سفر مکرون به تهران خبر داد

رئیس‌جمهور آمریکا ­در نشست خبری پس از اجلاس گروه ۲۰ در اوساکای ژاپن گفته است: خوب خیلی‌ها به دیدن من آمدند. رئیس‌جمهور مکرون پیش من آمد. می‌دانید که آن‌ها با ایران روابط تجاری دارند.

او به من گفت دوست دارد برود و آن‌ها (ایرانی‌ها) را ببیند. من مشکلی در این نمی‌بینم. من نمی‌خواهم بگویم که چه کسی با چه کسی صحبت کند یا نکند. به نظرم حرف زدن فوق العاده است.

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش