جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴
۱۶:۲۴ - ۰۳ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۰۷۷۷
سیاست خارجی

سفیر چین: تحریم‌های آمریکا علیه ایران نمی‌تواند بلندمدت باشد

چانگ هووآ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی
سفیر جمهوری خلق چین در ایران گفت: دولت چین با تحریم‌های آمریکا علیه ایران مخالف است و این تحریم‌ها نمی‌تواند بلندمدت باشد.

به گزارش ایسنا، چانگ هووآ، ظهر امروز در دیدار با استاندار زنجان، اظهار کرد: هزاران سال پیش، جاده ابریشم بین چین و ایران پیوند برقرار کرده و زنجان در این مسیر جای گرفته است؛ از میراث‌فرهنگی این استان از جمله گنبد سلطانیه بازدید کردم که تاریخ و فرهنگ این خطه را به نمایش می‌گذارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر کشور چین ابتکار جدیدی برای احیای این جاده در نظر گرفته است، همکاری دو کشور ایران و چین برای احیای این جاده تاریخی به نفع دو کشور است اما تحریم‌های آمریکا موانع و مشکلاتی را برای همکاری دو طرف ایجاد کرده است.

سفیر جمهوری خلق چین در ایران بر افزایش اعتماد بین ایران و چین تأکید کرد و افزود: ما باید به هم اعتماد داشته باشیم و همکاری‌ها را ادامه دهیم، دولت چین همواره قاطعانه با تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا مخالفت کرده است و از برجام حمایت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه پیش از این از شرکت‌های سرمایه‌گذار چینی در زنجان بازدید کرده، بیان کرد: این شرکت‌ها اذعان کردند که مورد حمایت استانداری هستند و خواهشمندیم استانداری تسهیلاتی را برای این شرکت‌ها در نظر بگیرد و امنیت سرمایه‌گذاران و شهروندان چینی را تأمین کند. معتقدیم در آینده با فراهم شدن تسهیلات، تعداد بیشتری از سرمایه‌گذاران چینی علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری شوند.

سفیر چین در ایران به همکاری خوب اتاق بازرگانی ایران و چین اشاره کرد و یادآور شد: می‌توان در این مناسبات، ظرفیت‌های زنجان را بررسی کنیم. خواستار توسعه روابط با ایران هستیم اما تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا مشکلاتی را برای سرمایه‌گذاران چینی به‌وجود آورده است.

هووآ به سفر مسئولان عالی‌رتبه ایران از جمله رئیس قوه مجریه و رئیس قوه مقننه به چین اشاره کرد و گفت: در دیدار این مقامات با رئیس‌جمهور چین، همکاری‌های دوجانبه مورد بحث قرار گرفته و رهبران دو کشور به این نتیجه رسیدند که این همکاری را دنبال کنیم.

وی به رایزنی‌های دو کشور چین و ایران برای یافتن راه‌حل‌های مناسب و برطرف کردن موانع تأکید کرد و افزود: اکثر کشورها با تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا مخالف هستند و امکان ندارد که این تحریم‌ها درازمدت باشد.

هووآ با اشاره به اینکه پیش از این در هفت کشور عرب زبان کار کرده و اکنون در ایران مشغول به فعالیت است، تصریح کرد: وسعت و جمعیت ایران از این هفت کشور بیشتر است و ایران تعداد بیشتری از میراث‌فرهنگی ثبت شده در یونسکو را به خود اختصاص داده است.

سفیر جمهوری خلق چین در ایران ادامه داد: ایران از لحاظ منابع‌طبیعی، فرهنگی و جمعیتی، ظرفیت‌های فراوانی دارد که چشم‌انداز روشنی را برای این کشور ترسیم کرده است. خواستار این هستیم که همکاری عمل‌گرا را با این کشور تقویت کنیم.

وی در پاسخ به صحبت‌های استاندار زنجان در مورد وجود ظرفیت‌های وارداتی و صادراتی و تبادل علم و دانش با زنجان، بیان کرد: کشور چین در آینده نزدیک دو نمایشگاه در حوزه کالاهای وارداتی و صادراتی و نیز فناوری‌های نوین برگزار خواهد کرد که ایران نیز در این نمایشگاه حضور خواهد یافت و می‌توانند محصولات زنجان را نیز در این نمایشگاه به نمایش بگذارند تا تجار چینی با آن آشنا شوند.

  • 9
  • 10
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش