دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴
۲۰:۱۵ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۳۱۳۳۷
دولت

رئیسی: در دهک‌بندی پرداخت یارانه‌ها دقت کامل نشد

ابراهیم رئیسی,رئیس جمهور
رئیس جمهور با اشاره به انتقاد یکی از نخبگان از دقت ناکافی در دهک بندی پرداخت یارانه ها اظهار داشت: من هم موافق هستم که در دهک بندی ها دقت کامل نشده لذا تاکید کرده ام مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دهک بندی ها تا حد مقدور دقت کنند و حتما کسانی که معترض هستند یارانه به حسابشان ریخته شود.

به گزارش تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز در جمع مردم تبریز با تبریک ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) ‌به همه دختران کشور اظهار داشت: ‌آذربایجان مهد دلیران است و تاریخ این سرزمین نشان داده که بزرگترین دلیل صدق این همان ۱۰ هزار شهید است که نام کوچه و برزن مزین به نام آنهاست. 

وی با بیان اینکه ‌آذربایجان مردم زمان‌شناس و مقاوم است؛ این استان چه از نظر مادی و چه از نظر نیروی امسانی کار و آمد زن و مرد تحصیل کرده دارای ظرفیت بزرگی است، افزود: فرهنگ مردم آذربایجان و مدنیت استان به عنوان تمدن ایرانی-اسلامی مدنیتی ارائه کرده است که همراه در خود خداپرستی، توجه به دیگران، عدالت، اخلاق و غیره دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت کار خود را با  ۲ موضوع مهم که یکی اهمیت جان مردم و صیانت از آن ها و دومی معیشت، اقتصاد و نان مردم است، پیگیری می‌کند، اظهار داشت: دولت تمام اهتمام خود را برای تامین عدالت اجتماعی و اقتصادی در حوزه های مختلف در جامعه گذاشته است و در این راستا بودجه ۱۴۰۱ را با محوریت عدالت تقدیم مجلس شورای اسلامی کرده است.

وی با تاکید بر اینکه دولت به دنبال اصلاح ساختارهای فسادزا، رانت خواری و ویژه خواری در جامعه است، گفت: امروز دولت آماده است گام هایی در جهت اصلاح امور اقتصادی بردارد که این اصلاح به عدالت اجتماعی بینجامد و به قطع کردن  دست مفسدان و رانت خواران منجر شود.

رئیسی، ابراز امیدواری کرد تا اقدامات دولت در اصلاحات اقتصادی به طور واقعی دست مفسدان و رانت خواران را قطع کند و مردم بدانند که دولت مصمم است تا ساختار فسادزا را اصلاح کند. با قدرتی که نشات گرفته از حضور مردم است جریان قدرت و ثروت را از سفره مردم و اقتصاد کشور قطع کنیم.

وی با بیان اینکه از مشکلات معیشتی و سفره های مردم مطلع هستیم، افزود: هر لحظه در فکر رفع مشکلات معیشتی مردم هستم ما در کنار مردم هستیم و این همراهی بزرگ مردم در ناکام گذاشتن معاندین مثال زدنی است.

رئیسی گفت: دشمن فکر می‌شود با بلندگوهای تبلیغاتی خود می تواند کاری از پیش ببرد اما مردم با بصیرت آذربایجان و ایران نشان دادند که دشمن در این عرصه ناکام است.

وی همچنین به اولین حضورش در اجتماع مردمی در دوران پسا کرونا اشاره کرد و گفت: یکی از غدغه های من حضور در اجتماعات مردمی و پاسخ به ابراز محبت های مردمی بود اما چنین مقدر شده بود که این اتفاق در تبریز بیافتد که امیداورم برای تبریز و ایران خوش یمن باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت به خدمتگزاری مردم افتخار می کند، گفت: روزی که دولت کار را آغاز کرد ۷۰۰ خانواده ایرانی داغدار می شدند که امروز وزارت بهداشت و درمان اعلام کرد که روز بدون فوتی را گذراندیم.

‌رئیسی، با قدردانی از خدمتگزاران عرصه بهداشت و درمان و فعالان این عرصه، افزود: امروز بعد از روزی ۷۰۰ کشته به خاطر ویروس کرونا، روزی بدون فوتی را گذارند.

وی با اشاره به سرود «سلام فرمانده» قرادت شده در این مراسم به زبان آذری اظهار داشت: این سرود با زبان آذری پیام زیبایی را به همه مردم استان، کشور، جهان اسلام و همه کشورها و ملت ها به عنوان دهه نودی ها اعلام کرد که آماده دفاع از حریم حرم جمهوری اسلامی و ادامه راه شهیدان سلیمانی و باکری هستیم.

در دهک‌بندی پرداخت یارانه‌ها دقت کامل نشد

رئیس جمهور با اشاره به انتقاد یکی از نخبگان از دقت ناکافی در دهک بندی پرداخت یارانه ها اظهار داشت: من هم موافق هستم که در دهک بندی ها دقت کامل نشده لذا تاکید کرده ام مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دهک بندی ها تا حد مقدور دقت کنند و حتما کسانی که معترض هستند یارانه به حسابشان ریخته شود.

رئیس جمهور استفاده از ظرفیت بانوان در سطوح مختلف مدیریتی را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: سخن از نقش آفرینی بانوان در جامعه مربوط به اشتغال نیست بلکه نیاز به این ظرفیت و استعدادها است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت بوم گردی و توسعه صنعت گردشگری در استان، اظهار داشت: در بوم گردی باید فرهنگ بومی، روستایی و عزت ملی حفظ شود و نباید فرهنگ شهدا به حاشیه برود.

رئیسی استفاده از ظرفیت نیروی انسانی بومی را در توسعه استان مهم برشمرد و گفت: مشورت با نخبگان و دلسوزان خوب است اما مسئولان و استانداران باید تصمیم گیرنده نهایی باشند.

رئیس جمهور تاکید کرد: دولت قومیت های مختلف در کشور را تهدید نمی داند بلکه این یک فرصت برای کشور است و باید از این فرصت استفاده کرد.

  • 9
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش