جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۳۶ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۴۴۳۳
دولت

رحمانی‌فضلی: امسال حداقل ۲۰ اعتراض و درگیری در مساله آب داشتیم

عبد الرضا رحمانی فضلی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
وزیر کشور گفت: مشکل آب بسیار جدی است، امسال حداقل ۲۰ اعتراض و درگیری در مساله آب داشتیم، همه می‌دانند آب در کشور کم است و مییزان بارندگی کم شده است، اما هیچ اقدامی از سوی سمن‌ها برای یک حرکت بزرگ در کشور انجام نشده است.

به گزارش میزان، عبد الرضا رحمانی فضلی صبح امروز در نشست مشترک با فعالان سازمان‌های مردم نهاد اظهار داشت: مشکل آب بسیار جدی است، امسال حداقل ۲۰ اعتراض و درگیری در مساله آب داشتیم، همه می‌دانند آب در کشور کم است و مییزان بارندگی کم شده است، اما هیچ اقدامی از سوی سمن‌ها برای یک حرکت بزرگ در کشور انجام نشده است، باید روند و جریانی در کشور راه اندازی کنید که همه متوجه شوند آب کم است.

 

وزیر کشور در بخش دیگری ازسخنان خود گفت: امسال با احترام ۷۳۰ هزار نفر افغانستانی از سطح کشور جمع آوری شده اند که هزینه نگهداری، بهداشت و حمل ونقل آن‌ها در طول یک روز ٢٠هزار تومان بود و ٣روزهم طول می‌کشید به کشورشان برگردانده شوند، ما به آن‌ها احترام می‌گذاریم، اما کسی که غیر مجاز آمده باید برگردد.

 

وی در عین حال تصریح کرد: باید سمن‌ها آموزش ببینند، اینکه می‌گویید صدا و سیما تبلیغات ما را نمی‌کند درست نیست، هفت هزار NGO است که اگر صدا و سیما بخواهد آن‌ها را تبلیغ کند باید همه برنامه‌های خودش را تعطیل کند. قدرت صدا و سیما بیشتر از فضای مجازی نیست. 

 

وزیر کشور افزود: چهل سال است در کشور حزب داریم و حدود ۲۵۰ حزب در کشور وجود دارد. تقاضای ما این است که احزاب در مدت ۴۰ سال مسیر ۲۰۰ ساله را طی کنند یعنی احزاب باید سازماندهی قوی داشته باشند برنامه‌ریزی کنند بیانیه دهند و در قدرت سهیم باشند.

 

رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: بایستی مردم عملکرد افراد را به صورت منصفانه و کارشناسانه نقد کنند یعنی اگر نماینده‌ای ۴ سال در مجلس است باید عملکرد آن بررسی شود که در این چهار سال چه اقداماتی انجام داده است.

 

وی تاکید کرد: در حقیقت بایستی نگاه ظاهری احساسی، عاطفی، علمی وعقلی را وسعت دهیم. باور داشته باشیم که کار اجتماعی تحت عنوان سازمان‌های مردم نهاد و خیریه‌ها اهمیت بسیاری دارد.

 

وزیر کشور در ادامه عنوان کرد: اینکه انتظار داشته باشیم دولت و حاکمیت دست سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌ها را بگیرد، تفکر غلطی است که نسبت به دولت داریم. ۴۰سال است که از انقلاب گذشته، اما هنوز دولت را رها نمی‌کنیم حاکمیت هم خودش را رها نمی‌کند، یعنی از نان سنگک روابط با خارج از کشور را دولت انجام می‌دهند. کدام دولت در دنیا اینگونه است؟

 

رحمانی فضلی یادآورشد: به عبارت دیگر نه تشکل‌ها قبول مسئولیت می‌کنند و نه مسئولین نیز حاضرند وظایف خود را واگذار کنند و این امر نیز به علت عقب افتادگی تاریخی نسبت به تعریف از دولت و مردم و تقسیم وظایف است در حقیقت دولت باید بسترساز و زمینه ساز تحولات و تغییرات و رشد تشکل‌ها باشد.

 

وی همچنین با اشاره به زلزله کرمانشاه و با بیان توضیحاتی درباره عملکرد دولت و مردم در آن حادثه، اظهار کرد: متوجه شدیم در مدیریت موضوع از منظر مشارکت مردمی ضعف داریم و احساس کردیم که حضور تشکل‌ها در حوزه حوادث غیرمترقبه به صورت ملی در نقاط مختلف کشور نیاز است.

 

وزیرکشور خاطرنشان مرد: چه اشکالی دارد به کمک هم بگوییم هر روستا باید امکانات اولیه حداقل ۲۰ درصد از مردم در این نوع حوادث را داشته باشد.

 

رحمانی فضلی بااشاره به حضور گسترده مردم برای کمک رسانی به زلزله زدگان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در این حادثه ملت دلشان به رحم آمده بود و کمک‌های بسیاری کردند و می‌خواستند به هر طریق ممکن کمک‌های خودشان را برسانند در حالی که نیاز بود تشکل‌ها در این میان جلو بیایند تا مردم کمک‌های شان را از طریق تشکل‌ها به حادثه‌دیدگان برسانند.

 

وی افزود: مردم با ماشین‌های شخصی برای کمک به مسیر کرمانشاه رفته بودند لذا تمام جاده‌ها بسته شده بود و نمی‌توانستیم امداد رسانی کنیم. دستور دادم جاده را از کرمانشاه به بعد ببندند و کمک‌ها را از مردم دریافت کنند و کمک‌ها را تحویل بگیرند و با کامیون به مناطق زلزله زده منتقل کنند.

 

رحمانی فضلی عنوان کرد: باید سازمان‌های مردم نهاد که تا دورترین نقاط کشور در زمینه حوادث طبیعی و کمک رسانی فعال هستند در کشور تشکیل شود تا در این گونه حوادث کمک‌ها را به دست مردم برسانند

 

وزیر کشور در ادامه تصریح کرد: دادستانی کشور از افرادی که چند میلیارد کمک مالی مردمی به حساب آن‌ها واریز شده پیگیری می‌کند، صورت حساب بدهید که این پول‌ها چه شده است به چه کسی داده اند.

 

رحمانی فضلی اضافه کرد: مردم در آن لحظه به هر کسی دستشان می‌رسید کمک هایشان را داده اند تا به سرعت به دست آسیب دیدگان برسد، باید گروه‌های متشکل وجود داشته باشد، سازمان‌های مردم نهاد شناسنامه دار این حوزه باید به سرعت وارد صحنه بشوند و کمک‌ها را دریافت کنند.

 

به گفته وی، ما باید سازمان‌های مردمی را باور کنیم و به آن‌ها ایمان داشته باشیم.

وزیر کشور در ادامه یادآورشد: رییس جمهوری دولت و وزارت کشور به موضوع فعالیت‌ها و مشارکت سازمان‌های مردم نهاد اعتقاد دارند، شرایط نسبت به روز‌های اول که شروع کردیم بهتر شده است، اما تا نقطه مطلوب فاصله داریم.

 

رحمانی فضلی در عین حال افزود: خود سمن‌ها در مسیر کار باید خود را اثبات کنند و رابطه دولت و سمن‌ها باید بر اساس نیاز‌های جامعه و دغدغه تعریف شود هم مردم هم دولت باید احساس کنند که به سمن‌ها نیاز دارند تا زمانی که یک خدمت یا کالا بر اساس نیاز جامعه نباشد کسی سراغ آن نمی‌رود.

 

وی در ادامه با بیان اینکه در کشور ٢٣۴ حزب وجود دارد و کمبود نداریم، اضافه کرد: کشور‌های دیگر با دو یا سه حزب اداره می‌شوند چه کسی احساس می‌کند کشور باید بر اساس احزاب اداره شود ما این احساس نیاز را ایجاد کردیم.

 

وزیر کشور بابیان اینکه نیاز واقعی مردم وقتی شکل می‌گیرد که ما بتوانیم در خصوص تامین نیاز کار کنیم، افزود: باید به شدت روی موضوع آموزش و فرهنگ سازی سازمان‌های مردم نهاد کار کنیم، موضوعات و معضلات اجتماعی کشور بسیار مهم هستند، اما دستگاه‌های متولی خود را دارند.

 

وزیر کشور خاطرنشان کرد: این جلسات برای تبادل اطلاعات با سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌شود، چون سمن‌ها از متن مردم هستند حاضریم در حوزه مختلف و تخصصی و موضوعی این جلسات مشورتی را برگزار کنیم. نخستین موضوعی که می‌تواند برای جلسات مشترک هم اندیشی با سمن‌ها باشد آموزش و فرهنگ سازی سازمان‌های مردم نهاد باشد.

 

وی تصریح کرد: سمن‌ها موضوعات تخصصی را انتخاب کنند، فرهنگ و آموزش سازمان‌های مردم نهاد را اولویت قرار بدهید من برای این موضوع از رسانه ملی وقت می‌گیرم دو یا سه ساعت برنامه پخش کنید

 

رحمانی فضلی بیان کرد: توانمندسازی سمن‌ها و موضوعاتی که به درد همه بخورد را برنامه ریزی کنید در جهت تقویت فرهنگ آموزش و توانمندسازی سازمان‌های مردم هر موضوع در این زمینه به صورت تخصصی را با صدا و سیما هماهنگ می‌کنم

 

وی در پایان تصریح کرد: من شخصا به موضوع سمن‌ها و فعالیت آن‌ها و این جلسات اشتیاق دارم و ایمان و اعتقادخودم را بیان کردم. اگر چه من سیاسی هستم، اما هیچ وقت حزب تاسیس نمی‌کنم هر زمان که فرصت کنم به دنبال تاسیس سازمان نهاد با مبنای توسعه گرایی می‌روم، چون به سمن‌ها اعتقاد و باور دارم.

 

  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش