سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴
۱۱:۳۸ - ۱۲ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۲۳۹۰
دولت

وزیر کشور:هیچ گونه دخالتی در امنیت عراق نداشتیم

عبدالرضا رحمانی فضلی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
وزیر کشور گفت: امنیت عراق در ایام اربعین در اوج بود و ایران هیچ گونه دخالتی در امنیت عراق نداشت.

به گزارش مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور پیش ازظهر امروز در جلسه ستاد مرکزی اربعین اظهار کرد: این اتفاق (راهپیمایی اربعین) با رضایت نسبی زوار انجام شد اما باید تلاش کنیم این موضوع را هر سال با شکوه تر و با نظم تر پیش ببریم.

وزیر کشور گفت: امسال سه حادثه بزرگ داشتیم که با هماهنگی، همدلی و هم افزایی توانستیم هر سه را خوب مدیریت کنیم.

 وی گفت: اولین حادثه، اتفاق سیل بود که در ابتدای سال در کشور به وجود آمد که به لطف خدا و با هماهنگی دستگاههای اجرایی توانستیم کاری را پیش ببریم و انشاالله قول هایی که به مردم در مناطق سیل زده داده ایم تا پایان سال  به مرحله اجرا در می آید.

رحمانی فضلی  تصریح کرد: حادثه دوم مقابله با تحریم بود. توانستیم با درایت مقام معظم رهبری و همچنین هماهنگی هیئت دولت، مجلس و دیگر نهادها در برابر این تحریم های ظالمانه ایستاد گی کنیم.

وی ادامه داد: حادثه سوم هم موضوع اربعین بود. توانستیم بحث اربعین را خوب مدیریت کنیم و به صورت منسجم و هماهنگ شده در یک موعد محدود (۲۵ روزه) این مراسم را به خوبی برگزار کنیم.

رحمانی فضلی گفت: رهبر انقلاب به موضوع فرهنگی موکب ها تاکید داشتند. روند کار تا به الان قابل قبول بوده ولی مطلوب نبوده است. ما باید در حوزه فرهنگی با تمام تلاش برای سال آینده برنامه ریزی کنیم تا اقدامات فرهنگی را در سال آینده به صورت مطلوب تری داشته باشیم.

وزیر کشور ادامه داد: یک مقدار از وضعیت داخلی عراق نگران بودیم و همچنین از وضعیت مرز خسروی به دلیل اینکه چند سال تردد از این مرز انجام نمی شد هم نگرانی هایی داشتیم که بحمدالله در هیچ کدام از این دو موضوع مشکلی برای ما پیش نیامد.

وی گفت: باید تشکر ویژه ای از مردم داشته باشیم چرا که هر وقت نیاز شد مردم پای کار ما ایستادند و هماهنگی خوبی با آنها داشتیم. نظم پذیری مردم در این شرایط برای ما مهم بود و این موضوع بسیار گرانبها است. همچنین باید بگویم که هیچ اختلافی در بین دستگاهها در اجرا نبود و با کمترین زحمت، هماهنگی های لازم انجام شد.

وزیر کشور اظهار داشت: امسال خدمات بسیاری به زائران خارجی ارائه داده شد و حدود ۱۷۰ هزار زائر خارجی از مرزهای ایران وارد و از مرزهای دیگر خارج شدند. هم در طول مسیر در داخل کشور و هم لحظه خارج شدنشان و هم شرکت در مراسم، خدمات را در کنار زائران ایرانی دریافت کردند.

رحمانی فضلی تصریح کرد: یک پیشنهادی که به ما دادند این بود که تمامی اقدامات و خدمات را در حوزه اربعین الکترونیکی کنیم که در حال بررسی هستیم و احتمال هم می دهیم که بتوان خدمات اربعین سال آینده را الکترونیکی ارائه داد.

وی خاطرنشان کرد: ایران به هیچ عنوان در امنیت عراق دخالت نکرد چرا که امنیت عراق در اوج بود. نه عراقی ها از ما خواستند که کمک آنها کنیم و نه ما در امنیت و مسائل عراق دخالت کردیم.

وزیر کشور افزود:  مراسم اربعین سال آینده  دو تفاوت اصلی با اربعین امسال و سالهای قبل دارد. اول اینکه میزان جمعیت است که احتمال می دهیم بیشتر باشد و دوم بحث افزایش دما. برای اضافه شدن جمعیت که باید خدمات و تجهیزاتمان را بیشتر کنیم و برای افزایش دما پیشنهاد می دهم مسیر ۸۰ کیلومتر نجف تا کربلا را بین استانهایمان تقسیم کنیم و هر چند کیلومتر را به یک استان بدهیم تا به عنوان مثال هر استان در طول مسیر خدماتی مانند سایه بان، مه پاش و دیگر خدمات را ارائه دهند.

  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش