شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۶:۰۹ - ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۳۳۳۷
مجلس

نقوی‌حسینی: واگذاری پرسپولیس و استقلال در حال حاضر شدنی نیست/ باید خریداران قابل اطمینان پیدا شود

سید حسین نقوی حسینی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: واگذاری پرسپولیس و استقلال یک قانون است اما با توجه به دور نمای کار، به نظر می‌رسد در حال حاضر این اتفاق شدنی نیست.

سیدحسین نقوی‌حسینی در گفت‌وگو با فارس، در خصوص موضوع واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی و اظهارات وزیر ورزش مبنی بر اینکه این دو باشگاه تا پایان سال خصوصی می‌شوند اما به نظر می‌رسد چنین اتفاقی رخ نخواهد داد، گفت: به لحاظ قانونی در قانون بودجه کشور آمده که دو باشگاه پرسپولیس و استقلال باید به بخش خصوصی واگذار شوند و تکلیف این مسئله مشخص است چرا که قانون این موضوع را به صراحت اعلام کرد و تا جایی که من می‌دانم آقای مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان هم این مسئله را پیگیری کرده و مصمم است که واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اجرایی شده و مقابل آن مقاومت نکرده است اما در این بین یک  مشکل وجود دارد و آن این است که خریداران قابل اطمینان و دارای اهلیت باید برای در اختیار گرفتن این دو باشگاه جلو بیایند تا بحث واگذاری این دو باشگاه انجام شود.

وی در پاسخ به این سؤال که غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد که خصوصی سازی این دو باشگاه اجرایی نیست،‌اظهار داشت: به هر حال باشگاه داری آدابی دارد و از آنجایی که باشگاه‌های ما خصوصی نیستند و با پول دولتی می‌چرخند باید فکری برای این موضوع انجام شود اما صحبت‌های آقایتاجگردون هم بر این اساس است چرا که با وجود تلاش‌هایی که صورت گرفته اما کار به نتیجه نرسیده است. 

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس در خصوص اینکه به نظر شما با توجه به محدودیت‌هایی که وجود دارد پرسپولیس و استقلال خصوصی خواهند شد یا نه،‌ ادامه داد:‌ دور نمای کار به ما این مسئله را نشان نمی‌دهد. ما باید به تکلیف قانونی خود عمل کنیم اما با توجه به شرایطی که به آن اشاره کردم در حال حاضر واگذاری این دو باشگاه به بخش خصوصی شدنی نیست. پرسپولیس و استقلال دو باشگاه بزرگ کشور ما هستند و باید پذیرفت که ۸۰ درصد از علاقمندان به فوتبال در کشور ما پیگیر نتایج این دو باشگاه هستند و ۲۰ درصد از علاقمندان به فوتبال هوادار تیم‌های دیگر هستند و به همین خاطر نمی‌توان این دو باشگاه را همینطوری به بخش خصوصی واگذار کرد چون پرسپولیس و استقلال باشگاه‌هایی هستند که در بین مردم اهمیت بالایی دارند و استخوانبندی  فوتبال کشور ما بر روی این دو تیم استوار است. به خاطر همین مسائل حساسیت‌های زیادی برای واگذاری این دو باشگاه وجود دارد و من در حال حاضر شرایط را به گونه‌ای نمی‌بینم که مجموعه‌هایی بتوانند این دو باشگاه را بپذیرند. 

نقوی‌حسینی در مورد اینکه با توجه به وضعیت فعلی پرسپولیس و استقلال و بدهی‌هایی که این دو باشگاه دارند آیا بهتر نیست که مجلس شورای اسلامی با همکاری دولت به کمک این دو باشگاه بیاید، تصریح کرد:‌این موضوع در کمیسیون اجتماعی مجلس است و من در جریان همکاری مجلس و دولت در حمایت از این دو باشگاه نیستم اما به دلیل جایگاه و خاستگاه این دو تیم در میان مردم باید از این دو باشگاه حمایت شود و اگر از این دو باشگاه حمایتی صورت نگیرد دچار مشکل می‌شوند. اگر هم از این دو باشگاه حمایت صورت بگیرد سایر تیم‌ها به این موضوع اعتراض می‌کنند و این هم از مشکلات حمایت از دو باشگاه پرسپولیس و استقلال است.

این نماینده مجلس در پاسخ به این سؤال که چند ماه قبل نمایندگان برخی از شهرها به دلیل نتایج فوتبال خواهان طرح سؤال از وزیر ورزش شدند و آیا شما چنین حرکاتی را از سوی همکاران‌تان تائید می‌کنید، گفت:‌ بدون تعصب باید بگویم که پرسپولیس و استقلال دو تیم نام‌آوری هستند که باعث جوش و خروش مردم می‌شوند و حتی اگر در جدول رده‌بندی جزو سه تیم اول هم نباشند باز هم نتایج آنها برای مردم مهم است. چرا که حامیان گسترده‌ای در بین همه اقشار جامعه دارند و به همین خاطر قطعا باید از آنها حمایت شود و مورد تقویت قرار بگیرند. 

وی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم از این دو باشگاه باید حمایت شود نافی حمایت از سایر تیم‌ها نیست اما پرسپولیس و استقلال سطح بسیار بالایی دارند و شما اگر در هر روستا، شهر، استان، اداره، و هر تجمع انسانی که بروید می‌بینید که پرسپولیس و استقلال بین آنها هوادار دارد اما گاهی می‌بینیم برخی تیم‌ها قهرمان لیگ یا جام حذفی می‌شوند ولی فقط مردم یک شهر یا نهایتا یک استان خوشحالی می‌کنند. به همین دلیل نباید این را بگویند که پرسپولیس و استقلال هم مثل سایر باشگاه‌ها باشند. 

  • 10
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش