دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
۰۹:۴۹ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۷۰۰۷۲۶
مجلس

انتقادها از قالیباف به اوج رسید؛ انتقاد ازحضور در بخش بیماران بدحال کرونایی تا تک روی در مجلس!

انتقادها از قالیباف,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
معاون دفتر رئیس‌جمهوری در واکنش به حضور رئیس مجلس در بخش کرونای یکی از بیمارستان‌های تهران با تاکید بر اینکه کوچک شمردن پروتکل‌ها با هر انگیزه‌ای، عادی‌سازی نقض آنهاست، اظهار کرد: حضور در بخش بیماران بدحال و به همراه بردن خبرنگار و دوربین نه ایستادن در کنار مردم که بی‌اهمیت کردن سلامت مردم است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، علیرضا معزی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهوری در واکنش به حضور رئیس مجلس در بخش کرونای یکی از بیمارستان‌های تهران در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت:

«‏ستاد ملی ‎کرونا، توصیه‌ها و پروتکل‌های روشنی برای مقامات ارشد نظام تدوین و ابلاغ کرده است؛ پروتکل‌هایی که هم مانع از ایجاد اختلال در اداره‌ی امور کشور در شرایط ‎بحران می‌شود و هم از عادی‌سازی تجمعات و انتقال پیام غلط به جامعه جلوگیری می‌کند.

توصیه‌هایی که حتی مقام معظم رهبری هم خود را ملزم به رعایت آن‌ها می‌دانند و سبب تغییرات گسترده در برنامه‌های ایشان شده است. هیچ مصلحتی حتی برگزاری آیین‌های مذهبی هم سبب نشد که مقام رهبری، توصیه‌ها را نقض کنند.

انتقادها از قالیباف,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس

‏اصرار دیگر مقامات بر نادیده گرفتن پروتکل‌ها و تاکید بر ایجاد تمایز، چه انگیزه‌ای می‌تواند داشته باشد؟

‏کنترل شیوع ویروس، منوط به رعایت دستورالعمل‌های نهاد‌های تخصصی است و همه‌ی سطوح حاکمیت می‌بایست در شرایط کنونی، پیشتاز رعایت توصیه‌ی نهاد تخصصی باشند. کوچک شمردن پروتکل‌ها با هر انگیزه‌ای، عادی‌سازی نقض آنهاست.

خارج از فضای قطبی و احساسی، این التزام و اعتقاد به رعایت پروتکل‌هاست که مقامات را با مردم هم‌تراز می‌کند و اتفاقا نقض پروتکل‌هاست که می‌تواند تصویری از فرادستی مقامات به افکار عمومی ارائه دهد؛ ‏این نه یک بحث سیاسی و تبلیغاتی است و نه مجالی برای طعنه و کنایه. نقض پروتکل‌ها، پیامی خطرناک برای سلامت عمومی است.

در دشواری‌های کنونی و همزمانی ‎تحریم و بحران ‎کرونا، انتظار هر نقد و اعتراضی می‌رود جز گلایه از رعایت پروتکل‌ها. دغدغه‌های تبلیغاتی و برندسازی‌های شخصی را آنقدر فربه نکنیم که از دغدغه‌ی سلامت عمومی هم پیشی بگیرد.

حضور در بخش بیماران بدحال و به همراه بردن خبرنگار و دوربین نه ایستادن در کنار مردم که بی‌اهمیت کردن سلامت مردم است.»

به گزارش ایسنا، شامگاه دوشنبه برخی رسانه‌ها اعلام کردند جلسه سران قوا قرار بود ظهر سه‌شنبه به میزبانی محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ساختمان بهارستان برگزار شود به درخواست رئیس جمهوری و به دلیل حضور رئیس مجلس در بین بیماران کرونایی طی روز‌های گذشته لغو شده است.

رئیس مجلس ظهر دوشنبه بازدید سرزده‌ای از بخش‌های مختلف مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) انجام داد و در بخش ICU کرونایی این بیمارستان حضور یافت و با بیماران گفتگو کرد.

يك نماينده از رييس‌محوري مشدد در مجلس يازدهم گلايه كرد/ تكروي به‌ سبك قاليباف

انتقادها از قالیباف,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس

دهمين دوره مجلس شوراي اسلامي كه پايان يافت، بسياري از اصولگرايان تاييد صلاحيت شده، در شرايطي كه خيال‌شان از حضور دوباره در ساختمان هرمي شكل ميدان بهارستان به‌واسطه گسترده‌ترين ردصلاحيت تاريخ جمهوري اسلامي و ثبت كمترين مشاركت انتخاباتي آسوده بود، يكي پس از ديگري به انتقاد از علي لاريجاني در قامت رييس دهمين دوره قوه مقننه پرداخته و بسياري از ناكارآمدي‌هاي مجلس را به او و البته اصلاح‌طلبان و حاميان دولت نسبت دادند، آن‌هم در شرايطي كه حداقل در اجلاسيه سوم مجلس دهم به‌روشني اثبات شد كه اگر نبود حمايت اصولگرايان از لاريجاني، او رقابت را به محمدرضا عارف واگذار كرده و كرسي رياست را از دست مي‌داد.

وعده اصولگرايان منتقد مجلس دهم و لاريجاني، تشكيل پارلماني بدون فرد برتر و كاهش اختيارات رييس قوه مقننه بود ولي اين وعده نه‌تنها رنگ واقعيت به خود نگرفت و هيچ‌ كدام از نمايندگان تازه‌وارد عزمي براي كاهش اختيارات محمدباقر قاليباف به عنوان رييس مجلس يازدهم بروز ندادند، بلكه برخلاف لاريجاني، او حالا فراكسيون اكثريت مجلس را نيز دراختيار گرفته تا براساس اظهارات يكي از اعضاي اصولگراي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس به شكلي تشديد شده در مسير تكرار اقدامات لاريجاني گام بردارد.

محمود احمدي‌بيغش، نماينده شازند در مجلس يازدهم روز گذشته در جريان گفت‌وگوي خود با ايرنا، با انتقاد از توقف طرح اصلاح ساختار مجلس يا همان كاهش اختيارات رييس قوه مقننه گفته است: «امروز مي‌بينيم رويكرد رييس‌محوري رييس مجلس با كمال تاسف بدتر شده است؛ رويه‌اي كه رييس مجلس دهم داشت را رييس فعلي با شدت بيشتر دنبال مي‌كند.» او در ادامه گفته‌هاي خود ايستادگي قاليباف و ممانعتش از اعلام وصل طرح سوال از رييس‌جمهوري و استيضاح وزير كشور را به عنوان مصاديق تكروي‌هاي رييس مجلس عنوان و اظهار كرد: «ده‌ها پيامك و تلفن روزانه از مردم دريافت مي‌كنيم كه خواستار در دستوركار قرار دادن سوالات و استيضاح‌ها هستند ولي اين اتفاق نمي‌افتد. 

براي مثال چندي است كه استيضاح وزير كشور را دنبال مي‌كنيم ولي پيگيري نمي‌شود.» اين عضو كميسيون امنيت ملي مجلس در بخش ديگري از گفته‌هاي خود به انتقاد از اقدامات نمايندگان در به جريان انداختن طرح‌هاي تحقيق و تفحص پرداخت و گفت: «تحقيق و تفحص‌ها در اين چند سال نشان داده كه هيچ سودي براي مردم ندارد بعضي‌ها آن را وسيله تسويه‌حساب‌هاي شخصي خود با آن مجموعه قرار مي‌دهند اين موضوع فقط هزينه روي دوش مردم و مجلس مي‌گذارد و هيچ خيري براي مردم ندارد.

در مجلس دهم، بيش از ۳۰۰ تحقيق و تفحص با هزينه ۵۰ ميليارد توماني انجام شده كه در كمال تاسف فقط ۲ تحقيق و تفحص به قوه قضاييه ارسال شده كه چيزي از آن بيرون نيامد.» جالب آنكه اين نماينده مجلس در بخش ديگري از گفته‌هايش از عدم دفاع قاليباف از نمايندگان و حق و حقوق آنان گفت و در شرايطي تاكيد كرد كه «رييس مجلس بايد از جايگاه نماينده و مجلس دفاع كند ولي رييس مجلس فعلي در اين وادي‌ها نيست و نماينده وقتي وزارتخانه‌اي توجه نمي‌كند ناچار مي‌شود به سراغ تحقيق و تفحص برود» كه پيش از او تني چند از نمايندگان مجلس از توجه بيش از حد قاليباف به سفرهاي استاني يا به‌زعم مشاور روحاني، انتخاباتي گلايه كرده و خواستار نگاه ويژه او به مجلس شده بودند.

etemadnewspaper.ir
  • 15
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش