شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳
۱۱:۰۸ - ۱۲ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۲۹۴۳
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

کمال‌الدین پیرموذن: نمی‌توان بیش از این شاهد فشار بر مردم باشیم

کمال‌الدین پیرموذن,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

این روزها نیاز رسیدن به وحدت در جامعه بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود، چرا که از یکسو فشارهای اقتصادی هر روز بیش از گذشته می‌شود و از سوی دیگر نتیجه تصمیم ایران برای پیوستن به FATF مهم است. کمال‌الدین پیرموذن نماینده سابق مجلس معتقد است یکدستی و وحدت در درون کشور تمام توطئه‌ها را خنثی می‌کند.

در ادامه گفت‌وگوی این نماینده سابق با «آرمان ملی» را می‌خوانید.

مجلس در راس امور است، فرموده بنيانگدار انقلاب اسلامي است. نمايندگان تا چه اندازه توانستند به اين تاکيد امام خميني جامه عمل بپوشانند و حتي چگونه مي‌توان مجلس را به راس امور‌بودن بازگرداند؟

بازگرداندن مجلس به راس امور تنها يک کريدور دارد و آن هم فرستادن نمايندگاني به مجلس است که برآمده از اراده مردم و بر اساس نياز‌هاي اصلي و اساسي آنها باشد. نمايندگاني که سال‌ها با همين مردم و در همين مرز و بوم زيسته‌اند و از زيربناي مشکلات و نيازهاي آنان نه تنها باخبرند که خود با تمام وجود آن را لمس کرده و در سابقه خود کوله باري از تلاش‌ها و پيگيري‌ها براي رفع اين معضلات را به دوش مي‌کشند. جايگاه مقتدرانه و قانوني مجلس و حفظ حريم آن در مقام ايفاي وظايف قانونگذاري و امر کنترل و نظارت را بايستي همگان پاس بدارند.

براي ارتقاي کيفيت زندگي ايرانيان و رفع مشکلات معيشتي مردم و به‌ويژه جلوگيري از بار شدن هزينه‌هاي نامناسب بر دوش مردم، کشور بجد احتياج به قوانين روزآمد، شفاف، دنياپسند و توسعه اقتصادي بين‌المللي و جذب سرمايه‌گذاري موثر خارجي و داخلي دارد. نمايندگان ملت، بايد خود بکوشند از اصول قانون گذاري صاحب اختيار مجلس صيانت کنند و نظارت را به مثابه يک سيستم و فرآيند همه‌جانبه و فراگير در کل نظام جمهوري اسلامي نهادينه و مستقر سازند. با پرهيز از ملاحظه کاري و مصلحت کاري بي‌مورد و حرکت در جهت حل مشکلات اساسي ملت، به‌داد ملت برسند. نمايندگان در صندلي‌هايي تکيه زده‌اند که روزگاري محل جلوس مدرس‌ها بود و با اين اعتبار، ترس از تصويب قوانين حافظ منافع ملک و ملت، با رفتار مدرس گونه همخواني ندارد و همه فعاليت‌هاي پسنديده مجلس را، اينگونه کردار، در سطح کشور و دنيا، در عصر شتاب تاريخ، زير سوال مي‌برد.

موضوع ديگري که در اذهان باقي مانده نحوه مواجهه نمايندگان مجاس با برجام و واکنش آنها به مسائل مهم مانند FATF است. به‌نظر شما همراهي مجلس با دولت در اين موضوعات چه ثمري براي ملت دارد؟

ما بايد دنيا را ببينيم و اذهان خود را متحول سازيم، بي‌ترديد نمايندگان مجلس با تکميل فرآيند FATF و تصويب استانداردهاي بين‌المللي نظام بانکي، روند تثبيت واقعي نرخ ارز و از ميان رفتن حباب ساختگي در بازار را تداوم بخشيدند و به اقتصاد ايراني و فرهنگ ايران زمين با تکيه بر پيشينه درخشان آن، بيش از پيش، توجه و اهتمام و شجاعت نشان دادند، چراکه بنيانگذار فقيد نظام اشعار نموده‌اند: آن چيزي که ملت‌ها را مي‌سازد، فرهنگ صحيح است. توفيق مجلس براي جلوگيري از تعطيلي قانون و براي حاکميت قانون در قانونگذاري شجاعانه و آزادانه و در نظارت موثر عموم صاحب منصبان کشور نياز به پندار، کردار و گفتار مدرس‌وار نمايندگان محترم دارد. به‌راستي اگر در کشوري، مبتني بر مردمسالاري، مجلس با داشتن شأن رفيع نمي‌توانست نسبت به استيفاي حقوق اساسي قانون گذاري خود اقدام نمايند، چگونه مي‌توان انتظار داشت، شهروندان عادي کشور، اميد به رعايت حقوق شهروندي داشته باشند؟ مردم انتظار داشتند نمايندگان آنان در مجلس با تصويب قوانين کارساز و چاره‌ساز موقعيت اقتصادي و بين‌المللي بهتري براي هموطنان و ايران رشيد اسلامي فراهم کنند، چراکه هم نياز جدي امروز جامعه ايراني بود و هم تمدن ايراني‌ها، درخشانتر از تمام ملل جهان است و از هيچ‌دولت بيگانه‌اي نبايد بترسد.

آمريکا هم دراين ميان تصور مي‌کند مي‌تواند ملت ايران را عليه مسئولان تحريک کند و سرنوشت شومي براي ايران رقم بزند.

آمريکا و هم‌پيمانانش خواب خوشي براي مليت‌هاي با فرهنگ باستاني ديده‌اند؛ به قول صاحب‌نظران دموکراسي موزاييکي! در اين راه، جز فوران کينه‌ها و انتقادها و تخريب‌هاي مکرر و سپس ورود بيگانگان چيزي نمي‌توان پيش‌بيني کرد. شرايط و موقعيت کنوني کشور و ملت خطير دورانساز است و طبيعت چنين موقعيتي ايجاب مي‌کند که همه افراد وطن دوست و آزاده و مبرا از وابستگي‌ها، بسيج شوند و در اداره امور مملکت مشارکت نمايند.

اگر با رعايت حقوق عموم شهروندان، اين حقوق و خاصه اولويت‌هاي مردم و کشور فرصت مغتنم شمرده شود، آينده را به خوبي مي‌توان ديد و پيش‌بيني کرد. بي‌گمان کساني که طرح آمريکايي فروپاشي شوروي سابق را براي اجرا در کشور جمهوري اسلامي ايران تجويز کرده‌اند نه اسلام را شناخته و نه ايران را و نه از مردم شريف و بزرگوار ايران تصوير و تصور درستي دارند و نه معني انقلاب اسلامي و ظرفيت‌هاي نظام ما را درک کرده‌اند.

اکنون در برهه و مقطع خاصي در کشور هستيم که اتحاد و انسجام ملي را تشديد مي‌کند. چه بايد کرد تا اختلافات جزئي برطرف شود؟

نمي‌توان بيش از اين شاهد فشار بر مردم و در سختي قرار گرفتن کشور باشيم. بي‌ترديد توجه به رفع مشکلات معيشتي مردم و جلوگيري از بارشدن هزينه‌هاي نامناسب بر دوش مردم و نيز اهتمام مجدانه براي جلوگيري از تضييع حق حاکميت ملت بر سرنوشت خويش، از وظايف اساسي عموم صاحب منصبان کشور است که با مساعي دست‌اندرکاران در اين موارد خطير مي‌توان روابط ملت و دولت را به حدود منطقي و عقلاني رساند و از اين رهگذر، امنيت و آرامش و گشايشي در معاش که نياز طبيعي هر شهروندي است، تامين کرد.

صاحب منصبان و مشاوران آنان، لحظه‌اي با وجدان ديني خود خلوت نمايند و آثار و نتايج روش مورد پسند خود را در اين روزگار سخت ارزيابي کنند؛ مسلما در راه و روش خود تجديد نظر خواهند کرد. اکثريت قاطع ملت ايران، برخورد اصلاحي و قانوني را مي‌پذيرند و نيروهاي خارج از چارچوب نمي‌توانند خارج از رأي و اراده عمومي مردم، خطي سياسي را انتخاب نمايند و در صورتي که چنين کنند، بي‌شک مورد حمايت توده‌هاي مردم قرار نخواهند گرفت. ملت و دولت، تنها با دو هويت اسلامي و ايراني، در کنار هم و در آغوش هم مي‌توانند تعالي کشور و پويايي خاص و تاريخي ملت ايران را تضمين کنند.

  • 12
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
سلام هدف پیشبرد اهداف جمهوری اسلامی ازهرجهت و کمک به محرومان جامعه و ایجاد اتحاد بین همه
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش