یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴
۱۴:۱۸ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۸۱۱۶
علما و مراجع تقلید

آیت الله نوری همدانی دردیدار وزیر امورخارجه:

اختلافات داخلی نباید در سیاست خارجی منعکس شود

آیت الله حسین نوری همدانی,اخبار مذهبی,خبرهای مذهبی,علما
آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید گفت: معتقد هستم اختلاف داخلی و انتقادات نباید در سیاست خارجی منعکس شود، چراکه موجب سوء استفاده دشمن خواهد شد.

به گزارش حوزه، وی روز دوشنبه در دیدار وزیر امور خارجه افزود:درمقابل دشمن باید وحدت خود را حفظ کنیم و از اختلاف جلوگیری نماییم؛ امام راحل فرمودند: «هرجا اختلاف باشد، دشمن از همان راه ورود پیدا خواهد کرد.»

 

وی در ادامه با اشاره به توصیه هایی به وزیر امور خارجه گفت: آنچه در سیاست خارجی باید توجه شود سه اصل عزت، حکمت و مصلحت است که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب هم می باشد و الحمد لله در این مسیر گام برداشته می‌شود.

 

آیت الله نوری همدانی اضافه کرد: سیاست ما بر اساس فرهنگ قرآنی و اسلامی است و بر این اساس با دنیا به غیر از آمریکا و اسرائیل غاصب ارتباط داریم و طبق همان سه اصل باید داشته باشیم؛ اما اعتماد با ارتباط فرق دارد هیچگاه نباید اعتماد کرد چون طبق آیات قرآن هیچگاه کفار با ما کنار نخواهند آمد چون خوی سلطه گری و استعمار در وجود آنها می‌باشد.

 

وی گفت: در موضوع برجام دیدیم آمریکا به هیچ وجه قابل اعتماد نیست و اروپا هم جرات مخالفت ندارد لذا باید محکم باشیم و مقابله کنیم چون اندکی نرمش موجب باج خواهی و زیاده طلبی خواهد شد و رهبر معظم هم فرمودند: «هرجا نرمش نشان دادیم ضرر کردیم و اعتماد مجدد به آمریکا نباید باشد.»

 

این مرجع تقلید ادامه داد: امروز عربستان با پول آمریکا و اسرائیل غاصب و انگلیس با پول و تبلیغات وسیع، اسلام هراسی و شیعه هراسی و ایران هراسی راه انداخته اند، وزارت خارجه باید چهره حقیقی اسلام و تشیع را به دنیا نشان دهد.

 

آیت الله نوری همدانی افزود: ما معتقد هستیم مسئولان وزارت خارجه افراد متدین و خیرخواه و پرتلاش هستند که ما تشکر می‌کنیم و حمایت می‌نماییم، رهبری فرمودند: «آقای ظریف آدم متدینی هستند» که برای ما حجت است.

 

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه امروز در سفر به شهر مقدس قم با شماری از مراجع تقلید و علما دیدار و گفت و گو کرد.

 

آیت الله جوادی آملی در دیدار با ظریف: جهان باید بداند که ملت ایران پای تعهد خود می‌ایستد

آیت الله جوادی آملی، این مرجع تقلید در دیدار با محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه عنوان کرد: سفرای وزارت خارجه باید بدانند که نه تنها سفیر ایران، بلکه سفیر مکتب و اسلام نیز هستند؛ لذا باید پیام اسلام را به جهان برسانند و تفکر و سخن آنها را نیز بفهمند و به داخل منتقل کنند.

 

وی افزود: سفرای جمهوری اسلامی باید در سه بخش محلی، منطقه ای و بین المللی دستشان پر باشد؛ بخش محلی که منظور ارتباط با مسلمانان و کشورهای مسلمان است، بخش منطقه ای که منظور ارتباط با اهل کتاب، پیروان دیگر مذاهب و سایر موحدان جهان است و بخش بین المللی که مخاطب آن همه انسان‌ها اعم از موحد و غیر موحد است که اسلام نیز روی این بخش تاکید بسیاری می کند.

 

این استاد برجسته حوزه علمیه بیان کرد: تمام تلاش و کوشش سفرای جمهوری اسلامی باید این باشد که این فرهنگ را جهانی کنند و به جهان بگویند که اسلام در همه زمینه ها از جمله حقوق بشر، حرف برای گفتن دارد.

 

آیت الله جوادی آملی تصریح کرد: در نتیجه سفرا باید بدانند که صرفا کارمند نیستند، سفیر ایران در هر کشوری که هست باید کاملا فرهنگ و جریان تفکر آن کشور به ویژه نوآوری های علمی و اندیشه ای آن کشور را درک کند و در جریان آنها قرار بگیرد، وگرنه اتلاف عمر کرده است.

 

وی اضافه کرد: رسالت سفارت خانه‌های جمهوری اسلامی باید این باشد که زمینه تبادل علم و فرهنگ بین ایران و دیگر کشورها را فراهم آورند؛ سفیر قرآن و عترت و سفیر علم و فهم باشند، در تمام همایش های علمی و فرهنگی کشوری که هستند حضور داشته باشند و راهنمای جوانان ایرانی خارج از کشور باشند که به وطن برگردند و در خدمت کشور خود باشند، این رسالت سفارت خانه های جمهوری اسلامی است.

 

این مرجع تقلید اظهار کرد: در مذاکرات خود با دیگر کشورها بدانید که دست شما پر است و یک سرو گردن از آنها بالاتر هستید، شرف، عزت، عظمت، آبرو و مردانگی مال ماست، و شما باید این عظمت کشور و مردم ایران را به جهان برسانید، جهان باید این را بفهمد که ملت ایران همواره پای امضا و تعهد خود ایستاده و نمونه آن پایبندی ایران به قطعنامه ۵۹۸ است و شما نیز با این پشتوانه با دنیا حرف بزنید، ما با وجود این سرمایه ها، هیچ نگرانی نداریم.

 

وی تاکید کرد: ما این پایبندی به امضا و تعهد را از قرآن کریم آموختیم که فرمود پای تعهد و امضای خود بایستید؛ حقیقتا این مکتب باید جهانی شود، مکتبی که از یک سو به ما می آموزد با جهان ارتباط داشته باشید اما همواره هوشیاری خود را حفظ کنید و از سوی دیگر تاکید می کند که پای متجاوز را قطع کنید و هرگز دست به سوی بیگانه دراز نکنید.

 

در ابتدای این دیدار دکتر ظریف ضمن ارائه گزارشی از سفر اخیر رئیس جمهور به کشور عراق، این دیدار را نشانه نزدیکی روابط دو کشور، اقتدار منطقه ای جمهوری اسلامی، و گسترش روابط دو کشور دانست.

 

وی تاکید کرد: در شرایط کنونی بیش از هر زمان دیگر به همدلی و هم افزایی داخلی نیازمندیم تا بتوانیم با این پشتوانه مسائل مختلف کشور را به ویژه در امور خارجه پیش ببریم و نقش مرجعیت قم در ایجاد این همدلی، هم افزایی و وحدت داخلی، نقش موثر و مهمی است.

 

دکتر ظریف با اشاره به توصیه آیت الله العظمی جوادی آملی در اینکه «پس از دست دادن با آمریکایی ها و غربی ها انگشتان دست خود را بشمارید» بیان کرد: توصیه های اندیشمندانه و دیدگاه باز جنابعالی همواره سر لوحه فعالیت های وزارت امور خارجه است.

 

رایزنی ظریف با آیت الله مکارم شیرازی در قم

در این دیدار وزیر امور خارجه گزارشی از آخرین تحولات روابط خارجی بویژه در حوزه همسایگان و منطقه ارائه کرد.

 

وزیر امور خارجه اتحاد و همدلی در کشور را لازمه عبور از مشکلات خواند و رهنمودهای علما در این زمینه را کارساز و امیدآفرین تواند.

 

سپس آیت الله مکارم شیرازی ضمن قدردانی از زحمات و خدمات وزیر امور خارجه توصیه‌هایی در خصوص روابط با کشورهای همسایه و مسائل جهان اسلام ارائه کرد.

 

او ضمن ابراز انزجار از حادثه تروریستی علیه مسلمانان در نیوزیلند از ابتکار وزارت امور خارجه در پیشنهاد برگزاری نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی قدردانی کرد و آن را ضروری خواند.

 

 

  • 18
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش