شنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۳:۱۰ - ۱۷ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۴۶۰۳
شهری و روستایی

گزارش شهردار از آنچه بر اصفهان گذشت

قدرت الله نوروزی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
شهردار اصفهان گفت: خط یک متروی اصفهان باید تا آخر سال پایان یابد و اگر تا پایان سال خط مترو به صفه نرسد تصمیم دیگری خواهیم گرفت و تمام مدیران باید مترو اصفهان را تا صفه هل بدهند.

به گزارش ایسنا، قدرت الله نوروزی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: کارمان را با رویکرد انضباط مالی و اداری آغاز کردیم و به دنبال کاهش تعهدات غیر اساسی شهرداری بودیم، بنابراین در حوزه عمران بخشنامه ای را صادر کردیم که در کاهش هزینه های بی مورد و پروژه های غیرضروری موثر بود و توانست یک بازنگری در فعالیت ها ایجاد کند.

 

وی با بیان اینکه در کنترل هزینه ها موفقیت های خوبی به دست آوردیم و سود حاصل از این اقدام بیشتر از سود حاصل از درآمدها بوده است، ادامه داد: اقدامات شهرداری باید در برگیرنده خدمت رسانی باشد و به دنبال این بودیم که هر عملی اثر بخشی خود را داشته باشد و همه فعالیت ها بر اساس انسان محوری انجام شود و این نیازمند آن است که بودجه دقیق تر و صحیح تر برنامه ریزی شود.

 

وی افزود: در حوزه شهرسازی ایجاد انضباط و جلوگیری از شهرفروشی از مهم ترین و اساسی ترین برنامه هایی بود که آن را پیگیری کردیم و در حوزه حکمرانی به دنبال شفاف سازی بودیم و برای اولین بار در کشور در این خصوص وارد عمل شدیم و مشاور خوبی نیز در این زمینه انتخاب شد.

 

شهردار اصفهان تصریح کرد: با برگزاری سلسه نشست های اصفهان فردا به دنبال توسعه مشارکت مردمی و شنیدن صحبت مردم بودیم. این جلسات به برگزاری جلسات کارشناسی می تواند کمک کند.

 

وی خاطر نشان کرد: مطالبات شهرداری اصفهان از دولت باید پیگیری می شد تا بتوان از طریق آن بدهی دستگاه های اجرایی و پروژه هایی مثل مترو و سالن اجلاس سران پرداخت شود. برای مترو دولت می تواند با انتشار اوراق مشارکت کمک کند. در خصوص سالن اجلاس نیز قرار شد ۸۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت منتشر شود.

 

طلب های شهرداری اصفهان پیگیری می شود

نوروزی با اشاره بدهی ارگان ها به شهرداری اصفهان، اظهار کرد: ۳۲ میلیارد تومان از دانشگاه اصفهان طلبکار بودیم که از این دانشگاه دریافت شد. ۲۰ میلیارد تومان نیز دولت به سازمان پسماند بدهکار است که یک میلیارد تومان آن پرداخت شده است. شش میلیارد تومان هم نهادهای اجرایی مثل آب و برق و ۵۳ میلیارد تومان هم از کمیسیون ماده صد و ۷۷ طلب داریم که در حال پیگیری هستیم.

 

وی افزود: جلسات متعددی هم برای دریافت مالیات ارزش افزوده با رییس سازمان امور مالیاتی داشتیم، زیرا این ماده سال ۱۳۸۷تصویب شده و ۱۹۰ میلیارد تومان طلب داریم که وصول نشده است.

 

شهردار اصفهان خاطر نشان کرد: در خصوص عوارض آلایندگی پالایشگاه باید از سال ۱۳۹۰ به شهرداری پرداخت می شد که بر اساس نظر محیط زیست باید سال ۱۳۹۴ این عوارض پرداخت می شده است.

 

وی در خصوص وضعیت بودجه شهرداری افزود: بودجه شهرداری اصفهان در سال ۱۳۹۵، دو هزار ۶۵۰ میلیارد تومان و در سال جاری، دو هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان بوده است که در شهریور ماه سال ۹۵، هزار و ۲۰۸ میلیارد تومان و در شهریور ماه سال جاری حدود ۹ درصد کاهش یافته، در مهرماه ۹۵، ۱۸۰ میلیارد تومان و در مهرماه ۹۶ به ۱۰۱ میلیارد تومان  رسیده که ۲۷ درصد کاهش داشته ایم، در آبان ماه سال گذشته، ۱۳۶ میلیارد بوده که آبان سال جاری به ۱۶۵ میلیارد تومان رسیده است. در آذر ماه ۹۵، بودجه  ۱۱۱ میلیارد  تومان بوده  که به ۱۳۴ میلیارد تومان در سال جاری رسیده است.

 

نوروزی تاکید کرد: هم چون سال های گذشته در سال ۹۵ و ۹۶، دو غرفه در نمایشگاه مطبوعات از سوی شهرداری اصفهان برپا شده که هزینه آن در سال ۹۵، ۷۰ میلیون تومان بوده و در سال جاری، ۲۰ میلیون تومان بوده است.

 

وی تصریح کرد: درصد تحقق درآمدها قبل از تصدی در شهرداری ۳۳ درصد و در حال حاضر ۵۳ درصد است، هم چنین عوارض ساختمانی ۲۴ درصد بوده که به ۳۸ درصد رسیده است .

 

نوروزی با اشاره به جلسات کلان شهرها برای تامین بودجه گفت: جلسات کلانشهرها می تواند برای تأمین بودجه و درآمدها موثر باشد که در شهرداری اصفهان فرصت ها و تهدیدهای لایحه بودجه مشخص شده است و مکاتباتی با نمایندگان مجلس در این خصوص انجام شد و مبنایی برای کمیسیون تلفیق در نظر گرفته شده است.

 

وی یادآور شد: در ارتباط با لایحه های مربوط به ارزش افزوده و آلایندگی با نمایندگان جلساتی را داشته که منجر به اصلاحات خوبی خواهد شد. گزارش تحلیلی نیز از بانک شهر فراهم شده و با اینکه حدود هفت درصد این بانکمتعلق به شهرداری است متاسفانه از این منبع سرشار در اصفهان هشت درصد استفاده شده در حالی که مشهد ۸۴ درصد بهره برده است.

 

وی همچنین به جلساتی که وزیر راه و شهرسازی داشت، اشاره کرد و افزود: تا کنون سه جلسه با وزیر راه و شهرسازی داشته و ۱۰ درخواست از وی داشته ایم که ۵۰ درصد آن انجام شده است به عنوان نمونه تشکیل ستاد بازآفرینی و دریافت وام برای بافت فرسوده انجام شده است.

 

وی ادامه داد: با معاون وزیر اقتصاد جلساتی داشتیم که برای فایناس مترو قول هایی را دادند و قرار شد وامی نیز فراهم شود. هم چنین چهار رام برای مترو خریداری شده که در گمرگ گیر افتاده و برای آزاد سازی آن در حال مذاکره هستیم. هم چنین با وزارت صنایع در خصوص آلایندگی جلساتی را داشتیم.

 

شهردار اصفهان با اشاره به اهمیت جایگاه خواهر خوانده های اصفهان تاکید کرد: اصفهان ۱۵ خواهرخوانده دارد، یکی از بهترین راه های تعامل برای گردشگری وزرات خارجه است که با آقای ظریف در این خصوص جلسه داشتیم و به دنبال آن هستیم که در یک برنامه ریزی بزرگ و زیبا تمام اصفهانی هایی را که در خارج از کشور هستند را به اصفهان دعوت کنیم تا به شهرداری اصفهان کمک کنند. در این خصوص امکاناتی را برای آنها فراهم و ساختمانی را برای آنها ایجاد کرده ایم.

 

وی با اشاره به موضوع مهم و حیاتی زاینده رود تصریح کرد: برای موضوع زاینده رود نیز با آقای ولایتی مشاور مقام معظم رهبری مذاکره داشته ایم، زیرا اصفهان یکی از سهم بران است، از طرفی خشکی زاینده رود شهر را تهدید می کند و اصفهان زنده به زاینده رود است.

 

وروزی افزود: روز گذشته نیز جلسه ای با رییس بنیاد مستضعفان داشتیم تا کارخانه قند به مجموعه تجاری بزرگ تبدیل شود و در ارتباط با مترو و کارخانه زمزم نیز مذاکراتی صورت گرفت.

 

وی همچنین در مورد وضعیت شرق اصفهان تاکید کرد: انرژی هسته ای در شرق اصفهان واقع شده و در این زمینه صحبت هایی را با رییس سازمان انرژی اتمی داشتیم و این اطمینان را دادند که انرژی هسته ای اصفهان به دلیل پایش مستمر، خطری برای شهروندان ندارد. توافقاتی نیز برای توسعه میدان شهدای هسته و روشن دشت انجام شده است.

 

خط یک مترو باید تا پایان سال اجرا شود

شهردار اصفهان ادامه داد: دومین برنامه شهرداری اصفهان کارآفرینی است و مهم ترین موضوع عمرانی مدیریت شهری مترو در اصفهان است. تمام تلاش ها این است که خط یک متروی اصفهان باید تا آخر سال پایان یابد و اگر تا پایان سال خط مترو به صفه نرسد تصمیم دیگری خواهیم گرفت و تمام مدیران باید مترو را تا صفه هل بدهند.

 

وی در خصوص پروژه های عمرانی مناطق مختلف شهرداری گفت: ۹۹۵ پروژه عمرانی در مناطق ۱۵ گانه شهرداری اصفهان در حال انجام است که ۲۸۷ مورد آن شروع نشده، ۱۳۸ مورد آن در حال طراحی،۱۳۲ مورد آن تملک شده، ۶۱ مورد تأمین اعتبار شده و ۸۹ مورد آن اجرا شده و ۲۸۲ مورد آن تجهیز و بهره برداری شده و شش مورد آن به پایان رسیده و ۱۴ مورد آن همپوشانی دارد. در مجموع پروژه هایی در حال اجرا در منطقه دو کمترین و منطقه ۱۰ بیشترین پیشرفت را داشته اند.

 

 

 

 

 

  • 12
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش