یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴
۱۸:۱۰ - ۲۴ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۶۵۷۳
شهری و روستایی

شهردار اصفهان:عزل و نصب مدیران به خودم مربوط است / وضعیت رسانه ای شهرداری تغییر می کند

قدرت الله نوروزی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
شهردار اصفهان گفت: تامین حقوق مردم و تضمین حقوق آیندگان، هدف توسعه پایدار است و زیرساخت های آینده را نباید برای توسعه امروز از بین ببریم.

به گزارش خبرنگار ایسنا، قدرت الله نوروزی امروز (یکشنبه) در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه با بیان اینکه توسعه پایدار اولین رویکرد ما است، اظهار کرد: تامین حقوق مردم و تضمین حقوق آیندگان، هدف توسعه پایدار است و زیرساخت های آینده را نباید برای توسعه امروز از بین ببریم.

 

وی افزود: در توسعه پایدار حقوق شهروندی باید رعایت شود. باید در اصفهان نگاه کیفی بر نگاه کمی پیشی داشته باشد. محور توسعه ما انسان است و فعالیت های عمرانی را با نگاه استفاده حداکثری پیش می بریم.

 

شهردار اصفهان با بیان اینکه باید نقش پاسداری و صیانت از میراث فرهنگی و آثار باستانی را ایفا کنیم، تصریح کرد: میراث فرهنگی برای ما مهم است. چراکه هیچ دستاوردی با تخریب میراث به دست نمی آید. باید این شهر موزه را پاسداری کنیم.

 

نوروزی اضافه کرد: قرار نیست عده ای خاص از امکانات بهره ببرند. محرومیت زدایی بخشی از برنامه های شهرداری است و باید همه از امکانات استفاده کنند.

 

نقش بانوان رو به پررنگ شدن است

وی ادامه داد: پروژه های مناطق محروم بررسی و تصمیمات لازم را در محل اتخاذ کرده ایم، زیرا مناطق محروم برای ما مهم است.

 

شهردار اصفهان با بیان اینکه حقوق شهروندی باید رعایت شود، گفت: بهره مندی از هوای پاک اولین حقوق مردم است. به همین دلیل همه چیز را بسیج کرده ایم تا مترو در همه خطوط پیش رود.

 

نوروزی اظهار کرد: در برخی پروژه ها با تحریم مردمی مواجه هستیم. یعنی تحقق توسعه با مردم امکان پذیر است. باید با حساب و کتاب حرکت کنیم.

 

وی تصریح کرد: از آنهایی که شایسته هستند چه زن و چه مرد استفاده می کنم. نقش بانوان رو به پررنگ شدن است و امید در میان بانوان افزایش یافته است. در شهرداری اصفهان ۱۰۰سال زنان را کنار گذاشتند و در مدیریت شهری استفاده نکردند.

 

شهردار اصفهان با بیان اینکه از جوانان استفاده خواهیم کرد، اضافه کرد: نمی شود تنها یک عده مدیر باشند و پس از ۳۰ سال بازنشستگی، مدیر دیگری نداشته باشیم. در کشور به گسست نیروهای جوان بازنشسته دچار شده ایم. باید برای تغییر از جوانان بهره ببریم.

 

نوروزی ادامه داد: اگر بهره وری، انضباط مالی و اداری می خواهیم. نمی توان با یک بدن فربه گام های استوار برداشت. به دنبال حذف هزینه های غیر ضروری هستیم و در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم و زخم زبان ها جلوی ما را نمی گیرد.

 

وی با بیان اینکه از همه ظرفیت های داخلی استفاده می کنیم و سرمایه انسانی برای مدیریت شهری سرمایه برتر است، گفت: در خصوص شفافیت همه باید بدانند در این زمینه محکم گام برخواهیم داشت. اینکه بودجه چه میزان است و کجاها هزینه شده است؟

 

عزل و نصب مدیران به خودم مربوط است

شهردار اصفهان با بیان اینکه توسعه بخش خصوصی راه توسعه اقتصادی است، ادامه داد: کارآفرینی باید شهر را بسازد. تعاملات داخلی و خارجی باید افزایش یابد. هم چنین برای گسترش گردشگری با معاونین و وزرا مسئول جلسه گذاشته ایم.

 

نوروزی با بیان اینکه به دنبال نمایش پروژه ها نیستیم، تصریح کرد: هرگز توقفی در پروژه ها نداشته ایم. قفل پروژه ها را شکسته ایم.  شفاف سازی کار ساده ای نیست. در این زمینه کسانی توصیه می کنند و ما به دنبال اجرای قانون هستیم.

 

وی با بیان اینکه عزل و نصب مدیران به خودم مربوط است، گفت: بنده فشارپذیر نیستم، ولی از مشاوران کمک می گیرم، ممکن است استفاده کنم ممکن است استفاده نکنم. تاکنون جابه جایی ها تحت فشار نبوده است. مداخله کسی را بر نمی تابیم.

 

شهردار اصفهان اظهار کرد: جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان مصوبه دولت را دارد. ولی این جشنواره باید با توانایی هنرمندان اصفهانی اداره شود. چراکه اصفهان هنرمند پرور است.

 

نوروزی افزود: برای کمک به گردشگری همه وزرا و سفرا را بسیج کرده ایم. از آقای ظریف کمک خواسته ایم و حتی ساختمانی برای این وزارتخانه در اصفهان در نظر گرفته ایم. چراکه منشا تحول ایران، اصفهان و گردشگری است.

 

وی ادامه داد: صلح و صفا گردشگری را افزایش می دهد، بخش خصوصی و سرمایه گذار داخلی و خارجی دو احتیاج اساسی گردشگری است. سعی داریم قراردادهای خوبی در این زمینه منعقد کنیم تا زیرساخت گردشگری ارتقا یابد. هم چنین کوچک سازی و چابک سازی به معنای اخراج نیرو نیست.

 

شهردار اصفهان خاطر نشان کرد: چهارباغ عباسی را به سبک امروز نمی خواهیم ادامه داشته باشد. در بعد غربی چهارباغ آنچه در شرق گذشت را نخواهیم داشت. طرح غربی طرحی جدید خواهد بود و بر اساس هویت چهارباغ عباسی ادامه می یابد.

 

وضعیت رسانه ای شهرداری تغییر می کند

نوروزی اضافه کرد: شهرداری اصفهان دو هزار میلیارد تومان بدهی دارد که شامل معوقات بانکی، بدهی بدهکاران و مربوط به سه سال اخیر است.  در صدد هستیم شرایطی را فراهم آوریم که موسسات مطبوعاتی بتوانند خودشان را اداره کنند و در مسیر درست اطلاع رسانی قرار گیرند. وضعیت رسانه ای شهرداری نیز تغییر خواهد کرد.

 

وی با بیان اینکه خط دو مترو شروع شده است و به دنبال تامین فاینانس برای سرعت تجهیز و ایجاد خط دو مترو هستیم. گفت: خط ۳ بررسی و مشاوره در حال انجام است و با بنیاد مستضعفان برای شروع خط سه صحبت شده است.

 

شهردار اصفهان اظهار کرد: مدیرکل یونسکو سه سال پیش در اصفهان قول داده است که محور تاریخی فرهنگی اصفهان را ثبت جهانی کند و اگر این مهم رخ دهد ۴۰۰ اثر تاریخی این شهر نیز ثبت می شود. امیدوارم معاون رییس جمهور این موضوع را به طور ویژه پیگیری کند، البته جلساتی گذاشته ایم و قول هایی داده شد.

 

نوروزی ادامه داد: در تخریب خانه تاریخی نائل شهرداری هیچ دخالتی نداشته است، چراکه ما معتقدیم حافظ میراث فرهنگی هستیم و قطعا خودزنی نمی کنیم.

 

وی گفت: به عنوان یکی از سهم بران زاینده رود به مقام معظم رهبری نامه نوشتم و با مشاور عالی ایشان صحبت کردم. زاینده رود معضل اجتماعی محسوب می شود. نامه طبق قانون به مقام معظم رهبری زده شده تا ایشان آن را به مجمع تشخیص مصلحت ارجاع دهند و موضوع حل شود.

 

شهردار اصفهان با بیان اینکه برای گشودن‌گره های شهری و شهرداری از افراد توانمند بهره می گیریم، گفت: اقتصاددانان، کارآفرینان و مدیران بخش خصوصی برای درآمدزایی طرح های خود را ارائه کنند و مطمئن باشند در اولویت قرار دارند.

 

نوروزی اظهار کرد: متاسفانه در گذشته خواهر خوانده ها تنها به رفت و امد افول کرده است. از طریق خواهر خوانده ها می توانیم بخش خصوصی را فعال کنیم. جهت خواهرخواندگی به سوی بخش خصوصی در حرکت است.

 

وی افزود: ۲۰ درصد شهر اصفهان بافت فرسوده است که ۳۰ درصد جمعیت شهر در این بافت زندگی می کنند. و باید کلا برای بافت فرسوده چاره جدی اندیشه کنیم.

 

 

 

  • 13
  • 7
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش