چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۰:۲۱ - ۲۴ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۶۵۰۲
شهری و روستایی

استاندار خوزستان:

از جیب مردم خرج می‌کنیم اما خدمات نمی‌دهیم

نهمین کارگروه سلامت و امنیت‌غذایی استان خوزستان,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
استاندار خوزستان گفت: از جیب مردم خرج می‌کنیم اما خدمات نمی‌دهیم، این واقعا محل اشکال اساسی و مانعی جدی بر روند حرکتی ما است.

به گزارش فارس، نهمین کارگروه سلامت و امنیت‌غذایی استان، صبح امروز با حضور استاندار و جمعی از مسوولین در سالن اجتماعات شهید رجایی استانداری برگزار شد.

 

شهرستان‌ها و استان را از این وضعیت خارج کنید

غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان در اشاره به بحث پسماندها در استان، اظهار کرد: بحث مدیریت پسماند یکی از چالش‌های حال حاضر استان و کشور می‌باشد و باید در این زمینه اقدامات مؤثرتر و کارآمدتری صورت بگیرد؛ علی‌رغم تذکرات مکرری که داده شده و سرمایه‌گذارانی که اعلام آمادگی کرده‌اند به علت رقابت‌های ناسالم بین مدیریت‌ها، این مسئله انجام نشده است.

 

وی افزود: هر شخصی در تلاش است که اجازه ندهد دیگری از او سبقت بگیرد و به همین علت نیز شهرداران مقداری از قدرت تصمیم‌گیری خود را از دست داده‌اند و نتیجه‌اش چیزی جز آسیب دیدن این مردم نیست.

 

شریعتی در رابطه با ناصحیح بودن تصمیم‌گیری‌ها، عنوان کرد: به علت اینکه تصمیم‌گیری‌ها درست انجام نمی‌گیرد، دفع پسماندها به روش غیربهداشتی رقم می‌خورد؛ اگر دوستان حوزه سلامت مقداری در این زمینه تمرکز کرده و در کارگروهی با مسوولیت معاونت عمرانی استانداری و با مشارکت تمام دانشگاه‌های سطح استان و همچنین درگیر کردن شهرداران، تصمیماتی گرفته و نقشه راه بدهند، در صورتیکه اقدامی انجام نشود ما برخورد خواهیم کرد.

 

وی افزود: این مطالب را به صورت منطقه‌ای در دستورکار خود قرار دهید و شهرستان‌ها و استان را از این وضعیت خارج کنید؛ زباله‌ها و پسماندهای پراکنده علاوه بر خدشه‌دار کردن چهره شهر، بهداشت و سلامت مردم را نیز به خطر می‌اندازد.

 

شریعتی در رابطه با وضعیت آب آشامیدنی، بیان کرد: از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۹۵، کل شبکه آب اصلاح شده‌ی استان، ۱۲۰۰کیلومتر است؛ یعنی به‌طور متوسط سالیانه ۵۰کیلومتر، شبکه‌های آب ما که بعضا قدمت ۴۰ساله دارد در حوزه شهری اصلاح شد.

 

وی افزود: تنها در سال‌های ۹۶ و ۹۷، بیش از ۵۸۰کیلومتر اصلاح شبکه آب را در حوزه شهری داشتیم؛ این شبکه‌ها فرسوده بودند و مشکلاتی را به بار می‌آورده از جمله آنها تاثیرات نامطلوب بر کیفیت آب و به خطر انداختن سلامت مردم بود که باعث شد این کار به‌طور جدی انجام شود؛ آبادان نیز یکی از فرسوده‌ترین شبکه‌های استان است که در دو دهه اخیر تنها ۱۲۰کیلومتر اصلاح شده بود اما در دوسال گذشته ۱۸۵کیلومتر اصلاح شد.

 

استاندار خوزستان تصریح کرد: ما نباید اجازه دهیم چراغ‌هایی که روشن شده و اقداماتی که در حال انجام است خاموش شود و این مسیری را که شروع کردیم ادامه دهیم؛ حجم قراردادهای ما در حوزه فاضلاب شاید بالغ بر هزار میلیارد تومان است؛ یک مقدار شرایط سخت شده است اما با چنگ و دندان در حال تلاش هستیم که بمانند و ادامه کار انجام شود؛ اینکه شبکه اصلاح شود اما سایر موارد انجام نشود و ما نتیجه مناسب و مطلوبی را دریافت نکنیم و آنچه خروجی آب است همچنان کیفیت مناسبی نداشته باشد معلوم می‌کند که کار مدیریتی ما اشکال دارد.

 

وی افزود: از جیب مردم خرج می‌کنیم اما خدمات نمی‌دهیم؛ این واقعا محل اشکال اساسی  و مانعی جدی بر روند حرکتی ما است؛ در آبفای روستایی اقدامات بسیار خوبی انجام شده است؛ در سال گذشته از محل صندوق توسعه، ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار در اختیار آبفای روستایی قرار دادیم که در تاریخ آبفا بی‌سابقه بوده است؛ امسال نیز حدود ۳۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه اعتبار گرفتیم؛ آبفای روستایی در سال‌های ۹۶ و ۹۷، حداقل سالیانه ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار داشته که بی‌سابقه است، پس انتظار است که وضع بهتر شود.

 

استاندار با مخاطب قرار دادن مسوول آبفای روستایی، ادامه داد: کار فیزیکی را شما انجام داده‌اید اما نتیجه به نسبت این هزینه در سطح انتظارات ما نیست؛ زحمات شما قابل تقدیر است اما طرح‌ها باید به گونه‌ای مدیریت و برنامه‌ریزی شود که آنچه محصول مسئله است به دست مشتری برسد؛ کمیته‌هایی با دانشکده‌ها تشکیل دهید و آنچه جمع‌بندی کردید در جلسه گزارش دهید که انجام شود؛ یک کار را به طور کامل انجام دهید که خدمت شما شایسته باشد.

 

شریعتی در حوزه امنیت غذایی، بیان کرد: با توجه به گرانی‌های اخیر حتما باید در این حوزه وقت بگذاریم و شورای سلامت نیز در این زمینه مقداری حساس‌تر عمل کند چرا که تهدیدی برای استان است و نگرانی‌هایی ایجاد می‌کند که اثر آن را در رشد جسمی و روانی نسل‌هایی که در سن رشد هستند بعدا خواهیم دید.

 

۱۰۰درصد جمع‌آوری زباله‌ها با ماشین‌آلات مجهز

منصور کتانباف، شهردار اهواز در رابطه با تامین اعتبارات، اظهار کرد: هنگامی که قرار است توسعه‌ای عملیاتی در شهر صورت بپذیرد؛ همچنان که هزینه‌های طراحی، پیمانکاری، مشاور و ...پرداخت می‌شود، باید به این باور برسید که دولت بنابر قانون مجاز نیست وجهی را پرداخت کند مگر برای موضوعات خاص؛ همه اقداماتی که انجام شده از منابع داخلی شهرداری است.

 

وی در رابطه با جمع‌آوری پسماند خانگی، بیان کرد: توانستیم ۱۰۰درصد جمع‌آوری را توسط ماشین‌آلات مجهز انجام دهیم؛ تمام ماشین‌های حمل زباله مجهز به جی پی اس هستند و در مانیتور به صورت مرتب کنترل می‌شوند.

 

کتانباف افزود: به جای انتقال پسماندها از ماشین‌های کوچک به تریلی‌های بزرگ روباز که در گذشته انجام می‌شد، دستگاه‌های محفظه‌دار جدیدی تعبیه کرده‌ایم که مشکلات گذشته از جمله ریختن شیرابه‌ها در معابر را به صورت کلی از بین برده است و امیدواریم در بحث تفکیک زباله از مبدا و پسماند هم گام برداریم که این کار را شروع کرده‌ایم و مهدکودک را به عنوان جامعه هدف قرار دادیم تا به سنین بالاتر آموزش‌های خانگی و چهره به چهره  در درب منازل در حال انجام است و امیدواریم در این مسیر نیز بتوانیم در یک زمان‌بندی مشخص این کار را به سرانجام برسانیم هرچند طبق قانون این پروژه تا به امروز باید تکمنیل می‌شد.

 

وی عنوان کرد: تاکید من بر این است که شهرداری در تمام زمینه‌ها نیاز به کمک دارد و انتظارات ما از دستگاه‌های حاکمیتی و دولتی است که در هزینه‌های خود، شهرداری را نیز ببینند تا ما نیز بتوانیم در زمینه سلامت شهر، همیار شما باشیم.

 

  • 19
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش