جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۲۱:۳۵ - ۲۲ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۶۴۶۸
شهری و روستایی

گفتگو با نماینده جنجالی شورای عالی استان‌ها

محمد قانبیلی؛ ماجرای چک ۶.۵ میلیاردی و هزینه ایاب و ذهاب ۱۸ میلیون تومانی

محمد قانبیلی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
محمد قانبیلی نماینده تهران در شورای عالی استان ها درباره ماجرای چک ۶.۵ میلیارد تومانی که تصویر آن را در حاشیه برگزاری این شورا به خبرنگاران نشان داده، گفت: این بحث زندگی شخص من است، اما بنده به غیر عضویت در شورای شهر که شغل محسوب نمی‌شود، کسب و کار خود را دارم. آن چک نیز مربوط به ملکی است که بنده به مبلغ ۶.۵ میلیارد تومان فروختم.

جلسه اخیر شورای عالی استان‌ها با حاشیه‌هایی روبرو بود که این مسئله واکنش‌های زیادی را در فضای مجازی برانگیخت، موضوع پرداخت حق جلسات و هزینه ایاب و ذهاب میلیونی اعضای شورای عالی استان‌ها برای افکار عمومی بسیار حساسیت زاست. این در حالی است که در حاشیه این جلسه قانبیلی عضو شورای عالی استان‌ها تصویر یک چک ۶.۵ میلیاردی را به خبرنگاران نشان داد که این موضوع بر ابهامات افرود.

حال برای شفاف سازی تمامی مسائل مالی شورای عالی استان‌ها از جمله هزینه حق حضور در جلسات، ایام و ذهاب و همچنین ماجرای آن چک ۶.۵ میلیارد تومانی که برای مردم بسیار ابهام آمیز بوده، محمد قانبیلی عضو شورای شهر پردیس و نماینده تهران در شورای عالی استان در گفتگو با فرارو به بیان نظرات خود پرداخته است.

صحبت‌های شما در خصوص حق شرکت در جلسات باعث واکنش‌های بسیاری در فضای مجازی شد، نظر خودتان درباره این واکنش‌ها چیست؟

صحبت‌های من را با توجه به شیطنت برخی از رسانه‌ها تقطیع کردند و اول و آخر آن را زدند و در فضای مجازی پخش کردند، این در حالی است که در رابطه با پرداخت حق جلسات آقای الویری اطلاعات کاملی ندارند و به طور کامل آگاه نیستند.

در این رابطه، براساس قانون، اعضای شورای عالی استان‌ها بابت حضور در جلسات خود شورای عالی و عضویت و شرکت در مجامع مختلف شرکت‌ها و همچنین کمیسیون‌های تخصصی مجلس حق الزحمه دریافت می‌کنند و این مطلبی است که هیئت دولت نیز آن را تصویب کرده است.

شما در چه مجمعی شرکت کردید که حق جلسه آن به شما پرداخت نشده است؟

بنده نماینده شورای عالی استان‌ها در هیئت نظارت کشور بر سازمان‌های مردم نهاد هستم که جلسات آن در محل وزارت کشور تشکیل می‌شود، در این شورا حق رای دارم و مصوبات آن نیز در وزارت کشور موجود است.

از طرفی نماینده دولت و رئیس شورا آقای رستم وندی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی است که نماینده ایشان آقای کمال اکبری معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی در جلسات شرکت می‌کنند، همچنین عضو دیگر شورا آقای چراغچی نماینده سازمان‌های مردم نهاد هستند، از سویی مصوبات این شورا درباره ثمن‌های قابلیت اجرایی دارد.

اما حق جلسات مربوط به این شورا از ابتدای تشکیل در سال ۹۶ تا جلسه آخر آن که یکشنبه هفته گذشته برگزار شد، یک ریال به بنده پرداخت نشده است.

پس آن ۱۸ میلیونی که به گفته آقای الویری رئیس شورای عالی استان‌ها به شما پرداخت شده، مربوط به چیست؟

نمایندگان شورای عالی استان‌ها یک حق شرکت در جلسات خود شورای عالی را دریافت می‌کنند و یک حق ایاب و ذهاب برای شرکت در جلسات شورا و همچنین مجامع و یک حق شرکت در مجامع به عنوان نماینده شورا، این ۱۸ میلیون تومان بابت حق ایاب و ذهاب و همچنین شرکت در جلسات خود شورای عالی استان‌ها است، اما ریالی بابت شرکت در مجامع نه به من بلکه به هیچ کدام از اعضای شورای عالی استان‌ها پرداخت نشده است.

شما در حاشیه جلسه شورای عالی استان‌ها اعلام کردید در سال گذشـته در بیش از ۵۷ جلسه به عنوان نماینده شورا شرکت کردید، یعنی هر هفته تقریبا یک جلسه، این جلسات مربوط به همین شورای نظارت بر سازمان‌های مردم نهاد بوده است؟

بله این شورا به طور مرتب هر هفته تشکیل جلسه می‌داد و ساعت و روز آن نیز از قبل مشخص بود و تنها در بعضی از مواقع به طور خاص جلسات شورا به صورت هفتگی برگزار نشد.

پس صحبت‌های شما در خصوص عدم دریافت حق جلسه مربوط به این شورا بود؟

بله من به صورت مرتب و هفتگی به عنوان نماینده عالی استان‌ها در جلسه شورای نظارت بر سازمان‌های مردم نهاد شرکت کردم، اما تاکنون بابت این جلسات یک ریال به بنده پرداخت نشده است.

این هزینه ایاب و ذهاب که شما به آن اشاره کردید در کنار حق شرکت در جلسات شورای عالی استان که بالغ بر ۱۸ میلیون تومان به خاطر آن به شما پرداخت شده چگونه محاسبه شده است؟

این هزینه ایاب و ذهاب بر اساس کیلومتر و شهری که نماینده از آن برای حضور در جلسات شورا و مجامع می‌آید محاسبه می‌شود و حق جلسات خود شورای نیز به صورت ساعتی ماهانه پرداخت می‌شود.

قیمت هر ساعت برای حضور در جلسات و همچنین هزینه ایاب و ذهاب برای هر کیلومتر چه میزان است؟

الان حضور ذهن ندارم و خاطرم نیست، اما نرخ‌ها برای ایاب و ذهاب متفاوت است، مثلا کسی که با هواپیما از زاهدان به تهران می‌آید با کسی که با خودرو از محلی نزدیک به تهران سفر می‌کند، نرخ ایاب و ذهاب آن‌ها با یکدیگر متفاوت محاسبه می‌شود.

از شما کلیپی پخش شد در فضای مجازی و در آن عکس چک ۶.۵ میلیاردی را نشان دادید و گفتید زندگی من با این پول‌های شورا نمی‌گذرد و به آن احتیاج ندارید، جریان این چک ۶.۵ میلیارد تومانی چیست؟

این بحث زندگی شخصی من است، اما بنده به غیر عضویت در شورای شهر که شغل محسوب نمی‌شود، کسب و کار خود را دارم. آن چک نیز مربوط به ملکی است که بنده به مبلغ ۶.۵ میلیارد تومان فروختم.

کسب و کار شما دقیقا چیست؟ شما در پاسخ به سوال خبرنگار درباره شغل خود گفتید، آشغال جمع کن هستم.

بنده در کار کشاورزی، دامپروری، ساخت و ساز و خرید وفروش ملک هستم. منظورم هم از آن که گفتم آشغال جمع کن هستم این نبود که آشغال‌های سطل زباله را جمع آوری می‌کنم، بلکه منظورم این بود که آشغال‌ها را جمع می‌کنم و هر بیننده‌ای با توجه به معلوماتش می‌تواند منظور من را بفهمد.

البته دو نکته را باید در این جا بگویم، اولا من این حرف را در عصبانیت و بعد از اصرار‌های آن خبرنگار زدم. در ثانی جامعه به همه شغل‌ها نیاز دارد و قصد من توهین به عزیزانی که زباله‌ها را در سطح شهر جمع می‌کنند، نبوده و نیست.

در آن فیلم شما اشاره کردید من به این پول ۱۰، ۱۵ و ۱۸ میلیون شورا احتیاجی ندارم، در این باره نیز آیا توضیحی دارید؟

منظور بنده این بود که زندگی من معطل این ۱۸ میلیون پول شورا نیست و با توجه به کسب و کاری که دارم زندگیم از راه دیگیری می‌گذرد و به این پول‌ها احتیاجی ندارم.

یعنی برای مسئله پول نبود که با آقای الویری رئیس شورای عالی استان‌ها در رابطه با حق حضور در جلسات و ایاب و ذهاب وارد بحث شدید؟ 

خیر، بنده برای مسائل مالی و پول عضو شورا نشده ام و بحثم اصلا مالی نیست این شیطنت‌هایی است که از سوی برخی انجام می‌شود، از سویی من برای خدمت به مردم در جلسات شورای نظارت بر سازمان‌های مردم نهاد به عنوان نماینده شورای عالی استان‌ها شرکت کردم و بابت این حضور نیز تاکنون یک ریال نگرفتم.

با توجه به این سخنان، مدیریت آقای الویری بر شورای عالی استان‌ها را چگونه ارزبابی می‌کنید؟

بسیار ضعیف، ایشان به هیچ وجه زمان کافی را برای شورای نمی‌گذارد و اصلا حضور زیادی در شورای عالی استان‌ها ندارد، بلکه بیشتر زمان خود را در شورای شهر تهران می‌گذارند.

افرادی را که آقای الویری در شورای عالی استان‌ها منصوب کرده اند، آیا تخصص لازم را در زمنیه شورایی و حضور در این شورای مهم را دارا هستند؟

این عزیزانی که آقای الویری به عنوان رئیس یا معاون و ... بخصوص در دبیرخانه شورای عالی استان‌ها منصوب کرده مدیران بسیار خوب و شایسته‌ای در حوزه تخصصی خود هستند، اما در زمینه تخصصی شورای عالی استان‌ها تخصص ندارند و به همین خاطر است وضعیت شورا به هم ریخته است.

از چه لحاظ وضعیت شورا بهم ریخته است؟

در این زمینه به طور مثال می‌توان گفت، آقای الویری مسئول دفتر یکی از مقامات را به شورا آورده که در این زمینه تخصص لازم را ندارد یا اینکه با گذشته حدود ۴ ماه از سال هنوز بودجه شورا در سالجاری تخصیص نیافته و به همین خاطر است که حق جلسات تاکنون پرداخت نشده است.

  • 17
  • 11
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش