سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
۱۵:۱۰ - ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۷۱۳۷
شهری و روستایی

اصولگرايان خود را به خواب زده‌اند

نامگذاری های خیابان ها,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

خودتان را به خواب نزنید؛ حذف نام شهدا در سال ۹۳ از سوی شورای شهر اصولگرا و به‌صورت تعمدی مطرح شد نه شهرداری و شورای شهر پنجم! اول مهر ۹۳ خبرآنلاین نوشت: «امروز پیشنهاد عجیبی در صحن علنی شورای شهر مطرح شد، طبق پیشنهاد کمیته نامگذاری که رئیس آن مجتبی شاکری است، اکثر پل‌های اتوبان امام علی(ع) که دارای نام شهدای دفاع مقدس است، عوض می‌شود و نام استان‌های کشور روی آن گذاشته می‌شود. این پیشنهاد که جزئیات آن قرائت شد، نشان داد کمیته نامگذاری پیشنهاد کرده نام برخی از پل‌ها مانند شهدای نارمک و... عوض شود و اسامی شهدا از این اماکن برداشته شود».

در آن مقطع محسن سرخو عضو اصلاحطلب شورا به شاکري اعتراض کرد و گفت: «اسامي شهدايي که براي کشور و اسلام جان خود را از دست داده‌اند، براي ما ارزش بسيار زيادي دارد». شايد بغض آن روز است که امروز شهرداري تهران را مورد هدف قرار داده است. خودشان را نيروهاي ارزشي و انقلابي مي‌نامند اما هر روز يک بهانه براي هجمه به شهرداري تهران پيدا مي‌کنند و غافل هستند که برخي موضوعات کاستن از جايگاه شخصيت‌ها و جايگاه‌هايي است که براي مردم ايران نماد ارزشي و افتخار محسوب مي‌شوند مانند اين‌که اخيرا مدعي شده‌اند شهرداري تهران درصدد حذف نام شهيد از کوچه‌ها و معابر است.

بدون شک بخشي از دلواپساني که چنين ادعايي را مطرح مي‌کنند همان‌هايي‌ هستند که کذب‌گويي آنها بارها فاش شده است به عنوان نمونه همين چند وقت پيش بود که پيروز حناچي در قامت شهردار تهران به اتريش و آلمان سفر کرد و اين سفر خشم گروهک تروريستي منافقين را برانگيخت به‌طوري که با تجمع و راه‌اندازي هشتگ اعتراض خود رابه حضور حناچي در آلمان نشان دادند! اين در حالي است که برخي جريان‌ها پيش از آن تلاش داشتند حناچي را به دليل خواندن يک آيه از قرآن کريم متهم کنند. حالا همين افراد با دلواپسان ديگر پروژه برنامه شهرداري تهران براي حذف نام شهيد از تابلوي معابر و کوچه‌ها را کليد زده است.

ماجرا چه بود؟

چند روز قبل بود که برخي سايت‌ها چنين نوشتند: «تعدادي عکس از معابر تهران که عمدتا براي شهرداري منطقه يک است، در فضاي مجازي منتشر شده که در اين تصاوير کلمه «شهيد» از برخي تابلوهاي کوچه‌ها و معابر حذف شده است» شهرداري تهران اين ادعا را رد نکرد چرا که نياز به بررسي داشت. غلامحسين محمدي رئيس مرکز ارتباطات گفته بود: «گاهي اين اخبار با اهداف سياسي مطرح مي‌شود تا شهرداري تهران را متهم کنند؛ در برخي موارد با اهداف خاص و سياسي از برخي معابر عکس و فيلم گرفته شده است که اميدوارم واقعا اين اهداف خيرخواهانه باشد چون اگر به ما اطلاع مي‌دادند قطعا پيگيري مي‌کرديم و نيازي به اين فضاسازي‌ها نبود؛ با اينکه اساسا نصب اين تابلوها در سال‌هاي قبل و پيش از دوره فعلي شهرداري انجام شده است.»

همانطور که وعده داده شده بود. حتي اين موضوع توسط بنياد شهيد و امور ايثارگران مورد بررسي قرار گرفت که معاون فرهنگي و آموزشي اين نهاد تاکيد کرد: «حذف نام شهدا از بعضي معابر شهري هدايت شده و هدفمند نيست». ۲۵ مرداد بود که شهردار تهران گفت: افتخارمان اين است که کوچه‌هاي شهر به نام شهدا مزين شوند، شهدايي که در اين محلات زندگي مي‌کردند و عطر و يادشان هنوز وجود دارد و خانواده‌هايشان هنوز در اين مناطق زندگي مي‌کنند؛ برخي افرادي که موضوع حذف نام شهدا را مطرح مي‌کنند دنبال مقاصد ديگري هستند.

حناچي با تاکيد بر اين‌که شهدا افتخار ما هستند، گفت: همه ايراني‌ها در زمان جنگ و بعد از آن هر کاري که مي‌توانستند انجام دادند. شهردار تهران با اشاره به روايتي از پيامبر اسلام(ص) اظهار کرد: فردي نزد پيامبر آمد و اقرار به گناه کرد و پيامبر عباي خود را کشيد و نشنيده گرفت. ما بايد در اين زمينه به رهبر ديني‌مان تاسي کنيم.

نظر شوراي شهر چيست؟

ديروز هم اين بحث در شوراي شهر تهران مطرح شد. محسن هاشمي رئيس شوراي شهر در پاسخ به سؤالي درباره حذف نام شهدا از تابلوي خيابان‌ها گفت: «شهرداري تهران در اين باره اطلاعيه جامعي ارائه داده است که اگر شما آن اطلاعيه را بخوانيد نظر من هم همان است و هر کسي اضافه به اين موضوع بپردازد با شهدا دشمني کرده است.» نايب رئيس شوراي شهر هم گفت: شهدا باعث استقلال و حفظ تماميت ارضي کشور شدند گفت: متاسفانه شاهد هستيم برخي جريانات پنهان و آشکار سياسي در آستانه هفته دفاع مقدس به جاي استفاده از اين مفاهيم براي ايجاد وحدت و همدلي، سعي مي‌کنند با استفاده سياسي و ابزاري از نام شهدا و دو قطبي کردن فضاي سياسي جامعه، فضا را ملتهب کند. به گفته سيدابراهيم اميني، کميته ويژه‌اي در کميسيون حقوق و نظارت شوراي شهر تشکيل شده و مفتخر هستيم که دو تن از اعضاي شورا که فرزند شهيد هستند نيز در اين کميته حضور دارند.

اميني گفت: ما از همه دلسوزان درخواست مي‌کنيم که نقطه نظرات و ديدگاه‌هاي خود را به دور از فضاسازي‌ها ارائه دهند و ما با بررسي ابعاد پنهان و آشکار اين اتفاق غفلت، قصور، تقصير و يا فضاسازي را اصلاح مي‌کنيم. اما دقت داشته باشيد که افتخار همه اعضاي شوراي شهر همگامي و همراهي با ايثارگران است و مي‌خواهيم بدون شائبه سياسي نقطه نظرات را احصا کنيم. از سوي ديگر سردار کارگر رئيس ستاد مرکزي مراسم بزرگداشت هفته دفاع‌مقدس ديروز گفت: حذف نام شهدا از کوچه‌ها کاري سهوي بوده است و کسي در جمهوري اسلامي ايران درباره نام شهدا نمي‌تواند عمدا چنين کاري انجام دهد.

 مطهره شفیعی

armanmeli.ir
  • 11
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
بیژن بنفشه خواه بیوگرافی بیژن بنفشه خواه بازیگر خوش سابقه سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱ فروردین ۱۳۵۲

محل تولد: دروازه شمیران، تهران، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۳

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد

ادامه
یان کوم بیوگرافی یان کوم؛ بنیانگذار برنامه واتس اپ

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۷۶

محل تولد: اوکراین، کی یوف

ملیت: آمریکایی

حرفه: تاجر، برنامه نویس، کارآفرین

دلیل شهرت: راه اندازی واتساپ

ثروت: ۱۵/۱ میلیارد دلار

ادامه
جلال الدین مارشاریپوف بیوگرافی جلال الدین مارشاریپوف بازیکن قوی ازبکی

تاریخ تولد: ۱ سپتامر ۱۹۹۳

محل تولد: گرگانج، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: استقلال تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
بیوگرافی و اشعار عثمان بختیاری زندگینامه عثمان بختیاری شاعر سده پنجم و ششم

تاریخ تولد: بین سال های ۴۵۷ تا ۴۶۹ هجری قمری

ملیت: ایرانی

زمینه فعالیت: شاعر و حماسه سرا

آثار: شهریار نامه - هنرنامه یمینی

وفات: بین سال‌ های ۵۱۲ تا ۵۴۸

ادامه
ابو حتوف بن حارث انصاری زندگینامه ابوحتوف بن حارث انصاری از دشمنی با امام علی تا شهادت در کربلا

محل زندگی: کوفه

دوران زندگی: همزمان با دوران زندگی امام حسین (ع)

از یاران: امام حسین (ع)

شهادت: روز دهم محرم

ابو حتوف بن حارث انصاری در سپاه عمر سعدزندگینامه ابو حتوف بن حارث انصاری

ادامه
محمد نادری بیوگرافی محمد نادری بازیگر سینما و تلویزیون

تاریخ تولد: ۱۰ تیر ۱۳۵۷

محل تولد: اردبیل

حرفه: بازیگر، فیلمنامه نویس، صدا پیشه، مجری

تحصیلات: کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس

آغاز فعالیت: ۱۳۸۸ تاکنون

ادامه
محمد بن راشد آل مکتوم بیوگرافی محمد بن راشد آل مكتوم حاکم موفق دبی

تاریخ تولد: ۱۵ ژوئیه ۱۹۴۵

محل تولد: دبی

ملیت: امارات متحده عربی

لقب: والاحضرت شیخ محمد

حرفه: حاکم دبی

ادامه
ویژه سرپوش