دوشنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۲
۰۹:۲۶ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۱۰۶۸۱
محیط زیست و گردشگری

رئیس جامعه تورگردانان: در حال حاضر هیچ رزروی برای سفر گردشگران اروپایی به ایران در فصل بهار نداریم

ابراهیم پورفرج رئیس جامعه تورگردانان ایران, معرفی محصولات جدید به گردشگران خارجی
به گفته ابراهیم پورفرج رئیس جامعه تورگردانان ایران، درصدد معرفی محصولات جدید به گردشگران خارجی هستیم تا بتوانیم با معرفی محصولاتی جدید در حوزه‌های رالی تعدادی از گردشگران را جذب کنیم.

ایلنا: به گفته رئیس جامعه تورگردانان ایران، درصدد معرفی محصولات جدید به گردشگران خارجی هستیم تا بتوانیم با معرفی محصولاتی جدید در حوزه‌های رالی تعدادی از گردشگران را جذب کنیم.

ابراهیم پورفرج (رئیس جامعه تورگردانان ایران) با اشاره به اینکه در حال حاضر بیشتر آژانس‌دارانی که در حوزه تورهای ورودی فعالند، بیکار هستند گفت: پس از اتفاقات اخیر که سبب شد بسیاری از تورهای ورودی رزروهای خود را کنسل کنند، در حال حاضر هیچ رزروی برای تور نداریم اینگونه به نظر می‌رسد که گردشگران بین‌المللی برنامه‌ای برای آمدن به ایران ندارند.

پورفرج با تاکید بر اینکه فعلاً گردشگر و تور از اروپا به ایران نداریم، گفت: گردشگران اروپایی بسیار اندک هستند و حتی همان تعداد هم بیشتر با هدف انجام کارهای اداری و تجاری به ایران سفر می‌کنند. شاید بتوان گفت برای فصل بعدی ممکن است تعدادی از گردشگران اروپایی برای سفر به ایران علاقه پیدا کنند اما هنوز رزروی برای سفر به ایران در فصل بهار انجام نشده است.

او در پاسخ به این سوال که این روزها بیشترین تاثیر برای لغو تورهای ورودی و عدم تمایل گردشگران بین‌المللی برای سفر به ایران، ایران‌هراسی و تبلیغات منفی است که علیه کشورمان در عرصه بین الملل به راه افتاده است و اینکه آیا دولت برای مبارزه با ایران‌هراسی برنامه‌ای دارد، گفت: تا این لحظه فعالیت خاصی برای مبارزه با ایران‌هراسی را شاهد نیستیم. شاید نتوان کار چندانی در این حوزه کرد. معمولاً شرایطی از این دست تاثیرات طولانی مدت دارند و نیاز است که دوباره اعتماد گردشگران بین‌المللی را جلب کنیم.

پورفرج در خصوص تاثیر سیاست جدید اتحادیه اروپا درباره ایران و اینکه خواستار قرار گرفتن سپاه پاسداران در لیست تروریستی اتحادیه اروپا شده، در تصمیم گردشگران برای سفر به ایران گفت: بازخورد چنین اخباری در عرصه گردشگری همان می‌شود که رزروی برای فصل آینده نداریم. تورگردانان تلاش می‌کنند اما کافی نیست.

رئیس جامعه تورگردانان ایران در پاسخ به این سوال که در شرایط فعلی سفرها می‌تواند بیشتر از ناحیه‌ی کشورهای همسایه صورت بگیرد، گفت: تعداد اندکی از گردشگران کشورهای همسایه در حوزه گردشگری مذهبی به ایران سفر می‌کنند و اغلب آنها هم از کشور عراق هستند و قطعا درآمدی که از این راه به گردشگری تزریق می‌شود به اندازه درآمدی که از ناحیه‌ی گردشگرانی دیگر کشورها به کشور وارد می‌شود، نیست.

او همچنین در پاسخ به این سوال آیا حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی گردشگری تاثیری در این حوزه دارد، گفت: ایران حتما باید در تمام نمایشگاه بین‌المللی گردشگری حضور داشته باشد درغیر این صورت جذب مشتریان‌ را به زمان طولانی‌تری موکول می‌کنیم‌. عدم حضور در نمایشگاه‌هایی که بیش از دو یا سه دهه است در آن‌ها شرکت می‌کنیم، پیام خوبی برای عرصه بین‌المللی نخواهد داشت حتی می‌تواند خط بطلانی بر حضور ایران در گردشگری بین‌المللی تلقی شود و عملا از صحنه گردشگری بین‌المللی حذف شویم. البته مشکلی که در حال حاضر با آن روبرو هستیم، اینکه برخی شرکت‌های تورآور بیش از چهار سال است به نوعی تعطیل هستند و به لحاظ مالی و نیروی متخصص ضعیف شده‌اند. یعنی از سال ۹۸ تاکنون با شیوع کرونا و اتفاقات دیگر در کشور آنها نتوانستند درآمدی کسب کنند همین امر آن‌ها را ضعیف کرده و دیگر توانایی شرکت و حضور در نمایشگاه‌های خارجی را ندارند.

پورفرج تصریح کرد: وقتی در گذشته فراخوان برای شرکت در نمایشگاه گردشگری می‌دادیم ۵۰ آژانس درخواست خود را برای شرکت ارسال می‌کردند که در انتها ۴۵ شرکت را با خود مثلا به نمایشگاه آلمان می‌بردیم اما اکنون با وجود اطلاعیه‌های متعدد برای شرکت در نمایشگاه آلمان، تنها ۳ شرکت ثبت‌نام کرده‌اند. عدم حضور ایران در نمایشگاه بین‌المللی سبب فراموش شدن آن در عرصه گردشگری شده و شایعاتی را نیز به دنبال دارد. 

او درخصوص آخرین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری که در آن حضور داشته‌ایم، گفت: هرچند در فیتور اسپانیا غرفه نسبتا خوبی داشتیم اما استقبال از این غرفه نبود. با این وجود معتقد هستیم بودن بهتر از نبودن است تا بتوانیم وجود خود را در عرصه گردشگری بین‌المللی حفظ کنیم و از اذهان پاک نشویم. در آلمان بیش از هزار و صد و پنجاه متر غرفه داریم اگر در آن شرکت نداشته باشیم جای خالی‌مان به چشم خواهد آمد. از همین رو باید غرفه خود را در نمایشگاه‌های بین‌المللی حفظ کنیم تا از عرصه گردشگری حذف نشویم.

او خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی تمام کشورهای همسایه از ترکیه گرفته تا عمان و دبی و آذربایجان رقبای ما در عرصه گردشگری هستند و گردشگران ما را جذب می‌کنند در واقع ایران تبدیل به نقطه‌ای در خاورمیانه شده که با وجود آن که بعد از کرونا عطش برای سفر زیاد شد، مورد استقبال گردشگران جهانی قرار نمی‌گیرد و به آن سفر نمی‌کنند. از این‌رو درصدد معرفی محصولات جدید به گردشگران هستیم تا بتوانیم با معرفی محصولاتی جدید در حوزه‌های رالی تعدادی از گردشگران را جذب کنیم.

  • 16
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
سارا خادم الشریعه,بیوگرافی سارا خادم الشریعه بیوگرافی سارا سادات خادم الشریعه استاد بزرگ شطرنج

تاریخ تولد: ۲۰ اسفند ۱۳۷۵

محل تولد: تهران

حرفه: شطرنج باز

عناوین: استاد بین‌المللی (۲۰۱۵)، استادبزرگ زنان (۲۰۱۳)، استاد بین‌المللی زنان (۲۰۱۱)، استاد فیده زنان

(۲۰۰۸)

وضعیت تاهل: متاهل 

ادامه
رسول خادم,بیوگرافی رسول خادم,تصاویر رسول خادم رسول خادم ورزشکار و سیاستمدار مردمی

تاریخ تولد: ۲۷ اسفند ۱۳۵۰

محل تولد: مشهد، ایران

حرفه: کشتی گیر، مدیر ورزشی و سیاستمدار

سبک ورزشی: کشتی آزاد

تحصیلات: دکتری جامعه شناسی

ادامه
ژیلا شاهی,بیوگرافی ژیلا شاهی,عکس های ژیلا شاهی بیوگرافی ژیلا شاهی، بازیگر توانمند سینمای ایران (+ تصاویر)

تاریخ تولد: ۲۲ اسفند ۱۳۶۴

محل تولد: اردبیل، ایران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۹ تا کنون

آثار برنده جایزه: قصر شیرین، موقعیت مهدی

ادامه
هجویری,زندگینامه هجویری,بیوگرافی هجویری درباره زندگی هجویری دانشمند بزرگ سده پنجم

لقب: داتا گنج بخش

دوره زندگی: سده پنجم هجری

محل تولد: غزنین

نام اثر: کشف المحجوب

درگذشت: ۴۸۱ و ۵۰۰ هجری قمری

محل دفن: میان دروازه بهاتی لاهور

ادامه
گری وینر,بیوگرافی گری وینر,عکس های گری وینر گری وینرچاک کارآفرین و نویسنده موفق آمریکایی

تاریخ تولد: ۱۴ نوامبر ۱۹۷۵

محل تولد: اتحاد جماهیر شوروی

ملیت: آمریکایی- بلاروسی

حرفه: کارآفرینی، رسانه‌های دیجیتال و بازاریابی

شناخته شده برای: کارآفرینی و نویسندگی

دارایی: ۱۶۰ میلیون دلار

ادامه
میترا رفیع,بیوگرافی میترا رفیع,زندگینامه میترا رفیع بیوگرافی میترا رفیع، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایران (+ تصاویر)

تولد:۱۲ آذر ۱۳۷۳

زادگاه:تهران

پیشه:بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون

تحصیلات:فوق لیسانس بازیگری

ملیت:ایرانی

ادامه
محمود صادقی,بیوگرافی محمود صادقی,عکس های محمود صادقی بیوگرافی محمود صادقی نماینده مجلس شورای اسلامی

تاریخ تولد: ۲ فروردین ۱۳۴۱

محل تولد: الیگودرز، ایران

حرفه: سیاستمدار ایرانی

تحصیلات: دکترای حقوق خصوصی

حزب سیاسی: روحانیون مبارز

ادامه
زانکو,بیوگرافی زانکو,عکس های زانکو زانکو خواننده محبوب و جوان ایرانی

حرفه: خواننده

سبک فعالیت: پاپ

سال شروع: ۱۳۹۸

ساز تخصصی: گیتار

زانکو,بیوگرافی زانکو,تصاویر زانکوبیوگرافی زانکو

ادامه
میرفندرسکی,ابوالقاسم میرحسینی فندرسکی,زندگینامه میرفندرسکی ابوالقاسم میرحسینی فندرسکی عارف و دانشمند دوران صفوی

تاریخ تولد: ۹۴۲ خورشیدی

محل تولد: فندرسک، گرگان، ایران

دلیل شهرت: دانشمند و حکیم

دوران زندگی: صفویه

وفات: ۱۰۱۹

محل دفن: تخت فولاد اصفهان

ادامه
ویژه سرپوش