جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۱۲ - ۲۱ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۵۱۵۶
محیط زیست و گردشگری

تا سال ۲۰۳۰ چین به پربازدیدترین کشور جهان می‌شود

چین,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,محیط زیست

 «تا سال ۲۰۳۰، چین به پربازدیدترین کشور جهان تبدیل خواهد شد»؛ گزارش جدید «گاردین» ضمن بیان این ادعا، معتقد است که حدود یک دهه دیگر، چین بالاتر از مقاصد پربازدید کنونی جهان یعنی فرانسه، اسپانیا و ایالات متحده بیشترین جذب سالانه گردشگر را میان کشورهای جهان خواهد داشت.

 

تاکنون در دنیا، نام چین در صنعت گردشگری به اعتبار گردشگران پرتعداد این کشور شنیده شده است؛ کشوری که تنها در سال ۲۰۱۷ تعداد ۱۴۵ میلیون شهروند آن به سایر کشورهای جهان سفر کردند و ۱۱ درصد از کل گردشگران جهان را در این سال تشکیل دادند. از همین رهگذر، کشورهایی که در حوزه گردشگری پیشرو و فعال محسوب می‌شوند، توجه ویژه‌ای به بازار چین دارند و با بازاریابی‌های گسترده در این کشور، درصدد جذب گردشگران ولخرج چینی هستند که با سفرهای خارجی خود بیش از ۵/ ۲۲ میلیارددلار برای جوامع میزبان و کشورهای مقصد خود عواید اقتصادی رقم می‌زنند.

 

اما در مقابل و طبق آخرین آمار «سازمان جهانی گردشگری»، این کشور در سال ۲۰۱۷ پذیرای حدود ۶۰ میلیون و ۷۴۰ هزار گردشگر خارجی در خاک خود بوده است؛ رقمی که فاصله‌ای چند میلیونی با آمار توریستی‌ترین کشورهای جهان دارد. اما «گاردین» در گزارش اخیر خود چنین ادعا می‌کند که تا سال ۲۰۳۰۰ معادلات کنونی به‌هم خواهد خورد و چین تبدیل به مقصد نخست گردشگری در جهان می‌شود.

 

 

بنا به یافته‌های پژوهش جدیدی که موسسه «یورواستار اینترنشنال» انجام داده، تا سال ۲۰۳۰ چین با عبور از فرانسه به محبوب‌ترین  مقصد سفر جهان میان گردشگران تبدیل خواهد شد و همزمان عنوان گردشگرفرست‌ترین و گردشگرپذیرترین کشور جهان را تصاحب خواهد کرد. به گزارش «گاردین» این پژوهش افزوده است که تا این سال، تعداد گردشگران خروجی چین از تعداد ۲۶۰ میلیون نفر عبور می‌کند و چینی‌ها با اختلافی بسیار نسبت به گردشگران آمریکایی و آلمانی، پرتعدادترین گردشگران جهان خواهند بود.

 

در حال حاضر فرانسه، اسپانیا و آمریکا به‌ترتیب با پذیرش ۹/ ۸۶ میلیون، ۸/ ۸۱ میلیون و ۹/ ۷۶ میلیون گردشگر خارجی در سال ۲۰۱۷  رتبه‌های برتر توریستی‌ترین کشورهای جهان را به خود اختصاص داده‌اند و چین در حالی در رده چهارم این فهرست قرار گرفته که در این سال میزبان اندکی کمتر از ۶۱ میلیون گردشگر خارجی در خاک خود بود. با این حال «گاردین» به نقل از مدیر موسسه «یورواستار اینترنشنال» تصریح می‌کند که حتی هم‌اکنون نیز صنعت گردشگری یکی از ستون‌های اقتصاد چین محسوب می‌شود و  این اهمیت مقامات این کشور را به ‌صرافت توسعه سریع این حوزه در چین انداخته است.

 

پیش‌بینی می‌شود چین به رتبه نخست توریستی‌ترین کشورهای جهان تا سال ۲۰۳۰ خواهد رسید و بزرگ‌ترین بازار گردشگران را در اختیار خواهد داشت که بیشترین سفرها از آسیا و خصوصا کشورهای منطقه همچون هنگ‌کنگ و تایوان به این کشور صورت خواهد  گرفت. «گاردین» در این گزارش همچنین تحلیل می‌کند که یکی از دلایل عمده افزایش بازدید‌کنندگان چین در سال‌های آینده و خصوصا افزایش سفر اتباع کشورهای همسایه چین به این کشور، رشد اقتصادی و افزایش سرانه درآمد مردمان کشورهای آسیایی و  همجوار چین است؛

 

خصوصا که چین سیاست‌هایی در پیش گرفته تا دسترسی شهروندان کشورهای همسایه به چین و فرآیند صدور ویزای این کشور برای آنان تسهیل شود. این گزارش دلیل توجه ویژه چین به کشورهای آسیایی را در واقعیت نهفته در این آمار می‌داند که هم‌اکنون ۸۰ درصد گردشگران خارجی که از کشورهای آسیایی بازدید می‌کنند، خود از یک کشور آسیایی دیگر آمده‌اند و پیش‌بینی می‌شود تعداد سفرهای خارجی آسیایی‌ها تا سال ۲۰۳۰ که مشتریان اصلی سفر به چین نیز محسوب می‌شوند، بیش از ۱۰ درصد افزایش خواهد یافت.

 

اهمیت سفرهای داخلی

طبق گزارش «گاردین»، سفرهای اتباع چینی به مناطق توریستی این کشور و حوزه گردشگری داخلی نقش مهمی در توسعه صنعت گردشگری چین تا سال ۲۰۳۰ ایفا خواهد کرد. تخمین زده می‌شود که شهروندان این کشور تا پایان سال ۲۰۱۸ و در مجموع، حدود ۷/ ۴ میلیارد سفر به مقاصد داخلی در این کشور داشته باشند و پیش‌بینی می‌شود تعداد سفرهای داخلی در چین با ثبت رشدی ۵/ ۴۲ درصدی، به رقم خیره‌کننده ۷/ ۶ میلیارد سفر تا سال ۲۰۳۰ برسد.

 

این رسانه بریتانیایی در گزارش خود یادآور می‌شود با توجه به  اینکه حوزه توریسم در چین به چنین جایگاه در خور توجهی دست یافته و گردش مالی آن در این کشور رقم هنگفتی است، سیاست‌های متنوع و منسجمی برای توسعه این صنعت در داخل مرزهای این کشور در حال اجراست که بسیاری از آنها جهت تحقق اهداف توسعه پایدار و توزیع درآمدزایی در سطح کشور، بر تقویت گردشگری در مناطق روستایی متمرکز است. برنامه‌ای تحت عنوان «همه برای یکی» یکی از همین ماموریت‌هاست که مدیریت گردشگری این کشور در سال ۲۰۱۷۷ با هدف حفاظت از تنوع فرهنگی این کشور و مراقبت از محیط زیست و رسیدن به توسعه پایدار در مناطق روستایی این کشور اجرایی کرد.

 

چالش ویزایی

«گاردین» در بخش دیگری از گزارش خود تصریح می‌کند که اما هم‌اکنون در مسیر توسعه و شکوفایی گردشگری چین موانعی وجود دارد. یکی از جدی‌ترین آنها مشکلاتی است که در فرآیند اخذ ویزای این کشور برای شهروندان اروپایی و آمریکایی وجود دارد. این رسانه بریتانیایی با اشاره به نقش گردشگران این مناطق به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بازارهای گردشگری جهان که عواید اقتصادی قابل‌توجهی برای جوامع میزبان خود رقم می‌زنند، می‌افزاید که هم‌اکنون برای یک

 

شهروند بریتانیایی شرایط و هزینه دریافت ویزا برای کشورهای رقیب چین در حوزه گردشگری ساده‌تر و ارزان‌تر است و بسیاری از بریتانیایی‌ها هزینه ۱۵۱ پوندی دریافت ویزای یک‌بار ورود توریستی چین را بالا می‌دانند. از همین رو، «گاردین» باور دارد که خصوصا به‌دنبال برگزیت که از ارزش پوند انگلیس کاسته شد، بیش از آن‌که گردشگران از سفر به چین استقبال کنند، این گردشگران چینی هستند که بر تعداد سفرهای خود به انگلستان و سایر کشورهای اروپایی خواهند افزود.

 

donya-e-eqtesad.com
  • 14
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش