سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۳۰ - ۰۱ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۰۰۹۴
زنان، جوانان و خانواده

معصومه ابتکار خبر داد;

تدوین منشور حقوق شهروندی زنان

معصومه ابتکار,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,خانواده و جوانان
معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده دیروز در نخستین نشست خبری خود در آستانه هفته دولت، ارتقا و افزایش کارآیی و توان‌افزایی زنان در اشتغال، برای پیشبرد وضعیت زنان را یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها دانست و گفت: متأسفانه ساختار لازم برای پاسخگویی به این مشکلات وجود ندارد که باید با تقویت این ساختار بتوانیم خدمات مرتبط با زنان و خانواده را ارتقا دهیم.

به گزارش ایران، وی افزود: «دیده‌بانی وضعیت حقوق زنان» از اهمیت زیادی برخوردار است که اگر بخواهیم در شاخص‌های مختلف آموزش، سلامت، اقتصاد و... پیشرفتی به‌دست آوریم باید شاخص‌هایی را مشخص ومعرفی کنیم تا شاخص‌‌های مورد توجه همگام با سیاست‌های کلی رهبر معظم انقلاب و برنامه ششم توسعه در حوزه زنان و خانواده باشد.

 

به گفته وی، در حال حاضر، شاخــص‌هایی چــون تــــاب‌آوری وشکـــوفایی خـــانواده از جمـــــله شاخـص‌هایی هستند که در دوره مولاوردی پیگیری شده و این که برنامه‌ها در انطباق با خط مشی دولت دوازدهم ادامه خواهد داشت.

 

ابتکار تصریح کرد: از وزیران و معاونین رئیس جمهوری درخواست کردیم تا تعداد مدیران زن حاضر در دستگاه‌های خود را اعلام کنند، چرا که تحقق حضور ۳۰ درصدی زنان شایسته در عرصه‌های مدیریتی کشور تا پایان برنامه ششم توسعه یکی از برنامه‌های جدی رئیس جمهوری است که دستگاه‌ها در این زمینه مکلف شده‌اند.

 

وی با اشاره به اینکه تقویت نهاد خانواده یکی از ساختارهایی است که باید به‌صورت جدی پیش برد بیان داشت: توسعه سرمایه اجتماعی و مشارکت زنان و دختران یک جریان‌سازی اجتماعی را می‌طلبد که امیدواریم با همکاری آموزش و پرورش بتوانیم کارهای خوبی انجام دهیم.

 

وی همچنین از تدوین «منشور حقوق شهروندی زنان» با همکاری مولاوردی خبر داد و گفت: حتماً منشور حقوق شهروندی ویژه زنان را با همکاری مولاوردی تدوین خواهیم کرد تا در مباحث حقوقی و توان‌افزایی آموزش‌های لازم داده شود.این در حالی است که استقرار در اصلاح نظام حقوقی و قضایی نیز برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهــوری در خـــــــصوص لایحه «تأمین امنیت زنان در برابر خشونت» نیز اظهار کرد: این لایحه را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.

 

وی همچنین، توجه به کودکان دختر را مهم دانست و بیان داشت: با توجه به شرایط خاص جامعه، آسیب‌های اجتماعی و... سلامت، تعادل روانی و روحی کودکان دختر و پیگیری مسائلی همچون ورزش آنها مسائل بسیار مهمی است که به آن توجه ویژه خواهیم داشت.

 

ابتکار استفاده از IT را از برنامه‌های مهمی ذکر کرد که در دستور کار خود قرار داده تا بتوان با توان‌افزایی در این حوزه در جوامع شهری و روستایی عملکرد مؤثرتری داشته باشیم.

 

وی در خـــــصــــوص ارتقـــــای توانایی‌های زنان آسیب دیده نیز گفت: افزایش توانایی‌های زنان آسیب دیده مسأله‌ای است که مولاوردی نیز آن را پیگیری می‌کرد و همچنان در دستور کار این معاونت قرار دارد.

 

وی اظهار امیدواری کرد که درانتخابات آتی مجلس شورای اسلامی بتوانیم حضور ۳۰ درصدی زنان را در مجلس شورای اسلامی آینده محقق کنیم و به طور کلی مشارکت سیاسی زنان را افزایش دهیم.

 

وی در ادامه به همــــکاری‌های بین‌المللی در حوزه زنان اشاره کرد وخاطرنشان ساخت: همکاری‌های بین‌المللی برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد چون معتقدم با بسیاری از کشورهای منطقه و دنیا می‌توانیم همکاری‌های بسیار خوبی در حوزه زنان و خانواده داشته باشیم و از این طریق به انتقال و تبادل تجربیات بپردازیم.

 

وی در پاسخ به اینکه چگونه با هجمه‌ها مقابله خواهد کرد گفت: رویکرد ما یک رویکرد «ملی» خواهد بود، صدای همه گروه‌ها و طیف‌های سیاسی را می‌شنوم و تمامی اقوام و قومیت‌ها را سهیم می‌دانم.

 

معاون رئیس جمهـــــــوری در خصوص تعادل جنسیتی گفت: در این دوره معاونت زنان امور خانواده رئیس جمهوری از آقایان نیز حتماً استفاده خواهیم کرد و به تعادل جنسیتی در مدیریت‌ها اهمیت خواهیم داد.

 

وی در ادامه به زنان سرپرست خانوار نیز اشاره کرد و گفت: با سازمان بهزیستی کشور در این زمینه همکاری خوبی خواهیم داشت چراکه مسأله زنان سرپرست خانوار آسیب‌های اجتماعی زنان و همچنین اعتیاد زنان که متأسفانه افزایش یافته و... همه مانند یک زنجیره به یکدیگر متصل هستند و چنانچه نتوانیم ریشه و علل این مسائل و آسیب‌ها را بررسی کنیم حل آنها بسیار سخت‌تر خواهد بود.

 

وی در خصوص حضور زنان در ورزشگاه‌ها نیز گفت: برای حل این مسأله تلاش خود را خواهم کرد. این در حالی است که فکر می‌کنم با حداکثر تعامل و حداقل تقابل بتوانیم این مسأله را حل کنیم.

 

به گفته وی، امروز حضور زنان ورزشکار ایرانی در سه رشته با لباس‌های اسلامی قطعی شده، همچنان که فدراسیون بسکتبال نیز با لباس اسلامی ورزشکاران زن ایرانی موافقت کرده است که اینها دستاوردهای بسیار خوبی است.

 

وی در خصـــــــوص تاب‌آوری اجتماعی گفت: این طرح به منظور آموزش تسهیل گرانی که وارد محلات شده و با کمک افراد مسائل و مشکلات آنها را شناسایی و با کمک مردم راه حل‌هایی را ارائه می‌دهند، اجرایی شده است و قراراست تا پایان شهریورماه امسال نقشه راه «تاب‌آوری اجتماعی» را تدوین کنیم.

 

ابتکار در خصـــــــوص دختران خیابانی و آسیب دیده نیز گفت: رصد وضعیت دختران خیابانی و آسیب دیده نیز یکی از مسائلی است که معاونت زنان و امور خانواده رئیس جمهوری باید با همکاری دستگاه‌های مرتبط امدادگری‌های لازم را به انجام برساند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: در حوزه لایحه حمایت از حقوق کودکان و ممنوعیت ازدواج کودکان زیر ۱۳ سال همکاری‌های جدی با مجلس خواهیم داشت و از تجربیات سایر کشورها در این زمینه استفاده می‌کنیم.

 

حذف طلاق برای فرهنگ جامعه مناسب نیست

اشرف گرامی زادگان مدیر کل دفتر بررسی‌های امور حقوقی معاونت زنان و خانواده نیز در خصوص حذف طلاق از شناسنامه زنان گفت: براساس قانون باید واقعه طلاق در شناسنامه درج شود. البته ما نظرات موافق و مخالف دراین زمینه داریم که در حال بررسی است ولی معتقدیم حذف طلاق نتایج خوبی برای فرهنگ جامعه نخواهد داشت.

مریم جهان پناه

 

 

 

 

 

  • 14
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
ویژه سرپوش