
به گزارش روابط عمومی دادستانی کل کشور، در پی وقوع چندین مورد مسمومیت در مدارس قم و نگرانیهای به وجود آمده در این خصوص حجت الاسلام منتظری دادستان کل کشور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم را مامور به پیگیری ویژه و برخورد قاطع با مقصرین احتمالی کرد.
متن پیام دادستان کل کشور به دادستان قم به این شرح است:
بسمه تعالی
حجت الاسلام جناب آقای غریب دادستان محترم عمومی و انقلاب قم
سلام علیکم.
اخبار واصله از یک جریان نگران کننده نوعی مسمومیت در بعضی از مراکز آموزشی قم نشان از احتمال اقدامات مجرمانه عمدی دارد که قابل توجه و پیگیری دقیق میباشد.
اگرچه مسئولین محترم آموزشی و بهداشتی و اطلاعاتی در تعقیب قضیه هستند لکن ضروری است جنابعالی نیز از جایگاه مدعی العمومی با اهتمام بیشتر و سرعت و دقت موضوع را تحت پیگرد قانونی قرار داده و ضمن همکاری لازم با مسئولین ذیربط به ریشه یابی و کشف واقعه پرداخته تا هرچه زودتر نگرانیهای شهروندان محترم و اولیاء دانش آموزان عزیز برطرف و چنانچه کسانی در این امر قصور و یا تقصیر داشته و یا توطئهای در کار بوده برخورد قاطع و قانونی انجام دهید و نتیجه را گزارش فرمائید.
محمد جعفر منتظری
- 18
- 3









![پاکستان: عراقچی گفت پس از مشورت با [تهران]، انشاءالله به زودی پاسخ مثبت خواهند داد شهباز شریف,نخستوزیر پاکستان](https://media.sarpoosh.com/images/0412/medium_04-12-admin1-175.jpg)




































