یکشنبه ۰۸ تیر ۱۴۰۴
۱۹:۰۲ - ۰۷ تير ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۴۰۲۵۰
حقوقی، قضایی و انتظامی

دادستان کل کشور: اتباع غیرمجاز باید هرچه سریع‌تر کشور را ترک کنند

دادستان کل کشور,صحبت های دادستان کل کشور درباره اتباع خارجی
دادستان کل کشور با بیان اینکه ایران آغازگر این نبرد نبود و ما هم در صورت توقف آنها، اقدامی نخواهیم کرد، گفت: اتباع غیرمجاز که در ایران هستند، باید هرچه سریع‌تر کشور را ترک کنند در غیر این‌صورت با آن‌ها برخورد قانونی خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام محمد موحدی آزاد، شنبه ۷ تیر در مراسم بزرگداشت شهادت شهید بهشتی و شهدای دستگاه قضائی، اظهار کرد: دشمن تا این لحظه نتوانسته با ترور، بمب‌گذاری، جنگ تحمیلی، یا تحریم‌های به‌اصطلاح فلج‌کننده جلوی این نظام را بگیرد بنابراین اکنون به حضور آشکار نظامی متوسل شده است که ما نیز در این مسیر، توفیقات خوبی داشته‌ایم.

 وی با بیان اینکه از حمله رژیم صهیونیستی غافلگیر نشدیم، تصریح کرد: حدود یک سال پیش، مقام معظم رهبری با درک احتمال حمله دشمن، جلسات منظم با مسئولین نظامی، اطلاعاتی و امنیتی داشتند و شخصاً اوضاع را رصد می‌کردند.

دادستان کل کشور ادامه داد: دشمن از سال ۱۴۰۱ برنامه‌ریزی کرده بود، با صرف پول‌های هنگفت و استفاده از گروهک‌ها و فرقه‌های منحرف و حتی منافقین. اما با آمادگی صددرصدی ایران مواجه شد. وقتی دیدند ایران در آمادگی کامل است، تصمیم گرفتند ناجوانمردانه، تصمیم‌گیران لحظه‌ای را ترور کنند.

موحدی آزاد خطاب به اتباع خارجی، به‌ویژه افغان‌ها، بیان کرد: ما میزبان خوبی بوده‌ایم و خواهیم بود. اما کسانی که غیرمجاز در ایران هستند، باید هرچه سریع‌تر کشور را ترک کنند چون با خارجیان غیرمجاز برخورد قانونی خواهیم داشت. اتباع مجاز نیز باید مراقب باشند که دیگران آن‌ها را بدنام نکنند. اگر افراد فریب‌خورده‌ای در دام دشمنان و صهیونیسم افتاده‌اند، و خود را معرفی کنند، از تخفیفات قانونی بهره‌مند خواهند شد. حفظ امنیت مردم خط قرمز ماست. از مردم نیز می‌خواهیم مانند همیشه با نیروهای امنیتی، اطلاعاتی، انتظامی و نظامی همکاری کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه به محض پیروزی انقلاب، امام راحل بر دستگاه قضایی تکیه کرد، گفت: در انتصاب مرحوم آیت‌الله بهشتی، امام فرمودند که ایجاد تشکیلات نوین قضایی بر اساس تعالیم مقدس اسلام، وظیفه ایشان است. در احکام مربوط به آیت‌الله موسوی اردبیلی نیز به لزوم همکاری رئیس قوه قضاییه با دادستان کل کشور، برای تدوین لوایح جدید جمهوری اسلامی بر مبنای اسلام، اشاره کردند. 

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه تمام دغدغه امام و رهبری، اسلام بوده است، تاکید کرد: این را فراموش نکنیم چون اسلام، دینی جامع بوده و همه نیازهای بشر در این آیین نهفته است. علما، فقها، دانشمندان حوزوی و حقوقدانان تلاش کرده‌اند تا دستگاه قضایی نه‌تنها مغایر اسلام نباشد، بلکه در مسیر اسلام حرکت کند و ما در این زمینه موفق بودیم البته هنوز قوانینی داریم که نیازمند اصلاح‌اند و ان‌شاءالله اصلاح خواهند شد.

موحدی‌آزاد ادامه داد: اما صرف قانون کافی نیست و برای قانون اسلامی، دو عامل دیگر لازم است که یکی نیروی انسانی مؤمن و معتقد و دیگری ایثار و فداکاری است. در گزینش قضات، اعتقادات فردی و پایبندی به اسلام و ولایت‌فقیه از شروط اصلی است.

وی با بیان اینکه قوه قضاییه در مسیر تحول و ارتقاء عملکرد خود، اهداف مهمی از جمله؛ قضازدایی و جرم‌زدایی از جامعه، اصلاح قوانین موجود و تقویت نهادهای صلح و سازش را دنبال می‌کند، یادآور شد: با سال‌ها مسئولیت نظارت بر قضات، با اطمینان عرض می‌کنم که اکثر قضات ما متدین، متعهد و در سنگر دفاع از اسلام‌اند.

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش