مهمترین عناوین خبری
یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۵
۱۴:۴۸ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۴۹۱۲
حقوقی، قضایی و انتظامی

سردار مومنی: بازرسان نامحسوس مردمی اجازه روبرویی با مردم را ندارند

اسکندر مومنی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
جانشین فرمانده ناجا تاکید کرد که بازرسان نامحسوس مردمی اجازه اعمال قانون و روبرو شدن با مردم را ندارند.

به گزارش ایسنا، سردار اسکندر مومنی در حاشیه دومین روز از سیزدهمین همایش سراسری روسا و مدیران پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا که پیش از ظهر امروز در مقر مرکزی ناجا برگزار شد اظهار کرد: حقیقتا باید از اصحاب رسانه که افرادی بسیار پر تلاش هستند قدردانی کرد. اقدامات انجام شده از سوی رسانه‌ها تاثیر زیادی در فرهنگ سازی و کاهش آمار حوادث و تلفات رانندگی در سال‌های اخیر داشته است.

 

مقیمی با اشاره به طرح‌های پلیس راهور برای نوروز اظهار کرد: مأموران پلیس راهور و دیگر بخش‌های ناجا تعطیلات نوروز را برای خود تعطیل کرده‌اند و با حضور در معابر، جاده‌ها و نقاط شهری و برون شهری اقدام به تأمین ایمنی و امنیت شهروندان خواهند کرد.

 

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه پلیس با تمام توان وارد صحنه شده است، گفت: ماموران راهور از نقطه صفر مرزی تا عمق شهرها را تحت پوشش خود قرار داده و اقدام به تامین امنیت خواهند کرد.

 

وی با بیان اینکه رویکرد امسال پلیس برخورد با تخلفات حادثه ساز و کاهش تصادفات رانندگی با رویکرد توأم با ادب، احترام و برخورد مناسب است، تصریح کرد: برخورد با تخلفات توأم با ادب و احترام منافاتی با یکدیگر ندارند و همه ماموران ما باید در عین حال که با تخلفات برخورد کرده و اقدام به اعمال قانون متخلفان می‌کنند ادب و احترام را نیز رعایت کنند.

 

افزایش ۱۰ درصدی توان ناجا در نوروز

سردار مومنی از افزایش ۱۰ درصدی مجموعه توان ناجا در نوروز امسال خبر داد و گفت: امسال طبق پیش بینی‌ها و اقدامات انجام شده حدود ۱۰ درصد در مجموعه توان ناجا افزایش داشتیم و امیدواریم که نوروز امسال شاهد بیشترین امنیت و آرامش و کمترین موارد تخلف باشیم.

 

عدم رعایت شئونات برخورد پلیس را به همراه دارد

جانشین فرمانده ناجا در پاسخ به سوالی درباره برخورد با بدحجابی و ناهنجاری از سوی پلیس راه اظهار کرد: رعایت شئونات و حجاب موضوعی بین بخشی است و تمام بخش‌های پلیس اعم از راهور، پلیس امنیت و ... در این زمینه مسئولیت دارند. پلیس موظف به اجرای قانون است و متناسب با اختیاراتی که دارد بر اساس قانون عمل می‌کند و خواهش ما نیز از مردم این است که نسبت به رعایت شئونات اقدام کنند، اما اگر موردی در این زمینه از سوی پلیس مشاهده شود حتما با آن بر اساس قانون برخورد خواهد شد.

 

سردار مومنی در بخش دیگری از سخنانش به آمار جان باختگان حوادث ترافیکی در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: در سال ۸۴ حدود هفت میلیون خودرو در کشور داشتیم اما تعداد کشته‌ها حدود ۲۸ هزار نفر بود اما امسال علی رغم افزایش چند برابری تعداد خودروها تعداد جان باختگان حوادث رانندگی به کمتر از ۱۶ هزار نفر رسیده که البته از نظر ما همین ۱۶ هزار نفر نیز زیاد است و باید تلاش کنیم تا تعداد کشته شدگان حوادث رانندگی به حداقل برسد.

 

مومنی ادامه داد: البته طبق پژوهش‌هایی که انجام شده عمده دلیل کاهش تعداد جان باختگان فرهنگسازی در این زمینه و خود مردم بوده‌اند اما اگر ما بخواهیم که آمار جان باختگان را کاهش دهیم حتما باید دیگر مولفه‌ها نیز رعایت شود. از جمله اینکه ایمنی خودروها و جاده‌هایمان افزایش یافته و توان امداد و نجات نیز زیاد شود.

 

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه عامل انسانی، جاده، ایمنی خودرو و تیم‌های امداد و نجات در کنار یکدیگر می‌توانند منجر به کاهش حوادث رانندگی شوند، گفت: قطعا پیگیری ایمنی جاده‌ها و خودروها جزو اولویت ناجاست و برابر قانون نیز پلیس موظف است تا نقش تمام دستگاه‌ها را در بروز حوادث رانندگی اعلام کند.

 

بازرسان نامحسوس مردمی، اجازه روبرو شدن با مردم را ندارند

مومنی در پاسخ به سوال ایسنا درباره فعالیت بازرسان نامحسوس و نحوه تشخیص این بازرسان اظهار کرد: بازرسان نامحسوس ما دو نوع هستند. یکی بازرسان نامحسوس مردمی و دیگر بازرسان نامحسوسی که در پوشش گشت‌های نامحسوس فعالیت می‌کنند. بازرسان نامحسوس مردمی با مشاهده تخلفات گزارش آن را به پلیس مخابره کرده و آنجا نسبت به اعمال قانون اقدام می‌شود. این افراد اجازه اعمال قانون و روبرویی مستقیم با مردم را ندارند و تنها گزارشات خود را به پلیس منتقل می‌کنند.

 

جانشین فرمانده ناجا افزود: بازرسان نامحسوس مردمی افراد مورد وثوق و مطمئنی هستند که از سوی پلیس تأیید شده‌اند.

 

جانشین فرمانده ناجا افزود: از سوی دیگر بازرسان کنترل نامحسوس هستند که به صورت نامحسوس در اتوبوس‌ها یا با خودروهای دیگر ، در حال تردد در معابر و نظارت بر عملکرد رانندگان هستند. این افراد کارت شناسایی دارند و مردم نیز حتما باید کارت شناسایی‌شان را رویت کنند.

 

سردار مومنی درباره آخرین وضعیت رسیدگی به تخلف یکی از نمایندگان در برخورد با یکی از ماموران راهور نیز گفت: این پرونده در حال پیگیری است اما از جزئیات آن اطلاع ندارم.

 

 

  • 12
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش