چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴
۱۱:۲۹ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۷۱۶۸
حقوقی، قضایی و انتظامی

روایت «اژه‌ای» از تخلف یک شرکت خودروساز/نباید ثروت‌ها در اختیار عده‌ای خاص باشد

غلامحسین محسنی اژه‌ای,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
معاون اول قوه قضاییه گفت: دولت، مجلس و قوه قضاییه نباید اجازه دهد ثروت‌ها در اختیار عده‌ای خاص قرار و عده‌ای به نان شب خود به دلیل نداشتن شغل محتاج و شرمنده خانواده باشد.

به گزارش فارس، غلامحسین محسنی اژه‌ای صبح امروز در دیدار با چهره‌های شاخص استان خراسان‌جنوبی، با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، اظهار داشت: رهبری نقشه راه ما را در گام دوم انقلاب مشخص کرده‌اند.

وی با بیان اینکه رهبری در فرمایشاتی که داشتند و مطالبی که در سند دوم مطرح کردند یکی از مباحث ارتقاء بینش سیاسی جمهوری اسلامی و مردم است، بیان داشت: بینش سیاسی مردم در طول چهل سال شگفت‌آور بوده و هست و براساس همین بینش بسیاری از توطئه‌های دشمن خنثی شده است.

لزوم ارتقای بینش سیاسی مردم

معاون اول قوه قضاییه بر لزوم ارتقای بینش سیاسی مردم تأکید و مطرح کرد: انسان اگر از قدرت و اندیشه‌ای که در اختیارش قرار گرفته به درستی استفاده نکند به پایین‌ترین درجه می‌رسد.

اژه‌ای با بیان اینکه خداوند آخرین پیامبر، دین اسلام و آخرین کتاب یعنی قرآن کریم را برای مسلمانان نازل کرد، گفت: خداوند از این امت، امتی را طلب می‌کند که به عنوان الگو برای همه موجودات در پیشگاه خداوند معرفی شود.

وی با اشاره به سرافرازی امت اسلامی، تبیین کرد: از چهل سال گذشته در محاصره اقتصادی، اقدامات نظامی و جنگ روانی و تبلیغاتی دشمنان علیه جمهوری اسلامی بودیم اما با همه این موارد ایران اسلامی از همه گذشته‌اش سربلندتر، مقتدرتر و عملش مؤثرتر است.

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه بینش سیاسی جامعه با دین‌باوری، بینش دین ناب و انتخاب نعمت تمام کارساز می‌شود، تصریح کرد: باید به ریشه‌ها و تاریخ اسلامی مراجعه و ببینم کجا لغزیده و باید انحرافات را شناسایی کنیم.

نقش تأثیرگذار ولایت فقیه در جامعه

اژه‌ای با اشاره به نقش تأثیرگذار ولایت فقیه در جامعه، تصریح کرد: کسانی که معنای ولایت را دریافت کردند دنیا و آخرت نصیبشان و هر کجا کم گذاشتند باختند.

وی با بیان اینکه در طول قرن مهم‌ترین مشکل اساسی ما دوری از ولایت فقیه و عدم استفاده از قوه متفکره و عاقله بوده، بیان داشت: بخش زیادی از پیروزی‌های انقلاب مرهون بینش سیاسی جامعه است.

معاون اول قوه قضاییه با تأکید بر اینکه انسان باید به تاریخ ملت‌ها مراجعه تا ببیند کجا انحراف کرده و نتیجه انحراف‌ها چه نتیجه‌ای داده است، متذکر شد: امروز اگر عزت، عدالت و ایستادگی می‌خواهیم باید حول محور ولایت قدم برداریم و از همین ولایت دستور بپذیریم.

اژه‌ای با اشاره به نقش رهبر فرزانه انقلاب در جهان اسلام، مطرح کرد: ایشان نه تنها مسئله ایران را به دوش دارند بلکه تمام جهان اسلام به رهبری تکیه دارند بنابراین باید به ندای رهبری گوش دهیم.

وی با بیان اینکه رهبر انقلاب اسلامی می‌گویند به طاغوت و شیطان بزرگ اعتماد نکنید و تمام وجود را در خدمت مردم به کار بگیرید، اضافه کرد: بنا به سند گام دوم انقلاب باید در مرحله اول، بینش خود را نسبت به ولایت و ولی‌فقیه کامل کنیم.

لزوم ارتقای کفه عدالت در تقسیم

معاون اول قوه قضاییه بر لزوم ارتقای کفه عدالت در تقسیم تأکید و مطرح کرد: در گام دوم همه به خصوص قوه قضاییه باید به این سو بروند که امکانات نظام جمهوری اسلامی در توزیع و بهره‌مندی آحاد مردم به عدالت توزیع شود.

برنامه‌ریزی قوه قضاییه برای گام دوم انقلاب

اژه‌ای از برنامه‌ریزی قوه قضاییه برای گام دوم انقلاب خبر داد و افزود: اگر دزدی گرفته می‌شود نه تنها با دزد برخورد می‌شود بلکه تمام دستگاه‌ها به خط می‌شوند که چرا کاری کردید که ارز ما در اختیار عده‌ای خاص قرار گیرد؟ چرا امکانات در اختیار عده‌ای خاص قرار گرفته است؟

وی با تأکید بر اینکه باید فرصت و بستری فراهم شود که تمام مردم از امکانات در حد تلاش و استعداد خود استفاده کنند، تبیین کرد: در گام دوم انقلاب نباید اجازه دهیم شکاف طبقاتی تشکیل شود.

نباید ثروت‌ها در اختیار عده‌ای خاص باشد

معاون اول قوه قضاییه افزود: دولت، مجلس و قوه قضاییه نباید اجازه دهد ثروت‌ها در اختیار عده‌ای خاص قرار و عده‌ای به نان شب خود به دلیل نداشتن شغل محتاج و شرمنده خانواده باشد.

اژه‌ای عنوان کرد: در شرایطی که دشمن شکست خورده محاصره را تنگ‌تر می کند و فروش نفت را مشکل می‌کند، اگر ذخیره ارزی و طلا داریم باید به شدت از آن محافظت و در اولویت‌ها از آن استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: اگر ولایت و هدایت‌های امام خمینی (ره) و رهبری نبود نمی‌شد برای ملت خیرخواهی و مجاهدت کرد و امروز رهبر انقلاب نه تنها مسئله ایران را به دوش دارد بلکه هدایت جهان اسلام را برعهده دارند.

تأکید رهبر انقلاب بر توسعه عدالت

معاون اول قوه قضاییه متذکر شد: باید بینش خود را نسبت به ولایت فقیه کامل کنیم و رهبری نیز در گام دوم انقلاب بر توسعه عدالت تاکید دارند.

اژه‌ای با بیان اینکه قوه قضائیه در گام دوم انقلاب باید در جهت توسعه عدالت گام بردارد و در توزیع و بهره‌مندی همه جامعه از امکانات جمهوری اسلامی با عدالت رفتار شود، تبیین کرد: وظیفه مهم دولت، مجلس و قوه قضائیه این است که در جامعه شکاف طبقاتی ایجاد نشود تا ثروت‌های در بین عده‌ای خاص باشد و عده‌ای به نان شب محتاج باشد.

وی مطرح کرد: سهم ما در گام دوم انقلاب این است که جلوی بسیاری از تبعیض‌ها را بگیریم و در شرایطی که دشمن در مقابل ما شکست خورده و برای اقتصاد ما بیشتر مشکل ایجاد می‌کند اولویت ما باید برنامه‌ریزی و استفاده درست از امکانات باشد.

رنج اصلی مردم از تبعیض‌ها است

معاون اول قوه قضاییه مطرح کرد: امروز رنج اصلی مردم از تبعیض‌ها است باید کارها دقیق، سریع و بدون تبعیض انجام شود تا مردم امیدوار شوند.

اژه‌ای با اشاره به حراج بی‌برنامه ذخایر کشور، بیان داشت: ۶۰ تن طلا را بدون برنامه‌ریزی و حساب و کتاب در بازار می‌ریزند و یک نفر ۳۰ هزار سکه با گرفتن وام از بانک می‌خرد در حالی که این تسهیلات باید در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گرفت.

وی با بیان اینکه امروز وظیفه ما جلوگیری از اقدامات بدون حساب و کتاب در کشور است، اضافه کرد: یکی از خودروسازان که پرونده‌اش در حال رسیدگی است ۶۰۰ نمایندگی در سطح کشور دارد اما با زد و بند ۱۵ نمایندگی خاص را انتخاب می‌کند و تولیداتش را به آنان می‌دهد تا با افزایش تقاضا این خودروها را با قیمت بسیار به مردم بفروشند.

معاون اول قوه قضاییه ادامه داد: در پرونده دیگری که در حال بررسی است از بین ۶۳۰ صرافی مجاز تعداد ۱۵ صرافی را انتخاب کردند و دلار و ارزها را در اختیارشان گذاشتند که با این اقدام آنچه به دست مردم می‌رسد با ارزی که بانک مرکزی فروخته متفاوت می‌شود.

اژه‌ای با بیان اینکه در بخش زمین‌ها نیز این تبعیض‌ها تکرار می‌شود، عنوان کرد: برخی در سواحل برج می‌سازند و از طرفی منابع طبیعی شکایت می‌کند جای سؤال است که چه کسی این مجوزها را صادر می‌کند؟ باید دستگاه‌های نظارتی فعال‌تر، به روزتر باشند و کار جهادی و انقلابی انجام دهند.

وی متذکر شد: نباید عدالت به صرف قضاوت در دادگاه منحصر شود بنابراین باید عدالت در گام دوم انقلاب توسعه یابد زیرا همه مردم خواستار عدالت هستند.

  • 15
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش