شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۱۱ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۳۱۷۰۹
جرم و جنایت

قتل در پارتی شبانه | خانه‌باغ رنگ خون گرفت

مرد جوانی که در پارتی شبانه در خانه‌باغ دست به قتل زده بود، بعد از ماه‌ها داستانسرایی لب به اعتراف گشود.

به گزارش ایران، رسیدگی به این جنایت از ۲۹بهمن ماه ۱۴۰۱ در جریان درگیری دسته جمعی در یک میهمانی شبانه در یکی از باغ ویلاهای وحیدیه شهریار شروع شد. وقتی گشت پلیس به محل درگیری رسید با پیکر خونین مرد ۳۵ساله‌ای روبه‌رو شد که در وسط باغ روی زمین افتاده بود. 

خیلی زود فرهاد به بیمارستان منتقل شد اما شدت خونریزی به حدی بود که پس از چند ساعت فرهاد جان باخت و با مرگ وی بود که بازپرس کشیک قتل برای رسیدگی به این پرونده خودش را پای صحنه جنایت رساند.

تحقیقات اولیه توسط کارآگاهان زبده شهریار نشان می‌داد فرهاد در جریان درگیری مستانه در خانه باغ و در اثر ضربات چاقو به قتل رسیده است.

عامل جنایت که بلافاصله از صحنه خونین شبانه پا به فرار گذاشته بود طولی نکشید که توسط مأموران پلیس شناسایی شد. همزمان با دستگیری سالار ۴ نفر دیگر به نام به خاطر شرکت در نزاع دسته جمعی بازداشت شدند.

سالار که در بازجویی‌ها مدعی بود سهیل ضربه کاری را به فرهاد زده است اتهام قتل را قبول نداشت. سهیل آخرین فردی بود که در این پرونده متواری شده بود و رسیدگی به پرونده را با چالش مواجه کرده بود. با تلاش‌های پلیس سرانجام این فرد نیز در عملیات فرااستانی شناسایی و دستگیر شد.

با دستگیری سهیل بود که تحقیقات کارآگاهان دایره جنایی شهریار به ثمر نشست و مشخص شد سالار خودش ضربه کاری را به مقتول زده است.

سالار در بازجویی‌های مجدد مدعی شد به میهمانی شبانه که در یکی از ویلاهای شهریار دعوت بودیم بر سر یک مشت حرف‌های پوچ و کینه قدیمی که بین دوستانم مطرح بود درگیری بین‌مان رخ داد. من چاقو داشتم و دوستان دیگرم هم همینطور. در درگیری برای دفاع از خود ضربه‌ای به فرهاد زدم اما هرگز فکر نمی‌کردم این ضربه من باعث مرگش شود بعد از من نیز یکی دیگر به او چاقو زد.

پس از اعتراف‌های نهایی سالار سرانجام این پرونده نیز از سوی پلیس مختومه اعلام شد و عامل جنایت و ۵ متهم دیگر به خاطر شرکت در نزاع دسته جمعی راهی دادسرا شدند و بزودی درصف محاکمه قرار خواهند گرفت.

رئیس پلیس آگاهی غرب استان تهران در این باره با اظهار اینکه مصرف مشروبات الکلی تأثیری سوء بر عملکرد روانی جوانان دارد، گفت: یکی ازمهمترین آسیب‌های مصرف مشروبات الکلی خشونت طلبی است که متأسفانه در این درگیری‌های خشونت بار شاهد جنایت‌های خونین هستیم.

نگاه کارشناسی

فتانه ورمزیار کارشناس ارشد روانشناسی

مصرف مواد مخدرو الکل یکی از آسیب‌های اجتماعی محسوب می‌شود که خسارت‌های زیانباری را به جامعه تحمیل می‌کند.مصرف مشروبات الکلی آسیب‌های روانی و جسمانی متعددی را دربر دارد که ازجمله این آسیب‌ها می‌توان به انواع سرطان‌ها و اختلال‌های روانی و رفتاری و بروز رفتارهای خشونت‌بار اشاره کرد. آسیب به بخش‌های ایمنی مغز باعث عدم بازداری هیجانی و تکانشگری و عدم ارزیابی موقعیت باتوجه به محرک می‌شود. به زبان ساده‌تر مغز تحت تأثیر مصرف الکل نمی‌تواند رفتار بازتابی مناسبی را درمقابل محرک انجام شده داشته باشد.

در رفتارهای بازتابی مانند این پرونده متهم به قتل نتوانسته دربرابر محرک محیطی چون جرو بحث پاسخ مناسبی را انتخاب کند وسرانجام به دنبال خشونت طلبی درصدد قتل او بوده است.

عدم مهارت در پاسخگویی به محرک‌های محیطی یکی ازمهم‌ترین عوارض مصرف مشروبات الکلی به شمار می‌رود که متأسفانه خسارات جبران ناپذیری را دربر دارد که از جمله آنها می‌توان به خشونت دربین جمع دوستان و خشونت‌های خانوادگی اشاره کرد.

همچنین مشروبات الکلی قوه شناخت مغز را با چالش جدی روبه‌رو می‌کند طوری که فرد نمی‌تواند در حل مسائل از این قوه به‌ خوبی استفاده کند ودر تصمیم‌گیری‌های مسائل زندگی وحتی روزمره دچار مشکلات خواهد شد.

یکی از تأثیرات اعتیاد به الکل ایجاد روابط خانوادگی آسیب دیده است. افراد خانواده‌ فرد الکلی اغلب برای ایجاد پیوندهای عاطفی قوی در تلاش هستند. یک مطالعه از محققان دانشگاه بوفالو، نوشیدن الکل را با رضایت زناشویی کمتر و نارضایتی در این زمینه، ارتباط داد.این مطالعه همچنین نشان داد که اعتیاد به الکل خطر تعاملات منفی را بویژه در میان زوج‌ها افزایش می‌دهد.

علاوه بر این، افراد الکلی در مورد وضعیت خود دروغ می‌گویند که این موضوع اعتماد را از بین می‌برد و برقراری ارتباط قوی میان دیگر اعضای خانواده را با وی مشکل می‌کند.

فرزندان والدینی که با اعتیاد به الکل دست و پنجه نرم می‌کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به مشکلات شناختی، رفتاری و عاطفی هستند. متأسفانه، والدینی که با اعتیاد به الکل دست و پنجه نرم می‌کنند، اغلب از نیازهای جسمی و عاطفی فرزندان خود غافل هستند.

این موضوع منجر به بروز مشکلات جدی رشد برای بچه‌ها می‌شود. برخی از مشکلاتی که کودکان در خانه‌هایی که اعتیاد به الکل وجود دارد تجربه می‌کنند عبارتند از مشکلات تحصیلی،اضطراب و افسردگی، رشد عاطفی ضعیف، مشکل در برقراری روابط صمیمانه در بزرگسالی و تمایل به دروغ گفتن است.

  • 15
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش